Mi is az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness világában

Az Access Consciousness egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

Az Access Consciousness® egyszerű  eszközei az élet könnyedségét és nagyszerűségét éajándékoza, ahol több a tudatosság, a jólét, és az öröm.

Kérdédek, lehetőségek, választások

Gary Douglas több mint 20 éve alapozta meg, és azóta is dinamikusan formálja az Access Consciousness-t®  Dr. Dain Heer-rel együtt.

Az „Access” szó magyarul hozzáférést jelent, a „Consciousness” pedig tudatosságot. Tehát az Access Consciousness® nem más, mint Hozzáférés a Tudatossághoz.

„Az Access célja nem az, hogy elpusztítsa ezt a valóságot.
Az Access célja nem az, hogy harcoljon ezzel a valósággal.
Az Access célja nem az, hogy ennek a valóságnak a rosszaságát nézze.

Az Access célja, hogy egy másik valóságot hozzon létre.

Az Access célja az, hogy a világot nagyszerűbb választások és lehetőségek összességenént hozzuk létre, hogy az emberiség felvirágozzon.

Az Access célja, hogy éberré tegyen arra, amire ée vagy.”

Az Access célja a tudatosság és az egység világa.

A tudatosság mindent magába foglal és semmit nem ítél meg. A tudatosság az, ahol valójában jelen vagy és kapcsolódsz mindennel, mégpedig úgy, hogy nincs íteleted az adott dologról. Éberség van benned, és jelen vagy.

Ha nem ítélkezel semmin, akkor mindent úgy látsz, ahogy van, nem úgy, ahogy akarod, hogy legyen, nem úgy, ahogy lennie kéne, csak úgy, ahogy van.

 

A fogaskerékre ⚙️ kattintva be tudod állítani a magyar feliratot.

Néhány Access Consciousness eszköz

Eszköz1: Access mantra

Az életben minden könnyedén, örömmel, és ragyogva árad felém.

Próbáld ki, hogy minden reggel és minden este 10x elmondod. Engedd meg magadnak, hogy úgy mond a mantrát, hogy közben nem ítélkezel azon, hogy ez miért igaz vagy miért hamis, csak mond és engedd, hogy bármi megtörténhessen könnyedén.  ?

Eszköz2: Érdekes nézőpont

Amikor valamit igazzá teszel, vagy épp ellenállsz neki, akkor azt a dolgot erővel ruházod fel és engedélyt adsz arra, hogy alakítsa a világodat. Ugyanakkor ha egy nézőpontra, információra azt mondod, hogy „ok, ez egy érdekes nézőpont” és csak éberség és megengedés van benned, akkor nem fogja teremteni az életed eseményeit, hanem te leszel az, aki a tudatosság teréből választ és alakítja az életét. Ez egy hihetetlenülnagy szabadságot és könnyedséget ad.

Eszköz3: Kérdés: Mi más lehetséges még, hogy lehet ez ennél is jobb.

Amikor valamire azt mondod, hogy ez „jó”, vagy ez „rossz”, akkor lezárod az adott dolgot és nem engeded meg, hogy bármi más is megjelenhessen a valóságodba. Ezért érdemes a könnyedség teréből jelen lenni, és amikor valamire azt mondod, hogy „jó” vagy „rossz” utána tedd fel ezt a kérdés, hogy „Mi más lehetséges még, hogy lehet ez ennél is jobb?” és ezzel már engeded is, hogy tovább teremtődjön, hogy mégnagyszerűbb dolgok jelenjenek meg az életedben.

 

Nézőpont, megengedés, választás

A nézőpont nem más, mint az az információ, amit igazzá tettél, amiről elhitted, hogy az a valóság. 

Ide kattintva találsz egy 10 perces hanganyagot, amiben ezt a témát boncolgatom 

~~~

Ha szeretnél mégtöbb eszközt megismerni és még több tudatosságot invitálni, akkor mindenképp vegyél részt egy Access Bars tanfolyamon.

Az Access Consciousness eszközei segítenek abban, hogy az összes korlátozó nézőpontodat (hitrendszeredet) felold, és egy teljesen másik valóságból működj és teremts.

Ha szeretnéd megismerni az én tanulságos történetemet a Bars-al, akkort kattins ide.
Ha pedig megtanulnád, vagy mégtöbb információt szeretnél, akkor pedig ide!
.
.
Szeretettel,
Melinda
.
Ha tetszett ez a blogbejegyzés és találtál benne olyan gondolatokat, amik segítenek téged és úgy érzed, hogy mások hasznára is lehet, akkor kérlek oszd meg te is. Köszönöm!
.

Lehetőségek velem:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük