Hogyan vezess Női köröket

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/008446 

“Segíts Nőtársaidon, légy megtartó, támogató erő, és erre a feladatotokra emlékeztesd a többieket is. – súgta Nadja, miközben végignézett Papnő társaimon.

7 év telt el, mióta együtt tanul ez a női kör. Minden egyes év a felfelé emelkedő spirál egy-egy szintje, amikre majd vissza kell emlékeznünk. Tudjuk mindannyian, hogy amit most egyetlen év alatt tanultunk meg, ahhoz egy teljes élet fog kelleni, hogy újra aktiváljuk.

Óriási a súly és a felelősség: 7 év tudása, 7 jól megélt élet alatt tud felszínre emelkedni a feledés homályából… és hogy hány félresiklott élet lesz közben, azt nem tudjuk.

Mindig emlékezz és emlékeztesd a többieket is arra, miért van óriási jelentősége a női köröknek. Létkérdés, hogy visszahozzátok majd a feledés homályából ezt a tudást. – mondta Nadja

A spirál első szintjén:

– megtartó erő a közösség által
– bizalom és gyógyulás első szintje
– érzelmi biztonság
– a fizikai test újra rendezésének és harmonizálásának első lépcsőfoka – sorolom szinte automatikusan

A spirál második szintjén:

– kapcsolódás a női energiákkal, azok felébresztése
– szembenézés a vágy és a szenvedély erőivel és azok uralásának elsajátítása
– a gyönyör mélységei és ereje
– érzelmi biztonság

Nő, Társ, Anya archetípus integrálása és erőbe emelése

A spirál harmadik szintjén:

– kapcsolódás az ősi teremtő erőhöz
– a felelősség második szintje
– a Naperőnk aktiválása és tudatos használata
– teremtés a Tűz különböző minőségeivel
– a hatalom felismerése és uralása

Ez az egyik legveszélyesebb szint – sóhajtok fel halkan.

Mi tartozik a negyedik Spirálhoz?

– az egyesítő – mosolyodom el
– a középpont
– Szeretni. Magamat. A világot, mely csak akkor tud megvalósulni, ha az első rendben van. Ezért nem lehet kihagyni a spirál első 3 szintjét, mert azok megértése nélkül lehetetlen ide eljutni.

– Pontosan! Éled, tudod, létezed a tudást. Te magad vagy a 7 spirál. – mosolygott rám Nadja.”

A Papnőmesék első részét itt tudod elolvasni. 

Női tanítóként magadban hordozod az Örök Láng fényét, mely utat mutat. Engedd, hogy fellobbanjon ez a láng és vezess, taníts, emlékeztess. Szükség van a fényedre, hogy nővéreid a segítségével rátaláljanak a saját fényükre. 

​Az egység teréből fenntartott és vezetett női kör, melengető, biztonságot adó és megtartó, ahol a női sebek végre begyógyúlhatnak, és ahol a Lélek fénye újra ragyoghat. 

Női körök létrehozójaként és fenntartójaként tudnod kell, hogy mi minden szükségeltetik ahhoz, hogy a női köröd ne essen szét, és a rivalizálás és újabb sebek szerzése helyett gyógyító, tanító és ősi tudást visszahozó Szent térré alakuljon. 

Oly sokat adhat egy értő figyelemmel és tudással létrehozott női kör.

Többek között:

Az emlékezésben, a régi tudásod felszínre emelésében és az új tudás integreálásában segít a Női Körvezető képzés téged.

Rólad és neked szól akkor is:

 • ha csak néha-néha szeretnél egy-egy kört megtartani,
 • ha rendszeresen női köröket szeretnél tartani, de nem hivatásként
 • ha tanácsadóként, terapeutaként, coachként az egyéni foglalkozásokat kibővítenéd és csoportokat szeretnél jól és eredményesen működtetni
 • ha már létrehoztál csoportokat (klubbok, különboző női körök, hobbi körök, stb.) és szeretnéd, fenntartani, és magasabb szintet emelni őket 

Hogyan vezess Női köröket

- képzés -

Női segítőknek, tanácsadóknak, terapeutáknak, trénereknek

A képzés elvégzéséről Emléklapot állítok ki, ami nem jogosít önálló vállalkozás indítására.
Ez a tananyag kompetencia növelésére és fejlesztésére szolgál a nöi körvezetés terén.

Felnőttképzési Nyilvántartási számom: B/2020/008446 

JELENLEG CSAK AZ ONLINE KÉPZÉS ÉRHETŐ EL

A képzés nem kezdő képzés, azaz nem alap önismereti dolgokról szól. Olyan gyakorlati és elméleti információ bázis, mely azon nőtársaimat támogatja, akik elköteleződtek mások segítéséhez. 

Ha úgy érzed, szükséged van mélyíteni az önismeretedet, akkor alapozásnak a Szakrális Nővé válás útja képzésemet ajánlom a Női Körvezető előtt, hiszen belső felkészülésedhez hatalmas segítséget találsz itt. Az önismereti utad elmélyül, a nőiségeddel való kapcsolódásod pedig egy sokkal magasabb tudatossági szintre emelkedik.

Azért is javaslom a megfelelő alapozást a Női körvezető képzés előtt, mert mások számára szeretnél hiteles segítővé válni és ehhez arra van szükség, hogy önmagaddal harmóniában, tudatosságban, barátságban legyél és éld azt, amit tanítasz – azaz gyakorlati szinten ismerd a tudást, amit átadsz. 

Mit mindent fogsz kapni a Női körvezető képzés során: 

 • Több, mint 100 oldalnyi tanulói jegyzet
 • teljesen kidolgozva 2 téma a Női kör megtartásához (4 és 6 alkalmas női körökhöz)
 • női önismeret szakaszai-buktató
 • energia rendszerünk
 • csoportdinamika
 • a női kör megtartásához nélkülözhetetlen tér létrehozása (mi is az a Szent tér)
 • szertartás eszközök
 • hogyan találd meg a női köreidnek a témáját
 • mi legyen az első női köröd témája
 • az ideális helyszín megtalálása és kialakítása
 • kommunikáció (buktatók, ahol szét tud esni a női köröd, konfliktus kezelés, irányított kommunikációt, én-üzenetes kommunikáció stb.)
 • vállalkozónői önismeret, ami nélkül képtelenség vezetni és sikerre vinni a vállalkozásodat
 • közösségi média használata
 • kreatív tartalmak gyártásához oktató videók (első sorba Canva program segítségével, mely ingyenes verzióban is elérhető)
 • plusz hanganyagok: vezetett tértisztítás, szívcsakra és napfonat csakra meditáció, teremtő erőid mozgósítását és a manifesztációt segítő csakra meditáció, gyakorlatok és feladatok, melyek felkészítenek a csoportvezetésre
 • Női lélektan, miként kommunikálj, azaz hogyan tudod megszólítani nőtársaidat, akiknek segítséget, támogatást, tanítást tudsz nyújtani

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/008446

MARKETING BLOKK (elméleti és gyakorlati tudás)

 • 8 db hírlevél 
 • 17 db facebook poszt a Női kör hirdetéséhez
 • marketing eszközök
  – weboldal,
  – facebook oldal,
  – facebook csoport létrehozása oktató videókon keresztül bemutatva – mi mindent kezdhetsz velük
 • Én-márka építése, pozicionálás, hitelesség építés és specializáció:
  Mert igenis fontos az embereknek, hogy megismerjenek téged, a történeteidet, a missziódat, hiszen ezáltal leszel hiteles számukra. (1 órás oktató videó)
 • Közösségi média felületek működtetése, instagram és facebook,

+ ajándék: Hatékony szövegírás titkai oktató videó:
Ha azt szeretnéd, hogy az emberek képtelenek legyenek tovább lépni az oldaladról, és epekedve várják a következő írásodat, akkor ez a tananyag elengedhetetlen számodra. A szövegírás fortélyainak segítségével felkelted és aktívan megtartod nőtársaid figyelmét, melynek köszönhetően téged és a te női köreidet fogják választani.

Visszajelzések a hétvégi képzésekről:

GRÁTISZ AJÁNDÉKOK

I. Hatékony szövegírás titkai (értéke 25.000 Ft.). Ha azt szeretnéd, hogy az emberek képtelenek legyenek tovább lépni az oldaladról, és epekedve várják a következő írásodat, akkor ez a tananyag elengedhetetlen számodra. A szövegírás fortélyainak segítségével felkelted és aktívan megtartod nőtársaid figyelmét, melynek köszönhetően téged és a te női köreidet fogják választani.

II. Méltóvá válni – női kör a szerelemért 6 db, egyenként másfél órás videó (értéke 52.000 Ft.), mely az általam vezetett női kör felvételeit tartalmazza.

GYAKORLAT AZ ONLINE KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐKNEK

7 db. másfél órás videó, ahol megnézheted, gyakorlatban hogyan zajlik két különböző témában tartott női körvezetés. A női köröket természetesen én tartom.

Témák:
– 6 db videó: Méltóvá válni – női kör a Szerelemért
– 1 db videó: Tudatos teremtés, az elménk hatalma

Vállalkozónői önismeret videós kurzus: A sikeres vállalkozás, az nem csak úgy megszületik. Céltudatos munka eredménye, mely a megfelelő tudásbázisra épül. A vállalkozónak nem születünk, hanem azzá válunk, mégpedig a megfelelő tudás birtokba vételével. Ha ez nem történik meg, akkor képtelenség egy jól működő, sikeres vállalkozást létrehozni.  (A videó kurzus értéke 60.000 Ft.)

Grátisz ajándék: A 2 napos személyes Női körvezető képzésen készült hangfelvételek. (értéke 100.000 Ft.)

A képzés során lehetőséged van e-mailben feltenni a kérdéseidet, melyre 24 órán belül válaszolok.


Az online képzés mellé járó ajándékok összértéke: 237.000 Ft.

Az így megkapott anyagok segítenek téged abban, hogy valóban felkészülj a csoportvezetésre, a vállalkozói életre, és nőtársaid hatékony támogatására, vezetésére.

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

…Lebilincsel a tisztánlátásod. Őszinte úton járó vagy, ki számomra hiteles. Általad élő tudást kaptam és megerősítést, hogy a helyemen vagyok!  Örülnék, ha én is így tudnám vezetni az üléseimet.
Nagyra értékelem a spontaneitást, s hogy mégis teljes tudott lenni a 2 nap felépítése.” Béres Andrea

Andrea a 2 napos női körvezető képzésemen vett részt.

A női kör olyan tér, melyben biztonság, őszinteség és együvé tartozás van jelen, ahol újra egy szívbéli közösségé válhatunk. Minden női körnek saját rezgése, ritmusa, szellemiség, illata és színe van. Felébreszti a szunnyadó női őserőt, összeköt bennünket az eredetünkkel, és egymáshoz kapcsol minket tiszta, erős szövetségbe.

A nő igaz minőségéhez a szövetség és a támogatás tartozik, nem pedig a rivalizálás. Önmagunk és a világ sorsának alakulása érdekében is fontos, hogy erre újra emlékezzünk. A Női körben ez az egység újra létrejön. Belenézünk egymás hold-tükrébe és rácsodálkozunk folyton változó, hullámzó, ragyogó önmagunkra.

MI A KÉPZÉS CÉLJA:

Sok Nőtársamban (tanácsadó, coach, női tanító…) ébredezik az az ősi erő, mely arra hívja őket, hogy vállalják fel a megtartó, összetartó, szív teret nyitó szerepüket, hogy gyógyulhasson a Nő, hogy nyíljanak a szívek, melyből a szeretet tiszta fénye árad. Napról napra egyre sürgetőbb az érzés, mely azt mondja: “Menj, tedd, amit tenned kell!

A női körvezető képzés célja, hogy ezen nőtársaimnak nyújtsak segítséget, elméleti és gyakorlati útmutatást és tudást adjak át, hogy bátran válaszoljanak a hívó hangra és beteljesítsék küldetésüket.

ITT MEGTANULOD, HOGY:

– hogyan teremtsd meg a női köreidet a gondolat születésétől a női köröd megtartásáig

– mi minden kell a szervezéshez – előtte (mennyi idővel), közben, utána (Ha ezt nem tartod be, akkor sok kellemetlenséggel és kudarccal kell szembe nézned.)

– hogyan tudod életben tartani a női körödet, hogy folyamatosan járjanak hozzád, miközben hasznos tartalmat adsz át

– a csoportdinamikák ereje és buktatói (itt tudod a legnagyobb sebeket szerezni)

– a tudatos kommunikációban rejlő erő – ha nem tudod miként kell JÓL kommunikálni, bele se kezdj

– hogyan kell hatékonyan vezetni a női köreidet, hogy valóban átadd a tudást (pl. információ elosztás a foglalkozások között – elmélet, gyakorlat és ezek nehézségi fokai. A sorrend kialakítása dönti el, hogy egy technika épít és hatékony segítség, vagy mélyíti a már meglévő elakadást, problémát.)

– női köreid lehetséges témái, miként készülj fel rájuk, hogyan építsd fel a témákat a folytonosság megtartása érdekében (Gondolom nem csak egy női kört szeretnél tartani. 😉 )

– a női önismeret részei – test, lélek, szellem és energetikai szinten (rengeteg életúttal, esettel, nézőponttal, hitrendszerrel, tudatossági szinttel és egészségi állapottal fogsz találkozni. Ha nem ismered fel őket és nem tudod rájuk a megoldást, vagy azt, hogy merre irányítsd tovább az illetőt, kellemetlen kudarcok fognak érni téged és a női köröd tagjait… ezt te sem akarhatod.)

– a marketing és önmarketing titkai (egy egész fegyverarzenált kapsz marketingből 😉 )

Az online női körvezető képzés esetén :

ELMÉLET:
A regisztráció véglegesítése után azonnal elérhető a Női körvezetés tananyaga, tematikusan felépítve, könnyen átlátva. Az elméleti rész feldolgozása önállóan, a saját tempódban történik. Az írott anyagok és a hozzájuk tartozó hanganyagok a regisztráció véglegesítése után rögtön hozzád kerülnek. 🙂

GYAKORLAT:
1. Ebben a blokkban találhatóak a női önismerethez és a női körvezetéshez szükséges meditációk, tudati és energetikai gyakorlatok, a marketinghez tartozó összes videó és hanganyag.

2. Ezeken felül 7 db másfél órás videóhoz férsz hozzá (két különböző női köröm felvételei), ahol végig követheted hogyan történik egy megtartó női kör vezetése. 
A videók segítségével megtapasztalhatod a csodáját, egyszerűségét és nagyszerűségét a női körvezetésnek. 🙂 Látni fogod, hogy mindazt az elméleti tudást, amit a képzés első felében elsajátítottál, hogyan kell gyakorlatba ültetni.

3. A 2 napos személyesen vezetett egyik Női Körvezető képzésem teljes hanganyagához (10 felvétel) kapsz hozzáférést, mely során te is részese tudsz lenni a személyes képzésnek.  

Minden Nőnek kell egy hely, ahol leteheti a hétköznapok szerepeit és kötelességeit. Kell egy hely, ahol nem kell karriert építeni, példás családanyaként jelen lenni és tökéletesen megjelenni. Kell egy hely, ahol a lélek megpihenhet és az lehetsz, aki vagy!

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

Az online női körvezető képzés ára 120.000 Ft

Részletfizetés: 2 x 60.000 Ft.

Az első részlet beérkezésével hozzáférést kapsz az elméleti részhez.
A második részlet beérkeztével pedig a teljes képzés gyakorlati és elméleti anyagához jogosultságot kapsz.

A második részletnek az első részlet utalása után, legkésőbb 45 nappal kell megérkeznie.

Mi az előnye az online női körvezető képzésnek?

A 2 napos tréningnél egyszerre, nagy mennyiségben kapod meg az elméleti és a gyakorlati információkat. Ezért intenzíven igénybe vesz téged az a két nap, mind testileg, mind érzelmileg, mind szellemileg. Sok oldás és felismerés történik azon a két napon, amit a helyszínen tudni kell kezelni. Ráadásul a résztvevők személyes elakadásai is felszínre kerülnek, amik helyet és időd igényelnek, így a 2 nap során átadott anyag mennyisége változik, hiszen az aktuális helyzeteket mindig kezelni kell. Ezért sokszor előfordulhat az, hogy a szakmai anyagot, otthon, egyedül kell átvenned a jegyzet segítségével.

Ezzel szemben az online női körvezető képzésnél annyi időd van, amennyit szeretnél, hiszen a saját tempódban sajátítod el a tudást. Az összes szakma videót és hanganyagot korlátlan számban meg tudod nézni, hallgatni ki tudod jegyzetelni és bele tudod helyezni magad az én szerepembe.  

Tehát a saját ritmusodban dolgozod fel az elméletet, csinálod meg a meditációkat, gyakorlatokat és nézed végig a videókat. Így a tudásod nem marad felszínes, hanem valóban mély és használható lesz.

További információk:

A női körök tartása nem engedélyhez kötött tevékenység, hanem a már meglévő praxisodat egészíted ki ennek a lehetőségnek a csodájával, így ez a képzés nem rendelkezik akkreditációs számmal.

Felnőttképzési Nyilvántartási számom: B/2020/008446

A képzés tudásanyagát a saját tempódban, a saját ritmusodban tudod feldolgozni. Annyiszor nézed újra a videókat, hallgatod meg a hanganyagokat és olvasod el az írott anyagot, ahányszor csak szeretnéd.
Tudd: Minél többször átveszed őket, annál magabiztosabb tudásra teszel szert. 

Az átvett ismeretanyagból nincs vizsga, így tanusítvány kiállítására sincs mód. Amennyiben szeretnéd, emléklap kiállítására van lehetőség.

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

Még néhány visszajelzés 🙂