ESZKÖZÖK, MELYEKKEL A MEGFELELŐ VÁGÁNYRA TERELHETED AZ ÉLETEDET

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden Nő képes arra, hogy létre hozza a válságálló, és biztonságot adó életet,

feloldja az összes olyan mentális és viselkedésbeli akadályt, amik miatt eddig vakvágányra siklott a magánéletük, és a vállalkozásuk.

A stagnálás helyett mindig választhatjuk a növekedést, az anyagi biztonságot, és az érzelmi önazonosságot. 

A harcos, Yang típusú, küzdésből fakadó önmegvalósítást igenis le lehet cserélni a nőiesen elegáns, és könnyed önmegvalósítás útjára.

2013 óta  vezetem Nőtársaimat és segítem őket abban, hogy felismerjék kik is ők valójában, és hogy visszataláljanak valódi önmagukhoz.

Nem csak hiszem, hanem tudom, hogy holisztikus megközelítéssel lehet igazán előre jutni. Törődnünk kell a mentális képességeinkkel, az érzelmeinkkel, a testünkkel és a szokásrendszereinkkel is! Ha az egyik kibillen, magával rántja a többi területet is. 

Teljesen mindegy, hogy a magánéletünkről van szó, vagy a vállalkozásunk sikerességéről, mindkét területen ugyanazok a szabályok érvényesek, csak a játéktér más. 

Az önmegismerés és önfelfedezés egy életre szóló elköteleződést igényel. Mindegyik életszakaszunkban más és más témák vállnak aktívvá, amit a múltunk erősen befolyásol. Épp ezért a tanulás és önfejlesztés nem lehet csak egy időszakos tevékenység,

Önmagam miatt és az ügyfeleim miatt is tanultam többek között Life és Business Coachingot, női önismeretet, női jógát, és elmélyedtem az elme működésével kapcsolatos csodálatos világban is.
Ezeken felül a saját életem feltérképezésével és a benne lévő blokkok feloldásával mélyedtem el egyre jobban a női önismeretben, mind fizikai, mind lelki, mind szellemi szinten és fedeztem fel a sématörés elképesztő erejét.

Mindaz, amit ezen a honlapon találsz, azt szolgálja, ha kell megerősödj önmagadban, kilépj azokból a sémákból, amik eddig gúzsba kötötték az életedet, felismerd nagyszerűséged, és azzá a fantasztikus Nővé válj, aki valójában vagy!

Az Élet maga a csoda, minden nehézségével és kihívásával együtt!

Célom és küldetésem, hogy átadjam mindazt a hatékony tudást, amelyek

Én is ezeket az eszközöket alkalmaztam – és alkalmazom a mai napig – hogy megtörjem a saját sémáimat és egy egészen új – számomra örömteli és szabad – irányba mozdítsam velük az életemet.

Milyen séma törésekben és irányváltásban tudok Neked segíteni

A hitelesség kialakításának csapdái - esettanulmány egy kezdő vállalkozónő őrlődéséről

» Ha már a kezdetekkor a célban akarsz lenni, akkor soha nem fogsz elindulni.
» Az utat és a folyamatot soha nem tudod lerövidíteni. Mindennek meg van a maga ideje.
»
A lépéseket nem tudod felcserélni, különben káoszban találod magad.
» Találd meg az aktuális állapotodban azt, amit értékelni tudsz.
» A hitelesség belőled fakad, nem pedig a külvilág határozza meg. Hagyj fel azzal, hogy másokhoz méred magad.

A NŐI ÖNISMERET zárt Facebook csoport neked való, ha egy biztonságos és támogató térben szeretnél a női önismeret és a mentális erőid rejtelmeibe elmélyedni.

Rendszeres – heti – élő bejelentkezésekkel, tematikusan felépített témák során haladhatsz egyre beljebb és feljebb, saját nőiséged kiteljesedésével.

KATTINTS IDE ÉS CSATLAKOZZ HOZZÁNK!