ESZKÖZÖK, MELYEKKEL A SIKER ÚTJÁRA TERELHETED AZ ÉLETEDET

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden Nő képes arra, hogy létre hozza a válságálló, biztonságot adó és örömteli életet.

Tudom, hogy te is képes vagy feloldani és elengedni az összes olyan mentális és viselkedésbeli akadályt, amiket másoktól vettél át akarva-akaratlanul, amik eddig mellékutakra vitték a magánéletedet, a karrieredet, a vállalkozásodat.

A stagnálás és a hanyatlás helyett mindig választhatod a növekedést, az anyagi biztonságot, és az érzelmi önazonosságot. 

A harcos, Yang típusú, küzdésből fakadó önmegvalósítást igenis le tudod cserélni a nőiesen elegáns és könnyed önmegvalósítás útjára, amiben igazán jól érezheted magad.

2013 óta  mutatom az utat a saját példáimon keresztül Nőtársaimnak és segítem őket abban, hogy felismerjék kik is ők valójában, és hogy visszataláljanak valódi önmagukhoz.

Nem csak hiszem, hanem tudom, hogy holisztikus megközelítéssel tudsz igazán előre jutni. Törődnöd kell a mentális képességeiddel, az érzelmeiddel, a testeddel és a szokásrendszereiddel is. Ha az egyik kibillen, magával rántja a többi területet is, épp ezért mindig a teljes képet nézd az életeddel kapcsolatban. 

Teljesen mindegy, hogy a magánéletedről van szó, vagy a vállalkozásod sikerességéről, mindkét területen ugyanazok a szabályok érvényesek, csak a játéktér más. 

Az önmegismerés és önfelfedezés egy életre szóló elköteleződést igényel. Mindegyik életszakaszodban más és más témák vállnak aktívvá, aminek a milyenségét a múltad erősen befolyásol. Láthatod, hogy a tanulás és önfejlesztés nem lehet csak egy időszakos tevékenység. A jó hír az, hogy ez az út lehet örömteli, élvezetes és kívánatos is. Csak a megfelelő eszközökre, információkra és támogatásra van hozzá szükséged. 

Gondolj bele, mennyire csodálatos érzés az, amikor életed minden területén lelkes, örömteli, kíváncsi és energikus vagy.

Mindaz, amit ezen a honlapon találsz, azt szolgálja, ha kell megerősödj önmagadban, kilépj azokból a sémákból és korlátozó meggyőződésekből, amik eddig gúzsba kötötték az életedet, felismerd a nagyszerűséged és azzá a fantasztikus Nővé válj, aki valójában vagy!

Az Élet maga a csoda, minden nehézségével és kihívásával együtt!

Célom és küldetésem, hogy átadjam mindazt a hatékony tudást, amelyek

Én is ezeket az eszközöket alkalmaztam – és alkalmazom a mai napig – hogy megtörjem a saját sémáimat és egy egészen új – számomra örömteli és szabad – irányba mozdítsam velük az életemet.

Milyen séma törésekben és irányváltásban tudok Neked segíteni

Bizalom, mint teremtő faktor az életedben.

» Vajon milyen mértékben hat a döntéseidre, választásaidra az az attitűd, ami benned van a világgal kapcsolatban?

Egy nagyon érdekes kísérletet végeztek azzal kapcsolatban, hogy a bizalmatlanság mennyire védi meg az embereket, mennyire segíti őket abban, hogy jó döntéseket hozzanak. Erről a témáról szól ez a videó.

A NŐI ÖNISMERET zárt Facebook csoport neked való, ha egy biztonságos és támogató térben szeretnél a női önismeret és a mentális erőid rejtelmeibe elmélyedni.

Rendszeres – heti – élő bejelentkezésekkel, tematikusan felépített témák során nyersz rálátást egyre jobban önmagadra, a téged irányító mentális sémákra, hitrendszerekre. Ezeken túl eszközöket és megoldásokat kapsz, amiket elkezdhetsz átültetni a gyakorlatba, hogy az életed egyre nagyszerűbbé teremtsd.