Rólam

Már gyerekként is hittem abban, hogy az amit csinálok, ahogyan viselkedem, az nem csak a közvetlen környezetemre, hanem globális szinten az egész világra hat. 
(Felnőtt fejjel megtudtam, hogy ezt úgy hívják „Pillangó effektus”. ) 

Hittem, hogyha figyelünk a cselekedeteinkre, akkor egy olyan élet, egy olyan világ teremthető, ahol minden ember boldog és önfeledt.

De mint sokan másokat, engem is kényszer pályára tettek a hitrendszereim és nézőpontjaim, amiket – tudattalanul – átvettem a szűkebb és tágabb környezetemtől.

Hiába volt erős a meggyőződésem arról, hogy igazam van, a tudatalattimban lévő többi program gátlástalanul felülírta az életem alakulását.

20 évesen választottam azt, hogy Budapestre költözöm. Nagy reményekkel és még nagyobb álmokkal, vágyakkal érkeztem. Olyanokkal, ami a többi ember lelkében is benne van.

Ugyanúgy vágytam egy ideális életre, mint mindenki más.

Szerettem volna megteremteni egy életet, ahol a mindennapok része a:

De egyik sem valósult meg. 

Folyamatosan falakba ütköztem, folyamatosan kudarcok és csalódások értek. Nem értettem, hogy miért ilyen mostoha velem az élet…

Akkor még nem tudtam, hogy egy hatalmas csokorra való negatív séma uralkodott az  elmémben, amik folyamatosan azon dolgoztak, hogy az álmaimban őrzött élet elpusztuljon. 

Igen, először fel kellett ismernem őket, rá kellett látnom a működésükre, hogy legyen esélyem megtörni és utána más mintákat, hitrendszereket, meggyőződéseket választani helyettük:

Így indultam el az önmegismerés szövevényes, izgalmas és néha letaglózóan fájdalmas útján.

önazonos nő2

Önmagam miatt és az ügyfeleim miatt is tanultam többek között Life és Business Coachingot, női önismeretet, női jógát, és elmélyedtem az elme működésével kapcsolatos csodálatos világban is.

Ezeken felül a saját életem feltérképezésével és a benne lévő blokkok feloldásával mélyedtem el egyre jobban a női önismeretben, mind fizikai, mind lelki, mind szellemi szinten és fedeztem fel a sématörés és korlátozó hitrendszerek feloldásának elképesztő erejét.

Bátran nézz körül a honlapomon, böngéssz a képzések között, olvasd el a blogbejegyzéseket, melyekben nem csak újfajta szemléletet fogsz találni, hanem számos olyan eszközt is, amiket azonnal bevethetsz. 

Kívánom, hogy érezd jól magadat itt és kívánom neked, hogy minél több olyan segítséget, inspirációt és hatékony eszközt találj, amikkel el tudsz indulni egy igazán kiemelkedő élet megteremtésének útján! 

Szeretettel,
Melinda