Blog

Mi is az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness világában

Az Access Consciousness egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

Continue reading “Mi is az Access Consciousness®?”

AVICA-knak áll a VUCA világ!

AVICA-knak áll a VUCA világ! Gyakorlati összefoglaló nemcsak űrlényeknek

Azt gondolhatnád, hogy ez egy sci-fi film címe, pedig dehogy. Az üzleti életben számos rövidítést használnak az új elméletek könnyebb megjegyezhetősége érdekében. Continue reading “AVICA-knak áll a VUCA világ!”

Korona. Áldás vagy átok a vállalkozásodnak?

Az, hogy újra felütötte a fejét a vírus és nő a fertőzöttek száma, azt gondolom, hogy mindenki számára egyértelmű. Hogy vállalkozóként hogyan reagálunk erre, az pedig kizárólag nézőpont függvénye.

Hogy miért mondom ezt?

Continue reading “Korona. Áldás vagy átok a vállalkozásodnak?”

Az önazonos, tündöklő Nő


15 napos élő, online kurzus és kihívás fejlődni és kiteljesedni vágyó Nőknek.

𝗞𝗲𝘇𝗱é𝘀: 2020. 08.03. hétfő

A 15 részből álló kurzus során újra gondolod és egy egészen más – 𝘵á𝘱𝘭á𝘭ó𝘢𝘯 𝘦𝘭𝘪𝘴𝘮𝘦𝘳ő – nézőpontból fogsz tekinteni önmagadra és a női minőségekre. Continue reading “Az önazonos, tündöklő Nő”

5 dolog, amire szükséged lesz, ha az online világba indulsz

Azt gondolom, hogy ma már nem kell érveket felsorakoztatni amellett, hogy a gyorsan változó világban és az ugyanolyan gyorsan változó piaci környezetben minden vállalkozónak új megoldásokra és rendkívüli rugalmasságra van szüksége a vállalkozás fejlesztés területén.
A statisztikák szerint a kisvállalkozások 54%-ának már van weboldala, ami az első lépés ahhoz, hogy hatékonyan jelen lehess az online térben az ügyfeleid elérése céljából. Continue reading “5 dolog, amire szükséged lesz, ha az online világba indulsz”

A fókuszban az erő – RAS

🌞 Napindító gondolatok Vállalkozó Nőknek 🌞⁣

Fókuszodban az erő!

Ha már egy ideje vállalkozol, akkor biztos te is kutakodtál azzal kapcsolatban, hogy miként tudsz eredményesebb lenni, hogyan tudsz hatékonyabban eljutni az ügyfeleidhez. Continue reading “A fókuszban az erő – RAS”