Blog

Csakráid tudatos támogatása kristályokkal

𝐍𝐞𝐦 𝐚 𝐭𝐮𝐝á𝐬 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐚 𝐤é𝐩𝐞𝐬𝐬é𝐠 𝐡𝐢á𝐧𝐲𝐚 𝐚𝐳, 𝐚𝐦𝐢 𝐯𝐢𝐬𝐬𝐳𝐚𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐭é𝐠𝐞𝐝, hanem az a gondolkodásmód, amivel rendelkezel és azok az érzelmi, tudati és energetikai gátak, amelyeket el kell végre engedned. 

Continue reading “Csakráid tudatos támogatása kristályokkal”

fókuszban a KAPCSOLATOK – A múlt kényszerítő hatása

Hajlandó lennél ránézni arra, hogy milyen téves feltételezéseket működtetsz a kapcsolatokról, amikkel létrehozod a nem működő kapcsolataidat, a szűkös és fájdalmat okozó kapcsolataidat? Continue reading “fókuszban a KAPCSOLATOK – A múlt kényszerítő hatása”

A tükörneuronok hatása a teremtéseidre

𝐀𝐦𝐢𝐤𝐨𝐫 𝐚𝐳𝐭 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐞𝐝, a dolgok (események, helyzetek…) megtörténnek veled, akkor tévúton jársz. Ugyanis 𝐧𝐢𝐧𝐜𝐬 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐦𝐢 csak úgy megtörténik veled, csak olyan van, hogy megteremted és az életedbe invitálod az eseményeket, dolgokat. Continue reading “A tükörneuronok hatása a teremtéseidre”

3 kardiánális döntés

Életed alakulását három döntésed irányítja

Az Ok és Okozat törvénye olyan egyszerű és kézenfekvő, hogy valójában senki se vonja kétsgébe. Igen, mindannyian tudjuk, hogy életünket nem a véletlen, hanem bizony törvényszerűségek – Univerzális Törvények – irányítják. Continue reading “3 kardiánális döntés”

Változtasd meg a téged irányító korlátozó hiedelmeket

Mindannyian vágyunk a jobb életminőségre, a több és minőségi időre/szabadidőre, több pénzre, vonzó megjelenésre, ellenállhatatlan magabiztosságra, boldog kapcsolatokra és sikerre. Ha nem is ebben a sorrendben, de mindannyiunkban ott van az igény a jobbra, a kellemesebbre, az örömtelibbre. Continue reading “Változtasd meg a téged irányító korlátozó hiedelmeket”