NŐISÉGET, ÖNBECSÜLÉST ÉS ELMÉD EREJÉT FEJLESZTŐ KÉPZÉSEK

HASZNÁLD AZ ALÁBBI TUDÁSBÁZIST ÉS FORDÍTSD ŐKET A JAVADRA

MANIFESZTÁLJ PROFIN

Vajon miben változna meg az életed, ha megtanulnál profin és magabiztosan manifesztálni?
A legtöbb ember fejében a manifesztáció egyet jelent a görcsösséggel, a kimerítő fókuszálással, az órákig tartó napi szintű meditációval.
Mi sem áll távolabb a valóságtól!

Olvasd tovább >>

ELME TRÉNING

Kevesen vannak azon szerencsések, akiket gyerekként megtanítottak a siker gondolkozásra. Mire felnövünk, a kudarc-gondolkodásmód lesz az, ami masszívan bevésődik az elménkbe. De ennek nem kell így maradnia! 

Olvasd tovább >>

SZEMLÉLETFEJLESZTŐ SELF-COACHING

A jövő nem fogja jóvá tenni azt, amit a jelenben elmulasztottál. Eredményes jelent és jövőt teremtő online tréning, self-coaching eszközökkel. Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy támogatóan önmagad felé fordulj.

Olvasd tovább >>

KITELJESEDETT NŐKÉNT ÉLNI

Kiteljesedett és önazonos Nőként élni. Használd a benned rejlő tudást és energiákat,
hogy azzá a nővé válj, aki valójában vagy!

Olvasd tovább >>

NŐI KÖRVEZETŐ KÉPZÉS

Női tanítóként magadban hordozod az Örök Láng fényét, mely utat mutat. Engedd, hogy fellobbanjon ez a láng és vezess, taníts, emlékeztess. Szükség van a fényedre, hogy nővéreid a segítségeddel rátaláljanak a saját fényükre. 

Olvasd tovább >>

SZÍVBŐL JÖVŐ SZOKÁSÁTALAKÍTÁS ÉS CÉLKITŰZÉS

Szabadulj meg a bizonytalanság nyomasztó érzésétől és alakítsd magabiztosan és okosan az életed! Használd a teljes elmédet, törd meg az önszabotázs szokásaidat és alkosd meg a szívbéli, előre vivő céljaidat! 

Olvasd tovább >>

ÖNISMERETI SZÁMMISZTIKA

Tudtad, hogy egész életed lehetőségei és buktatói el vannak rejtve a születési dátumodban? Ha a megfelelő információk birtokában értelmezed a numeroszkópodat, akkor feltárulnak előtted a titkok.

Olvasd tovább >>

ELME TRÉNING VÁLLALKOZÓNŐKNEK

Tréningezd az elmédet , és ezáltal a vállalkozásodat sikerre napi 20 percben Használd fel gondolataidat és szavaidat egy eredményes élet eléréséhez!

Olvasd tovább >>

NŐI ÖNBECSÜLÉS MINI TRÉNING

Az önbecsülésed az a kincs, mely stabilitást ad az önszeretetednek és az önbizalmadnak. Akinek az önbecsülése rendben van, az sokkal könnyebben kezeli az élet változásait és kihívásait.

Olvasd tovább >>