Önismeret és Számmisztika - online képzés

Ismerd meg rejtett oldalad!

Különleges mesterszám kedvezmény csak a mai napra: 2023. 11. 23. éjfél.

Tudtad, hogy egész életed lehetőségei és buktatói el vannak rejtve a születési dátumodban?

Ha a megfelelő információk birtokában értelmezed a numeroszkópodat, akkor feltárulnak előtted a titkok.

Mi mindent veszíthetsz, ha nem értesz hozzá?

Figyelj, mesélek:

Minden pozitív tulajdonságodról (erősségek, különleges képességek, ajándék), amikről tudsz, azokat képes vagy bármikor használni és a javadra fordítani. Általuk megérkezik az az erő, az a lelkesedés, az a flow, amivel egy igazán élvezetes és eredményes életet tudsz teremteni.
Ha viszont nem tudsz róluk, akkor hasznosítani sem tudod őket. Örökre elveszített lehetőségek lesznek csupán számodra. 

Ha pedig ennek az egésznek az ellentétes oldalát nézzük, akkor láthatod, hogy minden negatív tulajdonság és hiányosság, amit nem dolgozol meg és nem tartasz kordában, azok nehezítésként és akadályként fogják elszabotálni az életedet.
Olyan, mintha folyamatosan egy csapat rosszakaró ólálkodna körülötted és minden lehetőséget megragadnának arra, hogy elgáncsoljanak téged és megakadályozzák a sikereidet. Neked pedig fogalmad sincs arról, hogy miért vallasz állandóan kudarcot, miért jönnek sorra egymás után a nehézségek és miért van az, hogy soha, semmilyen teremtésed nem valósul meg.
Egyetlen egy gondolat fog mélyen bevésődni a tudatodba – szerencsétlen vagyok.
És aztán ez a mély meggyőződés, mint egy mérgező program fogja átszőni az életedet, még akkor is, ha amúgy egy kiemelkedő életre születtél.

Szóval ezért életbevágóan fontos, hogy tisztán láss és tudd mivel rendelkezel.

A numeroszkóp segítségével végzett elemzés megmutatja neked,

hogy hol van energia többlet, és hol van energia hiány az életedben (és az ügyfeleid életében, ha a tanácsadói munkádban alkalmazod). Felismered, hogy miért szabotáltad eddig magad, és értékes útmutatókat kapsz az orvoslásukra.

Szia! Melinda vagyok.

2009 óta foglalkozom önismerettel és számmisztikával. Az én életemben a számok üzeneteinek megismerése óriási előrelépést és könnyebbséget hozott.

Amikor végre megértettem, hogy melyik minőség miért van jelen, vagy épp miért hiányzik, és mit tehetek velük és értük, az óriási lelki nyomás alóli felszabadulást hozott. 
A megkönnyebbülés mellett, rövid időn belül igen látványos, és örömteli eredmények kezdtek megjelenni az életemben.

De nem csak önmagam megértésében és megszeretésében segített a számmisztika, hanem abban is, hogy a lányomat igazán megismerjem és tudjam, mire van szüksége, mi inspirálja őt.

Ma már könnyedén tudom motiválni, támogatni, hogy a saját útján haladjon.

Őszinte leszek veled… egyáltalán nem biztos, hogy e nélkül a tudás nélkül felismertem volna mindezt és azzá a támogató édesanyává váltam volna, aki most vagyok, és felismertem volna-e azt, hogy mi az életfeladata.
Igen, hajlamosak vagyunk abba az irányba terelni a gyermekünket, amiről mi azt gondoljuk, hogy jó.

Vajon mi mindent adhat neked, ha ismered a saját titkaidat...?

Lehet, eddig negatívan megbélyegzett téged a befelé fordultságod, a másoktól való elzárkózás és azt hitted, hogy nem vagy elég jó, elég ügyes, elég nyitott az élethez és ez a te hiányosságod…

De mi van akkor, ha ez nem hiba, hanem egy minőség, amit születésedtől fogva, mint alap állapotot működtetsz, mert ott van a képletedben?

Mi van akkor, ha az introvertáltságod az elszigetelt számodból működik, amiről ha tudsz, akkor már egészen másként hatna rád és az életedre, hiszen már tudsz róla és ezáltal tudod kezelni, sőt felfejleszteni?

Az is lehet, hogy te nem introvertált, hanem extrovertált vagy, ami időről időre túlpörget és úgy érzed, soha nem leszel képes lecsendesedni és az emberektől mindig megkapod azt, hogy „túl sok vagy”. Lehet eddig azt gondoltad rosszul működsz… De mi van akkor, ha nem vagy rossz, csak ép túlsúlyban van néhány szám a képletedben… talán a 3-as, vagy az 5-ös 😉

Ha tudnád, hogy nem vagy rossz, csak nem ismered magad, a hozott energiáidat és készségeidet, vajon nőne az önbecsülésed?

Az én születési képletemben 4 db 1-es szám van és még az életfeladatom is 1-es. 😀  Ráadásul az 1-es szám nálam rejtett elszigetelt 1-es. 

Ez amellett, hogy egy nagyfokú szabadságot és önállóságot hozott, megtűzdelte az életemet rendesen kétségekkel, jobban mondva erős hajlamot arra, hogy kételkedjek magamban, a lehetőségeimben és mindent 1000%-os maximalizmussal akartam csinálni. Nem kicsit merített ki ez az örökös külső és belső harc, ráadásul az önbizalom hiány keményen megkeserítette az életemet… és ha nem figyelek oda, akkor bizony újra és újra bekavarhat ez az energia mintázat még a mai napig. 

Ugyanakkor 𝐚𝐛𝐛𝐚𝐧 𝐚 𝐩𝐢𝐥𝐥𝐚𝐧𝐚𝐭𝐛𝐚𝐧, 𝐡𝐨𝐠𝐲 ezt a metódust felismertem, már tudtam és értettem, hogy mit kell tennem a harmóniám megteremtéséért + azért, hogy a számaim által hozott erőket birtokba vegyem és működtessem. Mert bizony a 4 db. 1-es szám rendkívüli készségeket is magában rejt. 😉 

Természetesen a többi szám is, de az én képletemben az 1-es, az egy nagyon meghatározó szám. 

Kedves Melinda,
 
Szeretném neked megköszönni ezt a csodát, amit kaptam tőled. Elképesztő módon megváltoztatta az életemet!
Azon túl, hogy olyan életterületeimre is rálátást kaptam, amik eddig homályban voltak, el tudtam kezdeni feloldani az ott lévő blokkokat, azon túl a fiammal és a férjemmel való kapcsolatom is rengeteget változott. Most már értem, hogy mit miért tesznek, és miért abból működnek amiből. 
A megértés egy olyan szintje jelent meg bennem, amivel teljesen másként tudok velük kapcsolódni, ráadásul most már úgy tudom őket motiválni, hogy nyitottá váltak azokra a dolgokra is, amik nekem fontosak, de eddig elzárkóztak előle. 
 
Ha csak a magánéletemben lévő változásokat nézem, már akkor elmondhatom, hogy bizony ez a képzés a sokszorosát éri! 
Viszont én nem csak a magánéletemben, hanem a munkám során, mint kineziológus és tanácsadó is hatalmas hasznát veszem. Azáltal, hogy kielemzem az ügyfelemi számait, a hatékonyságunk a problémák feloldásában és a célok elérésében hatványozottan megnőtt!
Az ügyfeleim általi ajánlások a duplájára nőttek és most már ott tartok, hogy várólista van nálam. 🙂
 
Végtelenül hálás vagyok érted, a tanításaidért, mert szó szerint megváltoztattad az életemet!
Köszönöm!
Kedves Melinda,
 
Több online képzésedet elvégeztem már, és most sem okoztál csalódást nekem. Azon túl, hogy logikus, egyszerű és érthető az anyag, még az időbeosztás is zseniális.
 
Mivel igen csak ki van centizve az időm, ezért nekem a hatékonyság a legfontosabb. Az anyag jól tagolt, a leckék sűrűssége pont megfelelő ahhoz, hogy fel tudjam dolgozni. A legutolsó összegző videó, ahol egy teljes képletet kielemzel, az a konrona az egész tetején. Olyan csodálatosan összegezted vele a tanultakat, hogy az is megérti, aki nem akarja.
 
Még egyszer köszönöm és várom a következő tanulni valót tőled!
T. Marika

Nézz bele az egyik oktató videóba:

Részlet a 3. oktató videóból, mely az elszigetelt számokról szól.

Az elszigetelt számok 𝐞𝐠𝐲𝐬𝐳𝐞𝐫𝐫𝐞 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐞𝐤 tanulási feladatot, kihívást, nehezítést, kincseket és rejtett tudást.
𝐇𝐚 𝐭𝐮𝐝𝐨𝐝, hogy a te képletedben szerepel, akkor már arra is képes leszel, hogy urald a hozzájuk tartozó minőségeket (a kibillenéseket és az erő állapotokat is)
 
𝐀𝐳 𝐞𝐥𝐬𝐳𝐢𝐠𝐞𝐭𝐞𝐥𝐭 𝐬𝐳á𝐦𝐨𝐤𝐫ó𝐥 𝐬𝐳ó𝐥ó 𝐨𝐤𝐭𝐚𝐭ó 𝐯𝐢𝐝𝐞ó 𝟏𝟎 𝐩𝐞𝐫𝐜𝐞𝐬.
Ha érdekel, nézz bele.  😉
 
Ha pedig jelentkeznél, 𝐧𝐞 𝐡𝐚𝐛𝐨𝐳𝐳, kattints az „Én is csatlakozom!” gombra és tudj meg mindent 👇

Nem vagyunk a sors kiszolgáltatott bábjai

Mi magunk választottuk azt, hogy milyen számokat, milyen bolygó energiákat aktiválunk az életünkben és milyen célt, életfeladatot akarunk megvalósítani!

Amikor erre újra ránézünk és tudatosítjuk, akkor képessé válunk arra, hogy amit erre az életre választottunk, azt valóban működtessük és teremtsünk általuk.  Ez a boldogságunk kulcsa!

Hatékonyabb és elismertebb akarsz lenni tanácsadói munkádban vagy a magánéletedben lévő terheket tennéd le?

Akkor ez a képzés új távlatokat fog megnyitni előtted!

Amióta a coaching folyamatokba beépítettem a születési dátum elemzését, azóta még hatékonyabbak és eredményesebbek a coaching ülések. Az ügyfeleim el vannak ájulva attól, ahogy haladunk és ahogy megjelennek az eredmények az életükben. Nekem pedig szívmelengető elégedettséget és örömöt ad az, hogy tudom: Valóban segítek!

A képzés nem akkreditált, így sem tanúsítványt, sem oklevelet nem állíthatok ki, viszont emléklapot igen, ha van rá igény.
Ennek ellenére a tevékenység beemelhető a vállalkozásodba a fő tevékenységi kör mellé.

Van olyan tevékenységi kör, hogy máshova nem sorolható egyéb szolgáltatás. Itt tudsz róla bővebben olvasni!

Egy újabb elégedett visszajelzés

15 oktató videó, melyek bevezetnek Téged a számok misztikus világába

Nézzük mi mindent fogsz megtanulni és megismerni:

Ennek a képzésnek a keretén belül ránézünk a születési számok titkaira a pitagoraszi számháló segítségével. Megismered a hiányokat, az erősségket, az utat, amit magad elé tettél, és ránézünk a sávok és átlók rejtett és nem rejtett üzeneteire is.

👉A mátrix segítségével é𝐫𝐭𝐞𝐥𝐦𝐞𝐳𝐳ü𝐤 a születési dátumodban rejlő titkokat.
👉Megnézzük az erősségeket, amiket már most is tudsz használni és megnézzük a „hiányosságokat” és azt, hogy mi minden rejtenek magukban ajándékként, amit csak fel kell fedezned. Így a hiány máris nem akadály, hanem lehetőség és potenciál lesz. 😉 De ezt majd a képzés során fogod igazán megérteni, átlátni.
👉Megnézzük, hogy 𝐦𝐢 𝐚 𝐬𝐨𝐫𝐬 𝐮𝐭ad és 𝐦𝐢 az életfeladatod. Azaz, hogy merre kell haladnod az életedben, hogy igazán boldog és szabad legyél.
👉Ránézünk a 𝐤é𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞𝐝𝐛𝐞𝐧 𝐥é𝐯ő sávok és átlók energiáira és arra, hogy miként befolyásolnak téged.
👉Szintén 𝐤𝐢𝐞𝐥𝐞𝐦𝐞𝐳𝐳ü𝐤 𝐚 𝐡𝐢á𝐧𝐲 𝐬𝐳á𝐦𝐨𝐤𝐚𝐭 és a bennünk rejlő nehézségeket és lehetőségeket.
👉Természetesen megtanuljuk a 𝐬𝐳á𝐦𝐨𝐤𝐡𝐨𝐳 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐨𝐳ó tanításokat, erőket, minőségeket.
👉A számhálóban rénézünk a 𝐦ú𝐥𝐭, 𝐚 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧 é𝐬 𝐚 𝐣ö𝐯ő 𝐨𝐬𝐳𝐥𝐨𝐩𝐚𝐫𝐢𝐚. És a test, lélek, szellem 𝐬í𝐤𝐨𝐤𝐫𝐚.
👌 Egyszóval ez egy mély önismereti út lesz, amivel olyan dolgokat ismersz fel, amik eddig lehet, rejtve voltak előtted.

AZON TÚL, hogy ránézel a képletedbe rejtett dolgokra, 𝐦𝐞𝐠𝐨𝐥𝐝á𝐬𝐢 𝐤𝐮𝐥𝐜𝐬𝐨𝐤𝐚𝐭 fogsz kapni tőlem ahhoz, hogy mit kezdj a birtokodba jutott információkkal, hogyan változtasd meg az életedet a számok tükrében, a számok erejével! 
 

Ragadd meg ezt a lehetőséget,
és ismered meg a számaidban rejlő titkokat!

Az önismereti számmisztika képzés

ára: 37.800,- Ft.

50 %-os mesterszám kedvezmény: 18.900,- Ft.

 • 3 naponta érkezik 1 e-mail, mely a szakmai oktató videókat tartalmazza
 • összesen 15 e-mailt fogsz kapni segítségül
 • a videós tudásanyag a számokról, a numeroszkópról, a számmisztika összefüggéseiről, és magáról az elemzésről szóln
 • valamint mélységeibe betekintést nyersz életed 9 területére

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

ÁSZF  –  Adatvédelmi nyilatkozat

Technikai információk:

 1. A képzés 2023. november 27-e kedd reggel elindult.
 2. Az oktató videókat egy zárt, jelszóval védett, online felületen fogod megtalálni.
 3. A leveleket, és bennük az aktuális videó linkjét, 3 naponta fogod megkapni.
  Ezzel a fokozatossággal segítem, és támogatom a biztos haladásodat és a könnyed megértést.
 4. Az ajándék számmisztika elemzést a jelentkezésedtől számított 3 hónapon belül tudod igénybe venni. 
 5. Az ajándék zárt fb csoporthoz való csatlakozás a képzés napján történik meg.

Ha végig veszed az összes videót, akkor képes leszel a saját születési dátumodat kielemezni és mások születési képletét is értelmezni.

Velem tartasz?


Szeretettel,
Melinda 

Van még olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Írj bátran erre az e-mail címre:

 • melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu