A jövő nem fogja jóvá tenni azt, amit a jelenben elmulasztottál,

épp ezért alapozd meg az önismereted, és ezáltal az életedet.

Eredményes jelent és jövőt teremtő online tréning, self-coaching eszközökkel.

Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy támogatóan önmagad felé fordulj.

Mit fog neked adni a Szemléletfejlesztő Self-Coaching?

 • Önismeret mélyítése
  A szemléletfejlesztő self-coaching lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd önmagadat, felismerd erősségeidet, gyengeségeidet, értékeidet és céljaidat. Ezáltal tisztábban látod, hogy milyen változásokra van szükséged a személyes fejlődésed és értékességed növelése (pl. karrier területén) érdekében.
 • Megoldáskeresés
  A szemléletfejlesztő self-coachingnak köszönhetően képes leszel azokra a dolgokra koncentrálni, amik téged érintenek. Világossá válik számodra, hogy melyek azok a nehézségek és problémák, amik nem hozzád tartoznak és azokat tudatosan el fogod tudni engedni. Többé már nem viszi el az energiáidat mások életének menedzselése. Megtanulod hogyan találj hatékony megoldásokat, hogyan kezeld az akadályokat, és hogyan menedzseld jól az életedet.
 • Önbizalom és motiváció erősítése
  A szemléletfejlesztő self-coaching lehetővé teszi számodra, hogy megtapasztald a saját erődet és felismerd a képességeidet. Amikor sikeresen alkalmazod a coaching technikákat, ugrásszerűen nő meg az önbizalmad és a motivációd, ami hozzájárul a sikeres és eredményes életvitelhez.
 • Életminőség javítása
  A szemléletfejlesztő self-coaching által képes vagy átlépni a korlátaidat, javítani kapcsolataid minőségén, növelni a boldogságérzetedet és általában magasabb szintre emelni az életminőségedet. A saját erőforrásaidra támaszkodva és rendszeresen gyakorolva a szemléletfejlesztő coachingot, széles körben pozitív változásokat fogsz elérni életed számos területén.

Hatékony önfejlesztés és stabil alapok a self-coaching erejével

Az igényes és eredményes életet élni akaró Nők nagy részénél jelent komoly kihívást, hogy megtalálják a számukra megfelelő egyensúlyt a munkahelyi kötelezettségek, a magánéleti kötelezettségek és a támogató „énidő” megvalósítása között. 

Gyakran tapasztalják, hogy túlterheltek és nehezen tartják meg a határaikat, ami így romboló hatással van az önbecsülésükre, az életük minőségére és a személyes boldogságukra egyaránt.

Ezek a csodálatos nők karrierjük és életük építése során napi szinten szembesülnek a stressz és a tonnányi feladat kihívásaival. Az állandó nyomás, a határidők betartása, a munkahelyi elvárások és a kollegiális feszültségek kezelése hosszú távon extrém mód kimerítő számukra mind mentálisan, mind fizikálisan. 

Épp ezért a mielőbbi változtatás elengedhetetlen, ha valóban örömteliek, munkájukban eredményesek, fizikailag pedig egészségesek akarnak maradni, mégpedig úgy, hogy közben harmonikus életet élnek.

Kevesen hajlandóak ránézni arra, hogy képtelenség többet és mást kivenni az életükből, mint amit bele tettek – legyen szó a karrierükről vagy a magánéletükről.

Az emberek 90%-a ragaszkodik a megszokásaihoz gondolati és fizikai szinten is, ami kiszolgáltatottá teszi őket. 

Az elmúlt években kialakult helyzetek (járvány, háború, gazdasági bizonytalanság) és az előttünk álló események, kérlelhetetlenül bele tolta az arcunkba azt a tényt, hogy csak abból gazdálkodhatunk, amivel rendelkezünk, és ha az nem megfelelő, akkor csak szorongató élethelyzeteket tudunk létrehozni. 

Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy támogatóan önmagad felé fordulj.

Az erő, a határozottság, az önbizalom, a rugalmasság, a stabilitás és a nyugalom, ami a kiegyensúlyozott élethez és az örömöt nyújtó karrierhez kell, az mindenkiben, így benned is megtalálható, de tenned kell értük! 

Ezeket a készségeket és belső potenciálokat akkor tudod a felszínre emelni és működtetni, ha a megfelelő eszköztárral feltérképezed és törlöd azokat a viselkedésbeli sémákat (szokásokat) és gondolati automatizmusokat, amik eddig  akadályként tornyosultak az életed és a karriered előtt.  

"Zseniális eszközöket és ötleteket kaptam és használhattam önmagam megismeréséhez és céljaim eléréséhez. Inspiráló és szeretetteljes hangvételű, nagyon pozitív energia jött nekem át belőle.
A feladatok érthetőek és könnyedén végrehajthatók, én szívesen foglalkoztam velük. Jobban éreztem magam a feladatok elvégzése közben és után.
A hozzáállásom a dolgokhoz pozitívabb és nyitottabb lett. Végtelen hálával tölt el, amit általa kaptam.
Az önmagammal és a testemmel is sokat javult a kapcsolatom. Hálás szívvel köszönöm és szeretettel ajánlom mindenkinek."
Kovács Anita

Számtalan kudarccal, fájdalommal és csalódással lennék szegényebb,

ha mindazt a gyakorlati és elméleti tudást, ami most a birtokomban van, már a 30-as éveim elején is használhattam volna. De nem csak kudarcokkal és fájdalmakkal lennék szegényebb, hanem számtalan pozitív élménnyel és eredménnyel lennék gazdagabb. 

Tény, hogy a jelenben mindig okosabbak vagyunk, mint a múltban. Ez a tapasztalatoknak és a megfelelő információk megszerzésének (tanulásnak) köszönhető – már ha hajlandóak vagyunk tanulni.

Ma már tudom, hogy mi az, amire figyelnem kell, mi az, amit el kell kerülnöm és mi az, amit meg kell tennem (és azt hogyan) azért, hogy egyensúly, anyagi jólét, öröm és elégedettség legyen jelen az életemben és bizony bennem is.

Majoros Melinda vagyok, szemléletfejlesztő Coach, életvezetési tanácsadó, számmisztika elemző, Access Bars® kezelő, női jóga oktató.

2013 óta foglalkozom emberekkel – első sorban nőkkel -, és az őket érintő problémák megoldásával, feloldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim megismeréséről és elfogadásáról szólt.

Számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, a szemléletmód váltás, a gondolkodásbeli struktúra feltérképezése és új – a személyiséget támogató – nézőpontok felépítése állt. Sokat foglalkoztunk a női önbizalom helyreállításával, a párkapcsolati és kommunikációs elakadásokkal, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerésével és átírásával.

Saját életem eseményein keresztül kellett megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az, ami az elménkbe lakozik hitrendszerként, meggyőződésként és az, ahogyan önmagunkhoz viszonyulunk. Egy-egy berögzült gondolkodási minta képes romba dönteni az egész életünket és újabb és újabb – ismétlődő – kudarcsorozatot teremteni.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig a Női Önismereti kurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti utazás.

Tartottam táborokat felnőtteknek és vendég előadóként tanítottam kamasz táborokban is és felnőtt táborokban is.

Vezettem női köröket, tanítom is a „Női körvezetés” csodás művészetét.
A nőiség megélését segítem a „Kiteljesedett és önazonos Nőként élni” online képzésben. 
És vállalkozókat indítottam el az online világban a „Hogyan dolgozz online, ha szolgáltató vagy” képzéssel.

Az Access Consciousness és szemléletfejlesztő coaching módszertanával olyan meghatározó eszköztárral tudom támogatni a hozzám fordulókat, amik garantálják a sikereket és az eredményeket.

Folyamatosan tanulok és újabb és újabb eszközöket, irányzatokat ismerek meg. Mivel végtelenül kíváncsi vagyok az élet összefüggéseire, az ember működésére és a mikro/makrokozmosz titkaira, ezért számomra a tanulás egy csodálatos hobbi. Tudom, hogy soha nem fogom megunni és abba hagyni. 😀 

4 téma, mely jelentősen meghatározza az életedet

gyakorlatorientált képzésben

hatékony önismereti és coaching eszközökkel tálalva

A self-coaching segít abban, hogy az érzelmi skálán a jó érzések irányába indulj el, miközben felismered az erősségeidet és célzottan és tudatosan fejleszted azokat a területeidet, amikben jelenleg nem teljesítesz olyan jól, mint szeretnél.

Nincs olyan, hogy késő!

Mindig van értelme tenni azért, hogy megjelenjen az életedben a siker, az öröm és a belülről fakadó, megingathatatlan magabiztosság. 

Tény, mindezekért tenned kell. Szükség van arra, hogy módszeresen és kitartóan bele tedd azt a munkát, ami által meg tudod valósítani. Ha azt az utat keresed, ami befektetett munka és energia nélkül adja meg a változást, az eredményeket és a sikert, akkor rossz helyen jársz. Bár ha megtalálod, szólj nekem is 😉

Néha azt gondoljuk, hogy a bonyolult dolgok visznek minket előre. Pedig nem.
Amikor választottam ezt a képzést, sok kétség volt bennem, hogy vajon tényleg tud-e nekem segíteni, jobban mondva, képes leszek-e hasznosítani mindazt a tudást, amit itt kapok. Ekkor még nem tudtam, hogy ha egy rendszer jól fel van építve, akkor igazából nekem csak követnem kell a vezetést, és az eredmények szinte maguktól születnek meg.
Minden egyes lecke önmagában egyszerű volt és érthető. Igen, bele kellett tennem az időmet, az energiámat. Gondolkoznom kellett, és ránézni mindarra, ami felszínre jött, de mindent megkaptam, ami ahhoz kellett, hogy haladjak.
Az önismeretet, és az így létrehozott lehetőségeket nem adják ingyen. Meg kell dolgoznunk érte. De ha megtettük, onnantól fogva már a miénk. Az út elején fogalmunk sincs arról, hogy mekkora kincseket és lehetőségeket rejt maga az út. Ezeket csak akkor kapjuk meg, ha végig megyünk rajta.
Én őszinte szívvel ajánlom mindenkinek a Self-Coachingot, aki erősítené az önbizalmát és tetterejét, és egy magabiztos, belső erőt akar létrehozni, amire mindig támaszkodhat. 
Marika

A 4 TÉMA, AMIVEL MEGALAPOZOD ÉS STABILLÁ TESZED AZ ÉLETED

» erősségek, készségek, képességek ⇒ mi minden szunnyad benned » értékek és értékrendek ⇒ életed mozgatórúgóinak az alapjai » önbizalom és önértékelés ⇒ alappillérek, melyek nélkül elveszel a világban (fejlesztés, erősítés) » coaching alapú, izgalmas önismereti és mentális gyakorlatok

» az elméd felépítése és működés ⇒ ami az elmédben van, az van a valóságodban is » tudatos elméd, tudatalatti elméd ⇒ amit eddig nem tudtál róluk » a kérdezés művészete és a kérdésekben rejlő erő ⇒ Erőt adó, vagy erőt elevő kérdéseket használsz? Éber vagy rájuk? » a hitrendszereid korlátozó és támogató ereje ⇒ Te vajon melyiket használod? » harmonizáld a két agyféltekédet ⇒ teljes elme gyakorlatok

» mi van most ⇒ ha ismered a jelent, akkor képes vagy változtatni és továbbfejleszteni
» a mosthoz vezető út és a rajta lévő mérföldköveid ⇒ amikor megérted magad és az eddigi utad, felszabadulsz a korlátok és gátak alól
» hova szeretnél eljutni (első lépések és akcióterv) ⇒ ha nincs célod, akkor nincs hova eljutnod és csak pillanatnyi sodródás és tévelygés van jelen az életedben
» célfókusz gyakorlatok ⇒ ha el akarsz jutni a célodhoz, nem árt fókuszba tenni 😉 

» halogatás a nagy MUMUS ⇒ hogyan alakult ki és miért választottad
» a halogatásod felszámolása ⇒ igen lehetséges, képes vagy rá
» a cselekvésben rejlő erő ⇒ rutin és tudatos cselekvés

Milyen a Szemléletfejlesztő Self-Coaching képzés?

IZGALMAS
Életedet jelentősen meghatározó 4 egymást kiegészítő izgalmas témakör, a hozzájuk tartozó nélkülözhetetlen alap és haladó információkkal

INSPIRÁLÓ
20 inspiráló
szemléletfejlesztő coaching gyakorlat,
melyeket bármikor elővehetsz és újra használhatsz. 

FOKOZATOS
A 4 témakört fokozatosan fogod megkapni. 3 naponta egy e-mail, és egy gyakorlat. (összesen 22 e-mail). Így nem fog dömpingszerűen az egész anyag a nyakadba szakadni.

A Szemléletfejlesztő Self-Coaching online képzés ára: 17.800 Ft.

Fürgén fizetők számára 25% (4.450 Ft.) kedvezmény jár a képzés árából, azaz 17.800 Ft. helyett 13.350 Ft.

Fürgén fizető az a megrendelő, aki a megrendelése után 1 napon belül befizeti/elutalja a képzés kedvezményes árát.

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

Kattints ide az ÁSZF-ért.   Kattints ide az Adatvédelmi nyilatkozatért. 

A JELENTKEZÉSED MENETE: 

1. Kattints az „Igen, én is jelentkezem!” gombra

Ekkor megnyílik egy űrlap, ahol az adataidat tudod megadni. 

2. A “Küldés!” gomb megnyomása után e-mailben kérem a jelentkezésed megerősítését. Erre azért van szükség, hogy mások ne tudjanak visszaélni az e-mail címeddel.

3. Ezután e-mailben megkapod az utaláshoz szükséges információkat. 

4. Az utalás beérkezését követő 24 órán belül küldöm a számlát és a regisztrációdat a zárt webfelületre, ahol az online „Szemléletfejlesztő Self-Coaching” anyagát fogod megtalálni.

Kérdés esetén keress bátran a +36 20-411-7532-es telefonszámon vagy írj a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre.

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

Kattints ide az ÁSZF-ért.   Kattints ide az Adatvédelmi nyilatkozatért. 

GYIK