KÉPZÉSEK

I. A MAGÁNÉLETED SIKERES MENEDZSELÉSÉHEZ 

Mélyreható önismeret – online tanfolyam

Az egyik legfőbb oka annak, hogy az emberek belső bizonytalansággal reagálnak a külső környezeti változásokra, az az, hogy a belső biztonság érzetük, és az önmagukba vetett hitük, erősen ki van billenve.

Nem voltunk hajlandóak eddig ránézni arra, hogy csak annyit tudunk kivenni az életünkből, amennyit bele tettünk. Viszont a mostani helyzet kérlelhetetlenül az arcunkba tolta ennek is az igazságát.

Hiába szeretnénk magabiztosságot, stabilitást, megoldás fókuszú hozzáállást és belső erőt, ha a hozzájuk szükséges építőköveket nem raktuk le, és napi szinten nem működtetjük az előrevivő rutinokat, akkor bizony a legkisebb külső változás a körülményeinkben, válságot képes előidézni.

Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy önmagunk felé forduljunk. Az erő és a stabilitás, amit keresünk, bennünk található!

Fordítsd javadra a coaching és az önismereti eszközök erejét és teremtsd kivételessé az életedet!

» Kattints ide a részletekért!


II. NŐI ÖNISMERET MÉLYÍTÉSÉHEZ

A Szakrális Nővé válás útja – online tanfolyam

Ősi – női tudás; előrevivő női önismeret; szakrális energiák; elfeledett papnői tanítások

“Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.
A társadalomba való beilleszkedése során azonban többé-kevésbé megszakad vele a kapcsolatunk, a civilizáció merev szerepekbe kényszerít bennünket és elfedi előlünk saját lelkünk életadó üzeneteit.
Ha már nem találjuk az utat e hatalmas, éltető forrás felé, félelemmel, szorongásokkal teli, túlszelídített, eltiport lényekké válunk” Clarissa Estes

» Kattints ide a részlekért!