KÉPZÉSEK

NŐI ÉS VÁLLALKOZÓNŐI ÖNISMERET

HASZNÁLD AZ ALÁBBI TUDÁSBÁZIST ÉS TEDD MAGABIZTOSSÁ ÖNMAGADAT
ÉS SIKERESSÉ A VÁLLALKOZÁSODAT

Női tanítóként magadban hordozod az Örök Láng fényét, mely utat mutat. Engedd, hogy fellobbanjon ez a láng és vezess, taníts, emlékeztess. Szükség van a fényedre, hogy nővéreid a segítségeddel rátaláljanak a saját fényükre. 

Olvasd tovább >>

MANIFESZTÁLJ PROFIN

Vajon miben változna meg az életed, ha megtanulnál profin és magabiztosan manifesztálni?
A legtöbb ember fejében a manifesztáció egyet jelent a görcsösséggel, a kimerítő fókuszálással, az órákig tartó napi szintű meditációval.
Mi sem áll távolabb a valóságtól!

Olvasd tovább >>

ELME TRÉNING

Tréningezd az elmédet és ezáltal a vállalkozásodat sikerre, napi 20 percben. Használd fel Te is a gondolataidat és szavaidat egy kiemelkedően eredményes élet megteremtéséhez!

Olvasd tovább >>

ÖNBECSÜLÉS MINI TRÉNING

Az, hogy vállalkozónőként kivé tudsz válni, első sorban azon múlik, hogy milyen a kapcsolatod önmagaddal. Mennyire tartod értékesnek, kompetensnek, követendő példának magadat. Ennek az alappillére az önbecsülésed. 

Olvasd tovább >>

SZOKÁSÁTALAKÍTÁS ÉS CÉLKITŰZÉS MENTOR PROGRAM

Vállalkozásod sikerességét az határozza meg, hogy képes vagy-e megfelelő szokásokat kialakítani, felszámolni a halogatást és tudatosan célokat kitűzni.
Szabadulj meg a bizonytalanság nyomasztó érzésétől és alakítsd magabiztosan és okosan a vállalkozásod jövőjét!  

Olvasd tovább >>

ÖNISMERETI SZÁMMISZTIKA

A számmisztika egy olyan terület, melyet segítő szakemberként (coach, tanácsadó, tréner) elképesztő hatékonysággal tudsz alkalmazni annak érdekében, hogy pillanatok alatt megértsd az ügyfeleidet és hathatósan nyújts nekik segítséget. 

Olvasd tovább >>