KÉPZÉSEK

I. VÁLLALKOZÓKNAK

Hogyan dolgozz online, ha szolgáltató vagy – online tanfolyam

Az online megjelenés – képzések, tanfolyamok, tanítási módszerek és konzultációk – egyre inkább teret kaptak és a vásárlók hatására egyre inkább teret követeltek maguknak az elmúlt 5-8 évben.  Azonban a szolgáltató szektorban dolgozók közül sokan halogatták ennek a lépésnek a megtételét és a vállalkozásukba való beemelését.

Az egyik fő indok és kifogás az a nézőpont volt, hogy az ő területüket nem lehet online felületre is átemelni.

☝️ De ma már nem élhetnek ezzel a kifogással, mivel a világban kialakult helyzet elkerülhetetlenül szükségessé tette a megfelelő lépések mielőbbi megtételét.

Az aktuális helyzetre való tekintettel ez a képzésem 280.000 ft helyett 50.000 forintért érhető el, hiszen most az egyik legfontosabb minőség, hogy segíteni tudjunk egymásnak és egymáson!

» Kattints ide a részlekért!


II. A MAGÁNÉLETED SIKERES MENEDZSELÉSÉHEZ 

Mélyreható önismeret – online tanfolyam

Az egyik legfőbb oka annak, hogy az emberek belső bizonytalansággal reagálnak a külső környezeti változásokra, az az, hogy a belső biztonság érzetük, és az önmagukba vetett hitük, erősen ki van billenve.

Nem voltunk hajlandóak eddig ránézni arra, hogy csak annyit tudunk kivenni az életünkből, amennyit bele tettünk. Viszont a mostani helyzet kérlelhetetlenül az arcunkba tolta ennek is az igazságát.

Hiába szeretnénk magabiztosságot, stabilitást, megoldás fókuszú hozzáállást és belső erőt, ha a hozzájuk szükséges építőköveket nem raktuk le, és napi szinten nem működtetjük az előrevivő rutinokat, akkor bizony a legkisebb külső változás a körülményeinkben, válságot képes előidézni.

Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy önmagunk felé forduljunk. Az erő és a stabilitás, amit keresünk, bennünk található!

Fordítsd javadra a coaching és az önismereti eszközök erejét és teremtsd kivételessé az életedet!

» Kattints ide a részlekért!


III. HITRENDSZEREK ÉS NÉZŐPONTOK MEGVÁLTOZTATÁSÁHOZ

Tedd sikeressé az életedet – online tanfolyam

Számtalan kudarccal, fájdalommal és keserűséggel lennék szegényebb, ha mindaz a tudás, ami most a birtokomban van, 10 évvel ezelőtt is a rendelkezésemre állt volna.

Mind a magánéletemben, mind a karrieremben óriási segítséget jelentett volna.

De nem csak 10 évvel ezelőtt, hanem 4 évvel ezelőtt is óriási hozzájárulásként éltem volna meg, mert nem tettem volna meg bizonyos hibás lépéseket, és nem halogattam volna el bizonyos fontos döntéseket.

Ennek a tudásnak a bázisát és eszenciáját adom át jól strukturált formában és hétköznapi, könnyen érthető nyelvezettel.

I. MODUL:
Témája: Az Elme -> teremtéseink alappillére
10 leckét tartalmaz

II. MODUL:
Témája: Kiindulási pont az Én – Az önismeret azon részei, amivel eddig így nem foglalkoztál.
9 leckét tartalmaz

III. MODUL:
Téma: Halogatás kezelés és Célkitűzés
9 leckét tartalmaz

IV. MODUL:
Téma: Pénz és Bőség
9 leckét tartalmaz

4 modulból álló átfogó online önismereti program a sikereidért és eredményeidért!

» Kattints ide a részlekért! (jelenleg a régi honlapomon érhető el a leírás)


IV. NŐI ÖNISMERET MÉLYÍTÉSÉHEZ

A Szakrális Nővé válás útja – online tanfolyam

Ősi – női tudás; előrevivő női önismeret; szakrális energiák; elfeledett papnői tanítások

“Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.
A társadalomba való beilleszkedése során azonban többé-kevésbé megszakad vele a kapcsolatunk, a civilizáció merev szerepekbe kényszerít bennünket és elfedi előlünk saját lelkünk életadó üzeneteit.
Ha már nem találjuk az utat e hatalmas, éltető forrás felé, félelemmel, szorongásokkal teli, túlszelídített, eltiport lényekké válunk” Clarissa Estes

» Kattints ide a részlekért!