Nézőpont, megengedés, választás – Access®

Ha arra használod az Access eszközeit, amire való, akkor abba a tágas tudatosság térbe vezet el téged is, ***ahol minden létezik*** és ahol semmi nincs megítélve, ahol nincs téged korlátozó nézőpont.

Az Access Consciousness nem más, mint hozzáférés a tudatossághoz.

Ha választod, hogy kilépsz az ítéletek és korlátozó nézőpontok világából, akkor:
.
  • fantasztikus erőforrásokhoz fogsz hozzáférni,
  • fantasztikus tudáshoz fogsz hozzáférni
  • és fantasztikus változásokat fogsz tudni teremteni az életedben.

Részlet a videóból:

„Pénzt invitálni az életedbe akkor a legkönnyebb számodra, ha nincs olyan nézőpontod, hogy nem tudsz pénzt invitálni az életedbe.

Változást létre hozni az aktuális pénzügyi helyzetedben, akkor a legkönnyebb, ha elismered, hogy van arra ráhatásod és lehetőséged, hogy változást generálj a pénzügyi helyzetedben.”
.
.
A nézőpont nem más, mint az az információ, amit igazzá tettél, amiről elhitted, hogy az a valóság. Nem tényeken alapul, nem objektivitáson alapul, hanem hiten.
.
Az, hogy egy nézőpont támogatni fog téged vagy sem, az attól függ, hogy számodra és a lehetőségeid számára korlátot tartalmaz, vagy sem.
Az ami másnak erőforrás, az lehet, hogy neked akadály. Épp ezért ébernek kell lenned arra, hogy mit hiszel el, mit teszel igazzá.
.
Az Access Consciousness eszközei segítenek abban, hogy az összes korlátozó nézőpontodat (hitrendszeredet) felold, és egy teljesen másik valóságból működj és teremts.
.

Mi lenne, ha néhány egyszerű és fura kifejezés teljesen átformálná az életedet, mégpedig pozitív irányba? 🙂

 

Az Access tisztító mondata energiákat hoz fel,

többek között régi emlékek (előző életek is), korlátozó hitrendszerek, kellemetlen helyzetek energiáit, berögzítéseit és megtisztítja azokat.

❗️ Amikor valami nem működik az életünkben, annak az az oka, hogy nem vagyunk hajlandóak érzékelni, tudni és befogadni életünk valamely aspektusát, vagy lényünk egy csodálatos képességét.

Az Access tisztító mondata kikerüli a logikus és sokszor akadályozó elmét, így tudatunk bevonásával tudunk működni, szabadon és korlátok nélkül.

Az ereje abban a képességében rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak minket, hogy fogalmunk sincs róluk. Mindezt úgy, hogy nem kell újra átélni az adott helyzet fájdalmát, szenvedését és nem kell megküzdenünk vele.

Szóval, amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz téged és/vagy nem működik neked, az felhoz egy energiát, amit meg tudsz tisztítani. Olyan ez, mint a számítógép töredezettségmentesítése. Feljön az energia, futtatod a Tisztító Mondat®-ot, és a segítségével sokkal több tered lesz, hogy megteremtsd mindazt, amit valóban választani szeretnél.

 

Az Access® tisztító mondata így hangzik:

“Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk POVADOK és túlontúl®”

 

Ezek az egyszerű és furcsa szavak alkotják az Access Consciousness® Tisztító mondat®-át.

✅ Ez egy olyan könnyed eszköz, melyet már emberek ezrei használnak a világ minden táján arra, hogy örömet, egészséget, bőséget és végtelen lehetőségeket teremtsenek az életükben.

 

Az Access tisztító mondata felforgatta a Világomat, mégpedig pozitívan!  🙂  Annyi örömöt, lehetőséget, könnyedséget és folyamatosan növekvő bőséget hozott, amiről álmodni sem mertem.

 

Javaslom, hogy mindenképp nézd meg az alábbi a videót, melyben Dain elmagyarázza és bevezet ennek a csodálatos technikának a rejtelmeibe.
Csak nyerhetsz vele!

(Ha nem indul el a magyar felirat, akkor a videónál jobb oldalt alul a kis fogaskerékre kattintva tudod beállítani.)

 

.
.
Szeretettel,
Melinda
.
Ha tetszett ez a bejegyzés és találtál benne olyan gondolatokat, amik segítenek téged, akkor kérlek oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson. Köszönöm!
.

 


Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

 

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: instagram.com/noi.vallalkozonoi.onismeret/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük