LÉGY ÉBER!

Azt tanították nekünk, hogy az életünket úgy kell teremtenünk, hogy folyamatosan döntenünk kell arról, hogy mi a jó, mi a rossz, mi a helyes, mi a helytelen.

Ha ezeket a normákat (szabályokat) nem tartjuk be, akkor bizony rosszul érezzük magunkat, frusztráltak vagyunk, szégyenkezünk és/vagy stresszelünk – vagyis azt érezzük, hogy tilosban járunk, ami miatt meg- és elítéljük magunkat​.

Ami a nehézséget okozza ebben a témában, az az, hogy automatikusan tesszük önmagunkra névze igazzá a szabályokat és nem éberségből nézünk rá, hogy az adott norma valóban hozzájárulás-e, nagyobbat teremt-e, a tudatosság teréből van-e?

Ha úgy akarok valamit megítélni, hogy az jó vagy rossz, ahhoz alapból ítélkezni kell. De ha úgy teszem fel a kérdést, hogy nagyobbat teremt-e, hozzájárulás-e az életemhez/szituációhoz/világhoz, akkor már egy egészen más szemszögből és egy egészen más tudatossági térből hozom meg a választásom.

És még egy kis adalék a végére:

Amikor a jó-rossz, helyes-helytelen nézőpontokból, ítéletekből próbálok működni, akkor nagyon sokszor meg kell ítélnem magamat, a világot, a többi embert is és bizony rengetegszer a „nem vagyo jó”, „nem passzolok az adott elvárásrendszerbe” minőségét élhetem meg.

ÉS amikor ítélkezünk – magunk felett vagy bármi felett -, akkor semmi olyan nem jöhet be a világunkba, ami nem passzol az adott itélethez.

 

Így zárjuk ki a bőséget, a pénzt, az örömöt, a sikert, az eredményességet, a teremtő kapcsolatokat… stb.

Ha szeretnéd túlteremteni ezt a valóságot, akkor érdemes elkezdeni éberségből működni, kezdj el kérdéseket feltenni és megkérdőjelezni/feloldani azokat a nézőpontok, amikkel eddig bekorlátoztad magad​​.

A nézőpontok törlésében és az éberséged növelésében hatalmas segítséget ad az Access Consciousness eszközei. Akár úgy, hogy kérsz egy Bars kezelést, akár úgy, hogy elvégzel egy Bars képzést. A lényeg, hogy használd a kérdések erejet, futtatsd a tisztító mondatot és légy éber!

Szeretettel,
Melinda
.
Ha tetszett ez az írás és találtál benne olyan gondolatokat, amik segítenek téged, akkor kérlek oszd meg te is.
.

Lehetőségek velem:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük