Access® tisztító mondat

Mi lenne, ha néhány egyszerű és fura kifejezés teljesen átformálná az életedet, mégpedig pozitív irányba? 🙂

 

Az Access tisztító mondata energiákat hoz fel,

többek között régi emlékek (előző életek is), korlátozó hitrendszerek, kellemetlen helyzetek energiáit, berögzítéseit és megtisztítja azokat.

❗️ Amikor valami nem működik az életünkben, annak az az oka, hogy nem vagyunk hajlandóak érzékelni, tudni és befogadni életünk valamely aspektusát, vagy lényünk egy csodálatos képességét.

Az Access tisztító mondata kikerüli a logikus és sokszor akadályozó elmét, így tudatunk bevonásával tudunk működni, szabadon és korlátok nélkül.

🎯 Az ereje abban a képességében rejlik, hogy ki tudja tisztítani azokat a rejtett dolgokat, amelyek úgy akadályoznak minket, hogy fogalmunk sincs róluk. Mindezt úgy, hogy nem kell újra átélni az adott helyzet fájdalmát, szenvedését és nem kell megküzdenünk vele.

Szóval, amikor felteszel egy kérdést, vagy valami olyasmire gondolsz, ami korlátoz téged és/vagy nem működik neked, az felhoz egy energiát, amit meg tudsz tisztítani. Olyan ez, mint a számítógép töredezettségmentesítése. Feljön az energia, futtatod a Tisztító Mondat®-ot, és a segítségével sokkal több tered lesz, hogy megteremtsd mindazt, amit valóban választani szeretnél.

 

Az Access® tisztító mondata így hangzik:

“Helyes, helytelen, jó, rossz, POD, POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlontúl®”

 

Ezek az egyszerű és furcsa szavak alkotják az Access Consciousness® Tisztító mondat®-át.

✅ Ez egy olyan könnyed eszköz, melyet már emberek ezrei használnak a világ minden táján arra, hogy örömet, egészséget, bőséget és végtelen lehetőségeket teremtsenek az életükben.

 

Az Access tisztító mondata felforgatta a Világomat, mégpedig pozitívan!  😀 Annyi örömöt, lehetőséget, könnyedséget és folyamatosan növekvő bőséget hozott, amiről álmodni sem mertem.

 

Javaslom, hogy mindenképp nézd meg az alábbi a videót, melyben Dain elmagyarázza és bevezet ennek a csodálatos technikának a rejtelmeibe.
Csak nyerhetsz vele!

 

(Ha nem indul el a magyar felirat, akkor a videónál jobb oldalt alul a kis fogaskerékre kattintva tudod beállítani.)

 

Felteszel egy kérdést, például az alábbit:

„Mi akadályoz abban, hogy a vállalkozásom sikeres legyen?”

Ez a kérdés felhoz egy energiát, egy érzést, egy minőséget – amit nem biztos, hogy meg tudsz nevezni – , amiben minden ott van, ami téged korlátoz a vágyad megvalósításban (energiák, érzések, hitrendszerek, a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok, stb.)

Ebben a pillanatban van egy választásod! Eldöntheted, hogy ezt törlöd-e és szabaddá válsz tőle, vagy meghagyod a régit.

 

Ha úgy döntesz, hogy törlöd, akkor mond ezt:

Mindent, amit ez felszínre hozott, hajlandó vagyok megsemmisíteni és nem teremtetté tenni.

Majd mond el a tisztítómondatot többször egymás után, amíg van korlátozó (beszűkítő) érzeted a témán. A tisztítómondat beemel egy olyan energiát, ami kitörli mindazt, ami eddig akadályozott téged a megvalósításban, a befogadásban, a teremtésben.

Igen, ilyen egyszerű és könnyed ez a folyamat. 😉

 

 

A Access® tisztító mondata gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve kódolva. Használd bátran, élj a segítségével!

Az Access kezeléseim során mindig használom a tisztító mondatot. 

A kezelés előtt – vagy ha arra van szükség – a kezelés közben segítek feltenni azokat a kérdéseket, melyek felszínre hozzák az elakadásokat, korlátozó nézőpontokat és hitrendszereket, hogy el tudd engedni őket és semmissé és nem teremtetté tenni. Ennek köszönhetően képes leszel választani mindazt, ami igazi örömöt és kiteljesedést hoz Neked, legyen szó pénzről, bőségről, egészségről, lehetőségekről, szerelemről, stb. 🙂

 

Gyere, próbáld ki Te is az Access Bars kezelést! Kattints ide!

 

 

Mi más lehetséges még, hogyan lehet ez ennél is jobb? 🙂

Várlak sok szeretettel!
Melinda