Mélyreható önismeret a Self-Coaching erejével

A belső bizonytalanságtól az önazonos magabiztosságig

– online –

Te tudod, hogy mi az oka annak, hogy belső bizonytalansággal reagálunk a külvilág változásaira?

Két gócpont van:

I. a belső biztonság érzet 
II. és az önmagukba vetett hit

drasztikusan ki van billenve a középponthoz képest.

Bármíly szomorú, de az embereknek csak az 5%-a hajlandó ránézni arra, hogy annyit tud kivenni az életéből, amennyit bele tett. Mindenki más homokba dugja a fejét, és ezáltal az életüket iszonyúan kiszolgáltatottá teszik.

❗ A mostani helyzet, ami kialakult a világban, ezt a tényt kérlelhetetlenül bele tolta azoknak az arcába, akik a 95%-ba tartoznak.

Az erő és a stabilitás, amit keresel, benned található. Ha az életedben hosszú távon barátként szeretnéd látni ezt a két minőséget, akkor nem halogathatod tovább, le kell tenned azokat a bizonyos alapköveket, és meg kell törnöd azokat a sémákat, amik eddig a folytogató bizonytalanságban, és a szorongató belső gyengeségben tartottak téged.

Itt az ideje a cselekvésnek és annak, hogy önmagad felé fordulj.

Zseniális eszközöket és ötleteket kaptam és használhattam önmagam megismeréséhez és céljaim eléréséhez. Inspiráló és szeretetteljes hangvételű, nagyon pozitív energia jött nekem át belőle.
A feladatok érthetőek és könnyedén végrehajthatók, én szívesen foglalkoztam vele. Jobban éreztem magam a feladatok elvégzése közben és után. A hozzáállásom a dolgokhoz pozitívabb és nyitottabb lett utána.
Végtelen hálával tölt el amit általa kaptam.
Az önmagammal és a testemmel is sokat javult a kapcsolatom általa..
Hálás szívvel köszönöm és szeretettel ajánlom mindenkinek.
” Kovács Anita

Számtalan kudarccal, fájdalommal és keserűséggel lennék szegényebb,

ha mindazt a gyakorlati és elméleti tudást, ami most a birtokomban van, már 10 évvel ezelőtt is használhattam volna. Mert ha már akkor is tudtam volna, akkor nem tettem volna meg bizonyos hibás lépéseket, és nem halogattam volna el bizonyos fontos döntéseket. Egészen másképp menedzseltem volna az életemet.

De nem csak kudarcokkal és fájdalmakkal lennék szegényebb, hanem számtalan csodás megéléssel, sikerrel és eredménnyel lennék gazdagabb mind a magánéletemben, mind a karrieremben.  

Tény, hogy a jelenben mindig okosabbak vagyunk, mint a múltban. Ez a tapasztalatoknak és a megfelelő információk megszerzésének (tanulásnak) köszönhető – márha hajlandóak vagyunk tanulni…

Ma már tudom, hogy mi az, amire figyelnem kell, mi az, amit el kell kerülnöm és mi az, amit meg kell tennem (és azt hogyan) azért, hogy harmónia, bőség, elégedettség és öröm legyen jelen az életemben.

5 TÉMA: hatékony önismereti és coaching eszközökkel teletűzdelve

A Self-Coaching célja, hogy egyre jobban érezd magad, felismerd az erősségeidet + célzottan és tudatosan erősítsd azokat a területeidet, amikben jelenleg nem teljesítesz olyan jól, mint szeretnél.

Nincs olyan, hogy késő!

Mindig van értelme tenni azért, hogy a Te életedben is megjelenjen az elégedettséget okozó siker, a szívedet melengető boldogság és az a belülről fakadó megingadhatatlan magabiztosság, hogy bármit meg tudsz valósítani! 

MI AZ ÖNISMERETI SELF-COACHING CÉLJA?

OLYAN HATÉKONY ESZKÖZTÁR átadása, amivel bármikor képes vagy:

AZ 5 TÉMA

I. BLOKK: HATÉKONY ÖNISMERET

» erősségek, készségek, képességek ⇒ mi minden szunnyad benned
» értékek és értékrendek ⇒ életed mozgatórúgóinak az alapjai
» önbizalom és önértékelés ⇒ alappillérek, melyek nélkül elveszel a világban (fejlesztés, erősítés)
» coaching alapú, izgalmas önismereti és mentális gyakorlatok

II. AZ ELMÉD MŰKÖDÉSÉNEK TITKAI (tudatos és tudatalatti rész)

» az elméd felépítése és működés ⇒ ami az elmédben van, az van a valóságodban is
» tudatos elméd, tudatalatti elméd ⇒ amit eddig nem tudtál róluk
» a kérdezés művészete és a kérdésekben rejlő erő ⇒ Erőt adó, vagy erőt elevő kérdéseket használsz? Éber vagy rájuk?
» a hitrendszereid korlátozó és támogató ereje ⇒ Te vajon melyiket használod?
» harmonizáld a két agyféltekédet ⇒ teljes elme gyakorlatok

III. BLOKK: A MOST FELTÉRKÉPEZÉSE ÉS AZ ODÁIG VEZETŐ ÚT FELTÁRÁSA

» mi van most ⇒ ha ismered a jelent, akkor képes vagy változtatni és továbbfejleszteni
» a mosthoz vezető út és a rajta lévő mérföldköveid ⇒ amikor megérted magad és az eddigi utad, felszabadulsz a korlátok és gátak alól
» hova szeretnél eljutni (első lépések és akcióterv) ⇒ ha nincs célod, akkor nincs hova eljutnod és csak pillanatnyi sodródás és tévelygés van jelen az életedben
» célfókusz gyakorlatok ⇒ ha el akarsz jutni a célodhoz, nem árt fókuszba tenni 😉 

IV. BLOKK: CÉLKITŰZÉS ÉS CÉLMEGVALÓSÍTÁS 

» célok, a tudatos és eredményes teremtéseid alapjai
» céljaid ereje és fontossága ⇒ sokan nem is gondolják, hogy itt bukik el minden.. Te hogy állsz ezzel?
» célmegvalósító képességek fejlesztése, erősítése ⇒ Neked meg van mind? 
» életcél ⇒ Amit most annak gondolsz, valóban a tiéd? Lehet, hogy ezért nem valósult meg eddig?
» jövőképedet tisztázó gyakorlat

V. BLOKK: HALOGATÁS KEZELÉSE ÉS FELOLDÁSA

» halogatás a nagy MUMUS ⇒ hogyan alakult ki és miért választottad
» a halogatásod felszámolása ⇒ igen lehetséges, képes vagy rá
» a cselekvésben rejlő erő ⇒ rutin és tudatos cselekvés

IZGALMAS
5
  különböző, ugyanakkor egymást kiegészítő izgalmas téma.

INSPIRÁLÓ
25 inspiráló gyakorlat,
melyeket bármikor elővehtesz és újra használhatsz.

FOKOZATOS
Az 5 témakört fokozatosan fogod megkapni. 3 naponta egy e-mail és egy gyakorlat. (összesen 27 e-mail). Így nem fog dömpingszerűen az egész anyag a nyakadba szakadni, és nem tud bekapcsol az a korlátozó nézőpontod, hogy erre nincs időd, ez neked túl sok, ezt nem tudod megcsinálni.

Még egyszer az 5 téma, amihez eszközöket és segítséget fogsz kapni:

1. Hatékony önismeret
2. Az elméd működésének titkai (tudatos és tudatalatti rész)
3. A most feltérképezése és az odáig vezető út feltárása
4. Célkitűzés és célmegvalósítás
5. A halogatás kezelése és feloldása

Az online Önismereti Self-Coaching díja:

45.000 Ft.

Melyhez a fürgén fizetőknek ajándékba jár a Teremtés, választás, befogadás” témájában készült 8 db. – egyenként 1 órás – live adás felvétele.  Értéke: 38.000 Ft.

A JELENTKEZÉSED MENETE: 

1. Kattints “A jelentkezéshez kattinst ide!” gombra

Ekkor megnyílik egy adatlap, az töltsd ki értelem szerűen .

2. Az “Adatok beküldése” gomb megnyomása után e-mailben kérem a jelentkezésed megerősítését. Erre azért van szükség, hogy mások ne tudjanak visszaélni az e-mail címedet.

3. Ezután e-mailban megkapod az utaláshoz szükséges információkat. 

4. Az utalás beérkezését követő 24 órán belül küldöm a számlát és a regisztrációdat a zárt webfelületre, ahol az online “Gyakorlat orientált mentális tréning coaching eszközökkel” tanfolyam anyagát fogod megtalálni.

Kérdés esetén keress bátran a +36 20-411-7532-es telefonszámon vagy írj a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre.

Ki lesz a segítőd a tanfolyam során?

Majoros Melinda vagyok, Személyiség fejlesztő Coach, női jóga oktató, női önismereti tanácsadó.

2009 óta foglalkozom emberekkel, és az őket érintő problémák megoldásával, feloldásával. Az ez előtti időszakom az önfelfedezésről és a saját mélységeim gyógyításáról és elfogadásáról szólt.

Számtalan egyéni és csoportos tréninget tartottam, melynek fókuszában az önismeret, a szemléletmód váltás, a gondolkozás feltérképezése, és új – a személyiséget támogató – nézőpontok felépításe állt. Sokat foglalkoztunk a női önbizalom helyreállításával, a párkapcsolati és kommunikációs elakadásokkal, a rosszul rögzült gondolkodási minták felismerésével és átírásával.

Saját életem során – bizony nem kevés fájdalom árán – tapasztaltam meg, hogy mennyire fontos az, ami az elménkbe lakozik hitrendszerként, meggyőződésként és az, ahogyan önmagunkhoz viszonyulunk. Egy-egy berögzült gondolkodási minta képes romba dönteni az egész életünket és újabb és újabb – ismétlődő – kudarcsorozatot teremteni.

Több, mint 13 három csoportot vezettem végig a Női Önismereti kurzuson, mely egy 7 hónapos, mélyen átalakító önismereti utazás.

Tartottam táborokat felnőtteknek és vendég előadóknét tanítottam kamasz táborokban is és felnőtt táborokban is.

Vezettem női köröket, tanítom is a Női körvezetés csodás művészetét. A nőiség megélését segítem a Szakrális Nő Útja online képzésben. Emellett több meditációm is elérhető a nőiség és az ideális én témájában. A Bőség megélését akadályozó tényezőket a Tudatos Teremtő napokon oldottuk csoportmunkával.

Az Élet Öröm Mentor Programba több területet integráltam: beépítettem a Tudatos Teremtő napok erős és meghatározó vázát, az elménk megismerésének technikáit, a tudatalatti hatékony programozását és az önismeret azon részeit, melyek nélkülözhetetlenek a Bőség  és kiváló élet megteremtéséhez.

Az önismereti és Life coaching eszközeivel olyan meghatározó eszköztárral tudom segíteni a hozzám fordulókat, amik garantálják a sikereket és az eredményeket.

Folyamatosan tanulok és újabb és újabb eszközöket, irányzatokat ismerek meg. Mivel végtelenül kíváncsi vagyok az élet összefüggéseire, az ember működésére és a mikro/makrokozmosz titkaira, ezért számomra a tanulás egy csodálatos hobbi. Tudom, hogy soha nem fogom megunni. 😀