23 perc és a birtokodban lesz minden olyan alap információ, ami a hatékony szövegíráshoz kell.

Nincs is annál fájdalmasabb vállalkozónőként, amikor órákat – akár napokat – fektetsz bele egy-egy posztba, cikkbe és az eredménye egy hatalmas NULLA. 
Ráadásul ha ez egy értékesítési oldal, az nem csak az önérzetedet, de a pénztárcádat is erősen megtépázza. 

Sok vállalkozónő gondolja azt magáról, hogy nem tud érdekfeszítően és vásárlásra ösztönzően írni, ezért inkább bele se kezd az írásba.

Ha pedig mégis rászánja magát, akkor az egész folyamat keserű nyűg, bosszankodás, és csalódás lesz.

Te is képes vagy olyan posztokat és cikkeket írni, amikre felfigyelnek az emberek, és amik kinyitják a vásárlóid pénztárcáját - csak ismerned kell hozzá azt az eszköztárat, aminek a segítségével képes vagy "vevőül" írni.

A vágy az a zsigerileg megmozgató érzés, ami ellenállhatatlan a vásárlók számára. Ha egyszer felébresztetted bennük, akkor már semmi más nem érdekli őket, csak a vágyuknak a tárgya.

Ugyanakkor ha előnytelenül és sablonosan tálalod a kínálatodat, tovább fognak lapozni, tovább fognak görgetni és figyelemre se méltatják azt, amid van, hiába lenne zseniális számukra.

TUDD, NEM A TE HIBÁD, HA EDDIG KUDARCOKAT ÉLTÉL ÁT ÉS EREDMÉNYTELEN SZÖVEGEKET ÍRTÁL

Se az iskolában, se otthon, se a médiában nem tanítják meg azt, hogy miként kell olyan szöveget alkotni, ami zsigerig hatol és megfogja az ügyfelet. 

Én is sokat küszködtem az elején azzal, hogy nem olvasták az írásaimat, nem volt jó elérésem, kevés vásárló regisztrált. De nem voltam hajlandó beletörődni. Sok-sok éven keresztül figyeltem, tanultam, kísérleteztem, míg eljutottam oda, hogy a szövegeim érdekesek, felébresztik a vágyat és valódi megoldást ad arra, amilyen témában megírtam.

A 2020-as pandémiás válság mozdított arra, hogy mindazt a tudást, amit megszereztem, tovább adjam VállalkozóNő társaimnak. Előtte „csak” női önismeretben segítettem, mutattam utat. De mivel a 2020-as év szívszorítóan megrázó volt a szolgáltatói szektorban dolgozó vállalkozónők számára, ezért úgy döntöttem, hogy bővítem a palettámat és megoldást nyújtok az online világban lévő „vérző sebekre” is.  

Egy jól felépített vállalkozás, a többlábon állás és a szakmai tudás megadja neked azt, hogy bármi is történjen a külvilágban, a te világodban nem okoz káoszt. Számomra a 2020-as év ugyanolyan jövedelmező volt, mint az előtte lévők. Nem csökkent, sőt nőtt a bevételem és bővült a szolgáltatási köröm is. És igen, ennek az eredménynek az egyik pillére a megfelelő kommunkiáció volt. Mégpedig az a kommunikáció, amivel el tudtam jutni az emberekhez és értéket tudtam átadni nekik, amivel inspirálni tudtam őket arra, hogy a nálam lévő – számukra releváns – anyagaimat megvásárolják.

2020-ban hoztam létre a „Hogyan dolgozz online, ha szolgáltató vagy” 4 és fél hónapos online képzésemet, amelynek szakmai része az „ütős szövegírás” oktató videóm is.
 
Mivel a szövegírás egy sarkalatos pont a sikeres vállalkozás működtetésében, ezért ezt a videót kiemeltem.

Hallgasd meg a bevezető részt és nézd meg a videó második felében lévő trükköket, majd hozd meg azt a döntést, ami szakmailag, és anyagilag is előremozdít téged, és a vállalkozásodat:

Tudom, hogy Te is vágysz arra, hogy

Itt van 2 lehetőség, hogy a szövegeid és a blogbejegyzéseid valóban ütősek legyenek!

MELYIKET KÉRED?

ALAP CSOMAG

 • 23 perces oktató videó – Ütős szövegírás témájában
 • az oktató videó hangfelvétele mp3 formátumban is elérhető, hogy bármikor meg tudd hallgatni
  Minél többször meghallgatod, annál inkább alakul át élő, aktív tudássá, és annál inkább lesz könnyed és örömteli a hatékony, bevételt hozó szövegírás!

Értéke 7.000 Ft. 

HALADÓ CSOMAG

  • 23 perces oktató videó – Ütős szövegírás témában
  • az oktató videó hangfelvétele mp3 formátumban is elérhető, hogy bármikor meg tudd hallgatni
   Minél többször meghallgatod, annál inkább alakul át élő, aktív tudássá, és annál inkább lesz könnyed és örömteli a hatékony, bevételt hozó szövegírás!
  • A „blogírás titka” 31 perces oktató videó
  • A „blogírás titkai” oktató videó hangfelvétele mp3 formátumban, hogy bármikor meg tudd hallgatni

A blogírás videó 7.500 forint

A két videó együtt:  14.500 Ft. 

A jelentkezésed elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi nyilatkozatot

Most, hogy megnézted a videórészletet és minden infó birtokában vagy, regisztrálj és vásárold meg a videó(ka)t, hogy minél hamarabb elkezdhesd a vállalkozásodat felvirágozatatni! 

Szeretettel,
Melinda

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen.