Papnők Utódai

A „Papnők Utódai” könyv a szakrális nőiség felfedezéséről, mély spirituális utazásról, valamint az elfeledett papnői minőségek újraélesztéséről szól.

Prológus

Álltam a szikla peremén és csak néztem az aláhulló képek sorát, az eljövendő életeim képeinek sorát.
Tudtam, hogy hamarosan útra fogok kelni, egy olyan útra, mely nem csak az én Létemet, hanem mindannyiunk Létét meg fogja határozni.

– Nehéz és hosszú út lesz – szólt Nadja
– Igen, tudom
– Felkészültél minden szinten – mondta, és finoman megszorította a karomat
– Mégis úgy érzem, hogy a felelősség összeroppantja a lelkemet
Együttérzés suhant át a szemén – Tudom, hatalmas súlyt viszel a válladon

A képek, mint fénylő üveggolyók zuhantak a mélybe az Idő Zuhatagában, majd az egyik hirtelen kiemelkedett és megmerevedett.
Magamat láttam, amint női körben tanítom a Sötétség által elvett tudást. Felismertem mostani Női Szövetségünk tagjai közül jó néhányat, ahogy visszaemlékeztek az Ősi Tanra. A jel, mely oly sokáig szunnyadt, újra lüktetni kezdett az aurájukban.

– Látod, sikerülni fog – mosolygott rám melegen a Mentorom, a legjobb barátom

~~~

Segíts Nőtársaidon, légy megtartó, támogató erő, és erre a feladatotokra emlékeztesd a többieket is. – súgta Nadja, miközben végignézett Papnő társaimon.

7 év telt el, mióta együtt tanul ez a női kör. Minden egyes év a felfelé emelkedő spirál egy-egy szintje, amikre majd vissza kell emlékeznünk. Tudjuk mindannyian, hogy amit most egyetlen év alatt tanultunk meg, ahhoz egy teljes élet fog kelleni, hogy újra aktiváljuk.
Óriási a súly és a felelősség. 7 év tudása, 7 jól megélt élet alatt tud felszínre emelkedni a feledés homályából… és hogy hány félresiklott élet lesz közben, azt nem tudjuk.

Mindig emlékezz és emlékeztesd a többieket is arra, miért van szükség a női körökre. Létkérdés, hogy visszahozzátok ezt a tudást a világba. – mondta Nadja

-Mit tanít a spirál első szintje?
– Megtartó erő a közösség által. Bizalom és gyógyulás első lépcsőfoka. Kapcsolódás önmagammal. A fizikai test újrarendezésének és harmonizálásának alapjai. – sorolom szinte automatikusan

-A spirál második szintje?
-Kapcsolódás a női energiákkal, azok felébresztése. Szembenézés a vágy és a szenvedély erőivel és azok uralásának elsajátítása. A gyönyör mélységei és ereje. Érzelmi biztonság kialakítása. A Nő, Társ, Anya archetípus integrálása és erőbe emelése.

-A spirál harmadik szintje? – kérdezi, miközben rám villan büszke tekintete
Kapcsolódás az ősi teremtő erőhöz. A felelősség második szintje. A Naperőnk aktiválása és tudatos használata. Teremtés a Tűz különböző minőségeivel. A hatalom felismerése és uralása. 
Ez az egyik legveszélyesebb szint – sóhajtok fel halkan.

– Mi tartozik a negyedik Spirálhoz?
– Az egyesítő – mosolyodom el– a középpont. Szeretni. Magamat. A világot, mely csak akkor tud megvalósulni, ha az első rendben van. Ezért nem lehet kihagyni a spirál első 3 szintjét, mert azok megértése nélkül lehetetlen ide eljutni.
– Pontosan! Éled, tudod, létezed a tudást. Te magad vagy a 7 spirál. – mosolygott rám Nadja.

~~~

1. Fejezet: Álom és Üzenet

A város hajnali csendjében Emma éberen feküdt az ágyában és zakatoló szívét figyelte.Tisztán emlékezett álma minden egyes mozzanatára. Szédítő sebességgel kavarogtak benne a képek és tudta, valami fontosat üzennek neki.
Több, mint szokatlan, több, mint különös ez az álom. 

Emma 27 éves, független nőként éli az életét a nagyvárosban. Projekt menedzser egy nívós reklámügynökségnél, immár 3. éve. Azt gondolta, igazán elégedett lehetne, hiszen a karrierje töretlenül ível felfelé, remek kollégái vannak és barátokból sincs hiány. 

 Az éjszakai álma azonban teljesen más világba repítette. Egy sötét erdő közepén találta magát, ahol az égitestek fénye csak éppen elegendő volt ahhoz, hogy lássa az ódon fák között kanyargó erdei utat. Hívta, szinte erővel húzta magával az ösvény és egy tisztásra vezette, ahol egy szelíd arcú nő várta a szikrázó forrás mellett. Meleg tekintete mélyen fúródott Emma szemébe, miközben egy régi nyelven szólalt meg.

» Az idő eljött, hogy felébredj. Az ősi tudást hordozod a szívedben. Ne felejtsd el a régi tanokat és rítusokat. Az örök nőiesség ereje benned rejlik.

Az álom emléke még most is Emma lelkében rezgett. Nem tudta kiverni a fejéből az ismeretlen nő szavait.
Érezte, ahogy nyílik benne valami, valami amit most még nem tudott megfogni. Többé már nem az a nő volt, aki este békésen lefeküdt aludni. Egyre erősebben sejlett fel benne, küldetése van, mely meg fogja változtatni a világot, és ő ki akarta deríteni, hogy mi az.

Ezzel az elhatározással kezdődött Emma utazása, hogy megértse az ősi papnői tanításokat és visszaállítsa az elveszett kapcsolatot önmagával, szakrális nőiségével. Az álom és az üzenet felébresztették szunnyadó énjét és utat mutattak neki az ismeretlenbe, és ő készen állt követni azt az utat, akárhová vezet is.

Ez volt az első lépés Emma hosszú és fordulatos útján a „Papnők Utódai” című történetben.

 

Találj vissza a Papnői minőségeidhez és ébreszd a női körök erejét!

Kattints ⇓ a ⇓ képre. 

3 thoughts on “Papnők Utódai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük