Igen-t mondtam ?

A tegnapi napon elhangzott a nagy kérdés és én IGEN-t mondtam. ? Jobban mondva már múlt héten vasárnap megtörtént a lánykérés, csak a gyűrűt tegnap vettük meg. Szóval 2x is igent mondhattam. 😀 

 
Rengeteg minden örvénylik, mozog bennem. Érzések, élmények, gondolatok, emlékek és valami új, megfoghatatlan dolog.
Hosszú út vezetett idáig, pedig igazán nekem soha nem volt célom, hogy férjhez menjek. Én csak azért, hogy fehér ruhát vehessek fel, nem álltam oltár elé, pedig volt rá lehetőségem. Mindegyik kapcsolatomnál az első pillanattól fogva tudtam, hogy az nem életre szóló. De ez nem jelenti azt, hogy ne lettek volna értékesek és ne adtak volna hozzá sokat az életemhez.
 
Mindegyik volt páromért mérhetetlenül hálás vagyok. Sok tanítást, mélyülő önismeretet és erősödő önbecsülést köszönhetek nekik. Sokszor nem volt könnyű ez az út, sokszor éreztem mélységes fájdalmakat, de innen vissza tekintve minden helyzetet, mindegyik kapcsolódást áldásnak látok. ☺️ Persze, akkor nem így éltem meg, de az idő és az eltelt idő alatt megtett önismereti út, csodákra képes. Igen, ez a csoda azért tudott megtörténni, mert változtatni akartam és hajlandó voltam bele tenni a szükséges munkát.
 
Tominál más volt. ? Az első pillanattól fogva olyan belső béke, olyan otthon érzés volt mindig vele és mellette, ami nem hagyott kérdőjeleket. Ugyanakkor itt is jelen voltak azok a helyzetek, amik előre lökdöstek és feloldották a múlt elakadásait. Nem volt könnyű ezekkel szembe nézni, nem volt könnyű velük dolgozni, viszont nagyon akartam a változást, nagyon akartam, hogy ezek örökre elhagyjanak. És ehhez egy olyan Társ volt a segítőm, aki elképesztő lelki bölcsességgel, türelemmel, megértéssel és egy ki nem fogyó, elfogadó szeretettel volt jelen mellettem. Megtapasztalni azt a hozzáállást, azt az eddig ismeretlen jelenlétet, amit Tomi tud adni, leírhatatlan.
 

Valahogy a társadalmunkban az önismeret fontossága és a nélkülözhetetlenségének a felismerése nincs jelen.

Persze egyre több helyen felüti már a fejét, de még nagyon-nagyon gyerekcipőben jár ez a terület. Pedig ennek kellene a legelső helyre kerülni az életünkben, mert ezen múlik minden.
 
  • Minél kevesebb játszma van bennem, annál kiegyensúlyozottabbak lesznek a kapcsolataim.
  • Minél inkább tisztába vagyok a vágyaimmal, céljaimmal (képes vagyok felismerni, hogy melyek az enyémek és melyek azok, amiket másoktól vettem át) annál inkább leszek képes létrehozni egy nagyszerű és számomra kiemelkedő eredményekben gazdag életet.
  • Minél inkább ismerem, szeretem és értékelem magam, mint nő, annál inkább megélhetem a ragyogásomat, az ellenállhatatlanságomat, a belső békémet és a valódi szerelmet.
 

Az önazonosságom az önismereti utam során nő fel, erősödik meg.

Ez az út mindenki számára nyitott.

 
A változás bennem, az elmémben kezdődik el. A gondolatok, a nézőpontok, a szemlélet ahogy magamat és a világot látom a kulcs mindenhez. Az, ahogy önmagamra gondolok, döntő hatással van arra, hogy mire vagyok képes, mégpedig életem minden területén. Elképesztő módon képes megváltozni bennünk és körülöttünk minden csak annak a hatására, hogy mit gondolunk, mit feltételezünk. 
.
Az elme zseniális megvalósító.
Bármilyen információt is tápláljak belé, az alapján kérlelhetetlenül megvalósítja a végeredményeket. A jó hír az, hogy mindig van lehetőségem arra, hogy a bevitt információkat megváltoztassam, számomra jobbá, kedvezőbbé tegyem. 
 
Naívság lenne azt gondolni, hogy elég csak egy területtel foglalkozni és elég csak néha.
Az élet egy folyamatosan változó, dinamikus létező. Ahogy mi magunk is. Különböző életszakaszaink, ciklusaink vannak, mind fizikai, mind lelki, mind szellemi szinten. Az, ami a 20-as éveimben érdekelt és aktuális volt, már itt a 40-es éveimben jelentőségüket és idejüket vesztették. Viszont az, ami most van, na az nagyon is aktív, élő és figyelmet igénylő. ?
 
Tudd:
Bármikor van lehetőséged arra, hogy változtass. Az elméd és benne a gondolataid a tiéd. Te döntöd el, minek adsz teret benne, milyen minőségű gondolatokkal béleled ki.
A prémium gondolatok, prémium életet teremtenek. Az olcsó gondolatok egy szűk, szenvedős életet hoznak létre. 
Ha nem tetszik az ami most az életedben van, ha nem tetszik, ahogyan most magadról gondolkodsz, akkor változtass! Kezd el lépésről-lépésre. Hagyj időt magadnak és élvezd az utazás minden egyes fázisát – ez is valójában csak egy választás, egy hozzáállás kérdése. 
 
Ha szeretnéd megismerni azon eszközöket és folyamatokat, amikkel én dolgoztam magamon, akkor őszinte szívvel ajánlom a Fókusz anyagokat. Biztos vagyok benne, hogy sok értékes gondolatot, új látásmódot és gyakorlati eszközt fogsz bennük találni, amikkel el tudod érni mindazt, ami most csak álom.
 

A végén még egy picit szeretnék vissza kanyarodni a fő témánkhoz, a lánykéréshez. ?

Soha nem gondoltam volna, hogy mekkora átalakító ereje van egy valóban szívből történő választásnak. Azáltal, hogy választottuk, hogy az életünket egy új szakaszba emeljük, olyan szintű minőségi változás állt be a kapcsolatunkba, hogy csak tágra nyílt szemekkel csodáljuk. Mélység, erő, szövetség, elköteleződés, hála, szentség, egy új univerzum… Szavakkal szinte leírhatatlan. Most már nem csak párkapcsolat, most már valami sokkal erősebb, sokkal mélyebb, sokkal ősibb az, ami kettőnk között van. 
 
Mindazért, ami most van, amit átélhetek, átélhetünk, minden egyes nehézség leküzdése, minden egyes könnycsepp elhullajtása és minden egyes fájdalom átélése, megérte. 
Hálás vagyok azért, ahol most vagyok, ahonnan most teremthetem, teremthetjük tovább az életünket. ?
.
.
.
.
.


Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

 

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: https://www.instagram.com/melinda.majoros/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük