3+1 tény, ami megmutatja, hogy vállalkozónőként miért érdemes megerősítéseket használnod

Rengeteg bizonyíték van azzal kapcsolatban, hogy a pozitív megerősítések elképesztő eredményeket hoznak számunkra.

Többek között segítenek abban, hogy növelni tud az önbizalmadat, az önértékelésedet és a motiváltságodat. Ez különösen fontos akkor, ha vállalkozónő vagy, hiszen ahhoz, hogy sikerre tudd vinni a vállalkozásodat és meg is tudd hosszútávon tartani azt a sikert, szükséged van arra, hogy motivált és igencsak magabiztos legyél. E nélkül nem tudod a vállalkozásodat önazonosan képviselni és a termékeidet, szolgáltatásaidat hatékonyan eljuttatni a vásárlóidhoz.

Néhány tény, amely megmutatja neked, hogy vállalkozónőket valóban érdemes rendszeresen és következetesen használni a pozitív megerősítéseket:

1. Segít csökkenteni a stresszt:

Pontosan tudod te is, hogy a vállalkozás vezetése rengeteg stresszel jár, amit minden nap kezelni kell és a lehető legminimálisabbra csökkenteni. Az, hogy egy helyzetben mennyire tud eluralkodni a stressz és a pánik rajtad, nagymértékben függ attól, hogy milyen gondolatok vannak az elmédben és milyen a mentális hozzáállásod az élethez, a vállalkozói léthez. A pozitív megerősítések hozzá segítenek téged ahhoz, hogy egy új szemléletből kezdj el működni, ami a probléma központúság helyett, a megoldás központúság felé mozdít el téged. Első körben így járul hozzá a stressz csökkentéséhez és a pozitív attitűd fenntartásához a megerősítések használata.  

2. Növeli az önbizalmadat és az önértékelésedet:

A megfelelően megalkotott pozitív megerősítések erőteljesen elkezdik megnövelni az önbizalmad mértékét és az önértékelésed erejét, amelyek elengedhetetlenek a sikeres vállalkozás fenntartása szempontjából. Ha vállalkozónőként magabiztos és határozott vagy, könnyebben tudsz meggyőzni másokat és hatékonyabban tudod megmutatni a vevőidnek a termékeid és/vagy a szolgáltatásaid értékét.

3. Javít a kommunikációd hatékonyságán:

Az önbizalmad és az önértékelésed növelése mellett a pozitív megerősítéseknek köszönhetően javulni fog a kommunikációd is. Ha egy vállalkozónő magabiztosan és pozitívan beszél (írásban és szóban is) könnyebben tud kapcsolatot teremteni az ügyfeleivel és a partnereivel is. Ez pedig  örömteli eredményeket hoz számára.

4. Hatványozottan megnő a kitűzött célok megvalósulási aránya:

A pozitív megerősítések arra ösztönöznek vállalkozónőként, hogy többet, hatékonyabban és élvezetesebben dolgozz azért, hogy elérd a céljaidat. Ez nem azt jelenti, hogy halálra dolgozod magad, hanem azt, hogy hatékonyabb leszel, azaz rövidebb idő alatt sokkal értékesebb dolgot fogsz létre hozni. Ha pozitív és motivált vagy, nagyobb eséllyel éred el az általad kitűzött célokat, hiszen azt fogod tenné és úgy fogod azt tenni, hogy valódi eredményeket érj el.

 

Bárhonnan is nézzük, a pozitív megerősítésekkel és erőt adó kérdésekkel csak nyerni tudsz! 

Erősödik az önbizalmad, az önértékelésed, a kommunikációd, az emberi kapcsolataid minősége és az általános jóléted. 

Mutatok neked 3 megerősítést, mely a vállalkozásod eredményességét támogatja meg:

  1.   Az emberek egyszerűen vonzódnak hozzám és a vállalkozásomhoz. Amit kínálok nekik ellenállhatatlan számukra.
  2.  Örömmel, szeretettel, szakértelemmel és büszkén képviselem a vállalkozásomat.
  3.  Olyan a személyes kisugárzásom, ami ellenállhatatlan, vonzó és meghívás az emberek számára az együttműködésre.

Többek között ezeket a megerősítéseket is megtalálod a Válj még sikeresebbé a vállalkozásodban pozitív megerősítéseket és erőt adó kérdéseket tartalmazó hanganyagomban. 

Kattints ide és hallgass bele most:  Válj még sikeresebbé a vállalkozásodban 

 

Legyen csodálatos napod és igazán sikeres vállalkozásod!

Szeretettel,
Melinda 

 

~~~
❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat ? írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️

 Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük