Neale Donald Walsch: Az ima ereje

Most Neale Donald Walsch-tól hoztam néhány igen fontos gondolatot/tanítást. Fogadd őket a szívedbe, hogy teremtéseid és életed igazán csodálatosak legyenek.

.Hogyan imádkozzunk helyesen?

.
Nem lesz a tiéd, amiért könyörögsz, sem az, amit akarsz. Azért, mert éppen a kérésed rögzíti a hiányt, és ha kimondod, hogy mi után vágyakozol, azzal pontosan és csakis ezt az élményt, azaz az akarást hozod létre a valóságodban.
A helyes imádság tehát soha nem az esdeklő könyörgés, hanem a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz Istennek azért, aminek a megtapasztalása mellett döntöttél, legyen az bármi, akkor végeredményben elismered a létét.
A hála így a legerőteljesebb nyilatkozat Isten számára; a megerősítése annak, hogy megadtam a választ, mielőtt még kérdeztél volna.
Úgyhogy soha ne könyörögj. Határozz, hogy úgy legyen.
.
Van a kérdezéstechnikának egy olyan verziója, amivel úgy csavarod meg a mondatodat, hogy már a pozitív eredményre teszed fel a kérdést. 
.
Ennek a módszernek akkor ereje van, hogy azonnal kiüti az összes önszabotáló gondolatot, hitrendszert és beindítja a teremtés folyamatát. 
.
 Valójában neked semmi más dolgod nincs, mint hogy összerendezd (megírd) ezeket a kérdés sorokat és napi szinten használd. A többit pedig intézi az elméd teremtő ereje. 
.
Ha úgy érzed, hogy nincs inspirációd és ötleted arra, hogy miket és hogyan írj meg, akkor használd ehhez az Elme-tréning videóit és hanganyagait. 
.

A hála és a nagyrabecsülés jóval több, holmi hangzatos szavaknál:

 1. Az Univerzum felé irányuló hála 🙏és nagyrabecsülés, mélyen meghatározó szerepet játszik életünk minőségének javításában.
  Amikor hálát adunk az Univerzumnak azért, amink van, és nagyrabecsüléssel fordulunk az előttünk álló lehetőségek felé, olyankor erős teremtő energiákat küldünk ki a világba.
  Ez az energia, ahogyan a Vonzás Törvénye is tökéletesen megmutatja, segít abban, hogy hasonló minőségeket vonzzon be az életünkbe.
   
 2. A hála és nagyrabecsülés gyakorlása egyfajta pozitív 🌀spirált indít el az életünkben.
  Ahelyett, hogy csak a hiányokra és problémákra koncentrálnánk, az Univerzumnak való hálás gondolatok és a mély tiszteletteljes attitűd hozzájárulnak a belső békéhez és a lelki harmóniához. Ezek az érzések és gondolatok új perspektívákat és lehetőségeket nyitnak meg előttünk, ami szívünknek kedves irányba formálja a sorsunkat. 
 3. Az Univerzum iránti hála és nagyrabecsülés emellett segít abban is, hogy tudatosabban éljük az életünket. Amikor elismerjük és értékeljük az Univerzum által nyújtott ajándékokat, ráébredünk az életünkben jelenlévő számtalan szépségre és lehetőségre. Ezáltal összpontosítunk a pozitívumokra, és jobban tudunk teremteni és manifesztálni azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek bennünket.
Tehát a hála és nagyrabecsülés az Univerzum felé nem csupán erkölcsi és spirituális megfontolásokból fontos, hanem aktív szerepet játszik abban is, hogy pozitívabb életet teremtsünk magunknak, és a Vonzás Törvényét a javunkra fordítsuk.
.
.

Szeretettel,
Melinda

 

❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat 💬 írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️


Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: Majoros Melinda (@melinda.majoros) | Instagram


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük