A bőség azon szintjén

Az életünk egy olyan út, ahol a pénz jelenléte és szerepe állandó minőségként van jelen. Ez az út azonban különböző érzelmekkel és hozzáállásokkal tűzdelt.  

Az embereknek sokféle hozzáállása lehet a pénzhez.
Van, aki elutasítja, van, aki bizakodva tekint rá, és van, aki félelemmel vagy akár haraggal viszonyul hozzá. De vajon tudatosítottad-e már, hogy a pénzhez való viszonyodnak milyen hatása van az életedre?
Mert bizony mindegyik mást fog teremteni számodra.
Nem az a kérdés, hogy lesz-e kapcsolatod a pénzzel vagy sem, hanem az a kérdés, hogy milyen lesz a kapcsolatod.
Kapcsolatod már most is van, a kérdés az, hogy holnap, 1 hónap múlva, 1 év múlva, 10 év múlva is ugyanezt a kapcsolatot akarod-e?
Amikor fellépsz arra a szintre, ahol elkezded értékelni a pénz jelenlétét és szerepét az életedben, akkor egy egészen új világ nyílik meg előtted.
.

A pénzhez való harmonikus hozzáállásos kialakítása komoly szerepet játszik életed minőségének alakulásában.

Ha figyelsz arra és teszel azért, hogy megváltozzon a nézőpontod a pénzről, akkor ez rengeteg örömteli hatást hoz az életedbe.
Fontos tudatosítanod, hogy a pénz önmagában nem cél, hanem egy eszköz arra, hogy megvalósíthasd az álmaidat, vágyaidat és segítségével jobbá tehesd a világot. De addig, amíg nem lehetőségként tekintesz rá, hanem tele vagy ítélettel, negatív érzelmekkel és elutasítással, addig bizony harcban állsz a pénzzel.
.

A jóléted érdekében meg kell tanulnod értékelni és megfelelően használni a pénzt.

Az anyagi bőség kialakítása és fenntartása a pozitív pénzszemlélettel kezdődik. Ha pozitívan gondolkodsz a pénzről és hálával közelítesz hozzá, az számos lehetőséget teremthet az életed minden területén. 
Bőségben élni azt jelenti, hogy van elegendő pénzed ahhoz, hogy ne csak a szükségleteidet elégítsd ki, hanem a vágyaidat is valóra tudod váltani. A bőség lehetővé teszi, hogy ne csak a túlélésre koncentrálj, hanem a kibontakozásra és a kiteljesedésre is. Mindig emlékezz arra, hogy a bőségbe bele tartozik a pénz is.
.
Nem szabad hagynod, hogy becsapd magadat olyan elhárító mondatokkal, mint pl:
  • „Csak egészség legyen, a többi nem számít.”
  • „Ha szeretet van, akkor minden rendben lesz.”
  • „A pénz nem boldogít.”
Nagyon fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy a fentiek ne lennének fontosak, sőt! nagyon is azok, de nem kizárásosan. A pénz és az anyagi jólét elutasítása vagy nem megfelelő kezelése bizony drasztikusan befolyásolja az olyan dolgok megvalósítását, mint egészség, harmónia, kölcsönös szeretet és tisztelet, hiszen a pénz hiánya kemény konfliktusforrás az ember életében.
.

Mindig legyen a szemed előtt:

A megfelelő anyagi helyzet hozzájárul a testi, érzelmi és mentális egészségünkhöz és jólétünkhöz is. A pénz lehetőségeket teremt arra is, hogy időt fordíts olyan dolgokra, amelyek boldogságot és kiegyensúlyozottságot hoznak az életedbe. Ha tudatosan gondolkodsz a pénzről, és hálával és felelősséggel közelítesz hozzá, akkor rövid és hosszú távon is pozitív hatásokat élvezhetsz mind anyagi, mind érzelmi téren.
.

Végül, állj meg és nézz őszintén magadba, ítéletek nélkül és kérdezd meg magadtól:

Az az élet, amit most élek, azt akarom folytatni, vagy változtatni szeretnék rajta?

És a válaszodnak megfelelően hozd meg azokat a döntéseket, amik ahhoz kellenek, hogy a választásodnak megfelelő pénzügyi valóságot éld.

Én minden egyes nap elköteleződöm amellett, hogy egy zseniális pénzügyi valóságban éljek és minden egyes nap igazán teszek is érte. Megfelelő gondolatokkal táplálom az elmém és szép érzelmekkel hangolom a rezgéseimet, mert ezek azok az alapkövek, amik nélkül egyszerűen képtelenség bőséget, anyagi biztonságot és jólétet létre hozni.
.
Ez a projekt nem egy rövidtávú projekt, ráadásul az elején igencsak döcögős tud lenni. De ha valóban szívmelengető anyagi biztonságban és bőségben akarsz élni, akkor ki kell tartanod és minden egyes nap újra és újra meg kell tenned önmagadért mindazt, ami ahhoz kell, hogy a valóságodként aktualizálódjon a célod.
.

?Az Elme-tréning anyagokban 3️⃣ technikát is megtanítok neked, amikkel képes vagy módszeresen felülírni ? ezeket a programokat.

Nem csak az elméletet adom át, de sok-sok példán keresztül segítem a megértést és a tudás elmélyítését is. 

Ne hagyd, hogy a külvilág sikerrel járjon és eltérítsen téged a vágyaid megvalósulásától! >> Elme-tréning: Tudatosan az elméd hatalmával

.
.

Szeretettel,
Melinda

 

❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat ? írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️


Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: Majoros Melinda (@melinda.majoros) | Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük