3 kardiánális döntés

Életed alakulását három döntésed irányítja

Az Ok és Okozat törvénye olyan egyszerű és kézenfekvő, hogy valójában senki se vonja kétsgébe. Igen, mindannyian tudjuk, hogy életünket nem a véletlen, hanem bizony törvényszerűségek – Univerzális Törvények – irányítják.

ÉLETED MINDEN ESEMÉNYÉNEK MEGVAN A KIVÁLTÓ OKA.

Mind a siker, mind a sikertelenség – legyen szó életed bármely szegmenséről – valaminek a hatására jött létre, azaz megvannak a konkrét oka/okai (érzelem, gondolat, cselekedet). Ha ezeket az okokat következetesen megismétled, akkor ugynazok az eredmények törvényszerűen ismétlődni fognak.

A világban rengeteg olyan ember él, akik nem elégedettek azokkal az eredményekkel, amiket létre hoztak, mégis újra és újra ugyanzon séma szerint élik a mindennapjaikat (gondolatok, rutinok, válaszreakciók, elvárások, meggyőződések…).  

Ha erre a 3 döntésedre odafigyelsz, akkor elkezdenek megváltozni az eredményeid és tapasztalásaid

 

Életed alakulását meghozott döntéssel irányítod:

1. Döntés arról, hogy az adott pillanatban mire összpontosítasz, azaz min van a fókuszod. (pletyka, korlátozó gondolatok, TV, számítógépes játék, előre vivő gondolatok, tanulás, lehetőségek, tervek, önmagadról való gondoskodás…)
2. Döntés arról, hogy mit jelent számodra az adott dolog, amire összpontosítasz – azaz mit vált ki belőled, az amire öszpontosítasz. Ez az aktuális hitrendszered határozza meg, ami változtatható és amit – ha nem tápláló számodra – meg kell változtatnod.
3. Döntés arról, hogy mit kell tenned (és teszed is meg) azért hogy elérd és létrehozd az általad választott célt, célokat, eredményeket.

 

Sokan azt hiszik, hogy az határozza meg, hogy kivé válhatnak/válnak és milyen lesz az életük, hogy:

⇒ mi történik ebben a pillanatban velük (tehát az aktuális körülményeiken van a fókuszuk)
⇒ és hogy mi történt a múltban velük

 

De valójába mindig az fogja meghatározni az életedet (a sorsodat), hogy hogyan döntesz arról:

⇒ amire a jelen pillanatban összpontosítasz
⇒ mit jelentenek számodra a dolgok
⇒ és mit fogsz tenni azért hogy elérd őket

Tehát ha arra összpontosítasz, amit el akarsz érni, ha azon van a fókuszod, hogy mit tegyél a mostban és a közel jövőben, hogy a vágyott életed megvalósuljon – és megteszed azokat a lépéseket, cselekvéseket amik oda vezetnek téged -, akkor egy olyan kiváló életet fogsz teremteni magadnak ami a legvadabb, legmerészebb álmaidban sem mertek eddig megjelenni.

 

KÉPES VAGY ARRA, HOGY MEGVÁLTOZTASD AZ ÉLETEDET!

Használd a Self-Coaching erejét, teremtsd túl a jelenlegi valóságodat és válj azzá, aki valójában vagy.?

Kattints ide és változtatsd meg az életed és a világod! 

 

Szeretettel,Melinda 

 

Ha tetszett ez a bejegyzés és találtál benne olyan gondolatokat, amik értékesek számodra, akkor kérlek oszd meg ezt a cikket, hogy másokhoz is el tudjon jutni.
Köszönöm!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük