Elismerés, mely szívet melengető

Az elmúlt pár nap igazán örömteli és szívemnek kedves élmény volt ?

Egy csodás rendezvényen vettem részt, ahol egy olyan területen kaptam elismerést, ami komoly értéket jelent számomra, komoly értéket jelent az életemben. De nem csak nekem, hanem a Nőtársaimnak is.

Egy ideje a Network Marketing területén kezdtem el dolgozni és a fő fókuszomat elkezdtem ide áttenni.

A miértekről, a döntésem komolyságáról és értékéről a későbbiek folyamán fogok még írni.

Ami viszont számodra és nőtársaim számára igen fontos információ, az az, hogy mostantól mindazt a tudást, ami az önismeret és a vállalkozói önismeret területén a birtokomban van – és ez nem kis tudás -, itt fogom hasznosítani azok számára, akik szintén rálépnek arra az útra amire én és velem együtt haladnak az álmaik, céljaik felé.

Hogy mit jelent ez?

Azt, hogy ők minden segítséget és szakmai tudást megkapnak tőlem ahhoz, hogy egy igazán sikeres és eredményes vállalkozást hozzanak létre és teljesítsenek ki. Mindazt a tudást, amit eddig a képzéseim és egyéni konzultációim keretén belül lehetett csak elérni, számukra megváltozott, mert ingyen és bérmentve a rendelkezésükre áll, hiszen a mentoráltjaim lesznek a Network Marketingben a közös vállalkozásunkban.
Tudd: Te is csatlakozhatsz hozzám és a csapatunkhoz bármikor.

Na de az elismerés, amit kaptam… ?

Az elért eredményeimnek köszönhetően Artistry oklevelet és sok-sok szeretetet kaptam. Lehet, ez neked most még nem sokat árul el és nem tudod, hogy miről van szó, ugyanakkor érezheted az írásomból, hogy ez valódi érték és egy újabb mérföldkő az én életemben. ?

Ez a szombati nap igazán különleges volt számomra… ? nem csak az elismerés miatt, és nem csak a karácsonyi hangulat miatt, hanem azért is, mert olyan emberekkel lehettem együtt, akikkel tényleg jó érzés volt együtt lenni, akikkel közösek a céljaink, akikkel közös irányba haladunk.
Ugyan mind különbözőek vagyunk, mindannyiunkban ott van az egyediség, de ez az egyediség és a különbözőség nem széthúzást eredményez, hanem egy még erőteljesebb, még nagyobb szövetséget.

Én 2013 óta dolgozom teljesen egyedül. A vállalkozásomban mindent én hoztam létre. Egyedül tanultam, egyedül döntöttem, egyedül küzdöttem meg a nehézségekkel, egyedül hoztam létre az eredményeket és túlnyomórészt egyedül ünnepeltem a sikereimet. Igen, azok közé tartozom, akik elmondhatják, hogy sikerre vitték a vállalkozásukat. Mégis rá kellett jönnöm arra, hogy ez nem az az út, ami a valódi szabadságot, a független életet és azt a luxust és bőséget hozza el, amire igazán vágyom. De erről majd a későbbiekben írok még.

Az a világ, amit választottam, amiben elindultam,

olyan dolgokat add meg nekem, ami már régóta hiányzott. Itt nem csak pénzt, nem csak szabadságot kaptam és kapok, hanem értékes emberi kapcsolatokat és legfőképpen egy igazán grandiózus jövőképet, ami nem csak rólam szól, hanem az egész világról és a benne élő összes emberről. ?

Elmondhatom, hogy igazán boldog vagyok. ?  Egy olyan foku megkönnyebbülés érkezett az életembe, amit még valahol most sem fogok fel, hogy igen ilyen létezhet. Hálás vagyok. Hálás vagyok magamnak, az életnek és a körülöttem lévő embereknek.

 

Hasonló csodákat kívánok Neked! ?

Szeretettel,
Melinda

 

 Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

 

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: https://www.instagram.com/melinda.majoros

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük