Csodás őszi napéjegyenlőség

  • Vajon milyen üzeneteket ad át e minőség nekünk évről-évre?
  • Vajon meghalljuk-e, élővé tesszük-e ezt a tudást?

Gyönyörű Földanyánk északi féltekén már tudja, hogy a tél közeledik, és mutatja nekünk, hogy a pihenés és a nyugalom idejébe lépünk.

De a tél csöndje előtt, még feltárja előttünk az ősz minden egyes minőségét, ajándékát, tanítását. ???

AZ ŐSZ IDŐSZAKÁHOZ AZ ELMÚLÁST, A BÚCSÚZÁST, AZ ELENGEDÉST ÉS A SZÁMADÁST KÖTIK.

A fény – a Nap ? tüzének ereje -, fokozatosan csökkent, és ma megérkezett az egyensúly állapotába, ahol a nappal és az éjszaka egyforma hosszú.
A mai naptól a sötétség válik erősebbé, dinamikusabbá és napról-napra egyre többet követel magának, egészen a téli napfordulóig.
Ezen időszakban a külső tűz fogyásával ? a belső tűzünknek kell teret nyernie. A fényt immár önmagunkban kell megtalálnunk, ami utat mutat, melegít és védelmez.

FÖLDANYA ÜNNEPE

Az őszi időszak csodálatos ünnep, legalábbis ünnep volt valaha – amiről elfeledkeztünk -, a Földanya ünnepe, a gyümölcsérésé ???, a beérett termésé, a szüreté és a megnyugvásé.
Ezen időszakban olyan különleges természeti ajándékokat is kapunk Földanyától, amit máskor nem (dió, mogyoró, lédús szőlő, friss must, mennyei sütőtök stb.).

  • Vajon magunknak milyen ajándékokat adhatunk ezen időszakban, amit máskor nem?
  • Hajlandóak lennénk éberré válni erre?

Az őszi napéjegyenlőségtől a Nap ? már a déli égbolton járja útját, vagyis az “alsó világban” halad tovább. Emiatt – ha akarjuk, ha nema lélek mélységeit, a spiritualitásunk titkait világítja be.

Ne állj ellen, hanem lépj szövetségre ? és fogadd az utmutatást. Ebben az időszakban mindenképp tedd a fókuszodat olyan dolgokba, amelyek a belső, lelki, szellemi régióidat fejlesztik.

Igen, az elkövetkezendő három hónap erről az intenzív, belső tűztől izzó utazásról szól. Ezen úton fogod tudni betakarítani azokat a gyümölcsöket (eredményeket), melyeket valamikor elültettél és gondoztál. Most pillanthatod meg és most tudatosíthatod, hogy mennyit is ért a munkád, kitartásod, állhatatosságod.
És igen, most tanulhatod meg azt is, hogy újra ugyanazokat a hibákat ne kövesd el. (halogatás, figyelmetlenség, „ej ráérünk arra még”, önszabotázs szokások….)

Légy bátor és lépj önmagad felé!

Ne herdáld el ennek az időszaknak is a lehetőségeit. Igenis tégy rendet magadban, teremtsd meg a testi, lelki, szellemi harmóniádat.

?????????

Szeptemberben a Duna-menti fák átöltöznek az ősz színeibe és a vízbe hulló levelek adnak rejteket Dodona Földanya gyönyörű testének.
Az Őszi Napéjegyenlőség ismét elhozza az egyensúlyt a természetben és a mi életünkben is. Ismét egyenlő hosszú a nappal és az éjszaka. Dodona Földanya eljön közénk és itt az ideje, hogy köszönetet mondjunk neki az életért és a táplálásért.
Dodona emlékezetet minket a föld mélyére lenyújtózó gyökereinkre, a föld stabilitására, amely akkor is megtart minket, amikor körülöttünk minden összeomlani látszik. Megnyitjuk szívünket a Földanya felé és kérjük áldását a belső utazásra, mely újra kezdetét veszi. Elkezdünk ismét befelé figyelni és újratöltekezünk, regenerálódunk a föld erejével. /Fénytemplom/

Áldot napéjegyenlőséget! ?

Melinda

 


Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

 

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: instagram.com/noi.vallalkozonoi.onismeret/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük