A magánytól a kiteljesedett életig

Anna mindig is érezte, hogy sokkal több van benne, mint amit meg tudott mutatni a világnak. Folyamatosan kereste azt, ami szenvedéllyel tudta volna eltölteni, de igazán soha nem találta meg. Ahogy múltak az évek, egyre frusztráltabb és egyre elkeseredettebb lett.

Nem találta a helyét a világban.

Olyan gondolatok jelentek meg benne újra és újra, mint hogy:
  • ‘rossz bolygóra születtem’
  • ‘én tévedésből kerültem ide’
  • ‘UFO vagyok, nem ért engem senki’

Egy szomorú, esős napon találkozott barátnőjével Zitával, aki nemrég fejezte be a Szemléletfejlesztő Self-coaching tanfolyamot. Beszélgetésük során Zita lelkesen áradozott azokról a változásokról, amiket az elmúlt negyedévben sikerült megvalósítania. Bátorította Annát, hogy próbálja ki ő is a coaching módszerét, mert szerinte nagyon sokat profitálhatna belőle.

Anna nem nagyon tudta, hogy mi is ez, de úgy döntött, hogy esélyt ad ennek az új lehetőségnek, márcsak azért is, mert bízott Zitában és látta mennyire jól van, mennyire elégedett az életével. Ráadásul az online képzés még kényelmes is volt számára, hiszen nem akart emberek közé menni és bizony a szabadideje is kevés volt.

A tanfolyam elkezdése után hamar rájött, hogy valóban zseniálisan tudja használn a coaching eszközöket a saját életében.
A legelső meghatározó élménye az volt, hogy felismerte, hogy az életterületei hogyan és milyen mértékben billentek ki egymáshoz képest. Amint elkezdte őket harmóniába hozni, visszatért a rég elveszettnek hitt energikussága, lelkesedése és ami a leginkább hiányzott számára, a minőségi szabadidő. Újra elkezdett nyitni az emberek felé. Felvette a kapcsolatot a régi barátaival és örömmel konstatálta, hogy a humora is visszatért.
.

Önismereti munkája során felismerte belső értékeit és erőforrásait.

Rájött arra, hogy ezek az eszközök tényleg varázslatos módon képesek támogatni őt az életében. Tovább mélyítette hát tudását és most már nem csak önmagán, de másokon is tud segíteni.
.
Anna története inspiráló példa arra, hogy soha nem késő elkezdeni az önismereti utat és az életünk megváltoztatását. Mindenki magában hordoz valami különlegeset, és néha csak egy kis segítség kell ahhoz, hogy megtaláljuk és kibontakoztassuk azt.
.
.
Kiteljesedett és örömteli életet kívánok neked ezen az úton!

Melinda

 

~~~
❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat ? írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️

 Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu
Tel.: +36/20-411-7532
Instagram: Majoros Melinda (@melinda.majoros) | Instagram
.
.
.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük