10 erőteljes pozitív megerősítés a napod sikerességéért

𝗔𝘇, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗺𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗵𝗮𝗻𝗴𝘂𝗹𝗮𝘁𝗯𝗮𝗻 é𝘀 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶á𝗯𝗮𝗻 𝗶𝗻𝗱𝘂𝗹𝘀𝘇 𝗻𝗲𝗸𝗶 𝗮 𝗻𝗮𝗽𝗼𝗱𝗻𝗮𝗸, nagyban befolyásolja azt, hogy milyen hatékonysággal és örömmel tudod majd végigcsinálni.

𝔸𝕫 é𝕓𝕣𝕖𝕕é𝕤 𝕡𝕚𝕝𝕝𝕒𝕟𝕒𝕥𝕒 ⛅️ 𝕒𝕫 𝕖𝕘𝕪𝕚𝕜 𝕝𝕖𝕘𝕗𝕠𝕟𝕥𝕠𝕤𝕒𝕓𝕓 𝕞é𝕣𝕗ö𝕝𝕕𝕜ő.
.
☝️Az első gondolatid 𝟵𝟬%-𝗼𝘀 𝗲𝗿ő𝘃𝗲𝗹 𝗵𝗮𝘁𝗻𝗮𝗸 arra, hogy mennyire lesz eredményes és örömteli az aktuális napod. Ráadásul az, ahogyan a napod alakul, 𝗺𝗲𝗴𝗵𝗮𝘁á𝗿𝗼𝘇𝘇𝗮, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗺𝗶𝗹𝘆𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘀𝘇 a közeli és a távoli jövőd alakulása.
.
👌A pozitív megerősítések és erőt adó kérdések 𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿ű, 𝗱𝗲 𝗺é𝗴𝗶𝘀 𝗵𝗮𝘁é𝗸𝗼𝗻𝘆 𝗺ó𝗱𝗷𝗮 𝗮𝗻𝗻𝗮𝗸, hogy egy magasabb szintre emeld az előtted álló nap alaphangját. 𝗘𝘇𝗲𝗻 𝘁ú𝗹 𝗳𝗲𝗹𝗲𝗿ő𝘀í𝘁𝗶𝗸 𝗮 𝗯𝗲𝗻𝗻𝗲𝗱 𝗹é𝘃ő pozitív attitűdöt és belső erőt, amik magabiztosságot és könnyedséget adnak számodra.
.
👉Minél többször gyakorlod a reggeli pozitív megerősítéseket, annál inkább képes leszel kialakítani egyfajta pozitív gondolkodásmódot és hozzáállást, ami erőteljesen növelni fogja az önbizalmadat és az elért sikereid számát. 👌
Sajnos a reggeli rutinunk során sokszor elfeledkezünk arról 😞, hogy milyen erőteljes hatása lehet a pozitív megerősítésekre.
.

Lehet, hogy nálad is így van, épp ezért összegyűjtöttem 𝟭𝟬 𝗲𝗿ő𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲𝘀 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁í𝘃 𝗺𝗲𝗴𝗲𝗿ő𝘀í𝘁é𝘀𝘁, amelyek segíteni fognak neked a napod megfelelő indításában. 😊

.
1️⃣ „𝔸 𝕞𝕒𝕚 𝕟𝕒𝕡 𝕖𝕘𝕪 𝕔𝕤𝕠𝕕á𝕝𝕒𝕥𝕠𝕤 𝕟𝕒𝕡.”
Az optimista, lehetőségekben gondolkodó hozzáállás fontos ahhoz, hogy pozitívan induljon a napod. Ha már az ébredéskor elkezdesz pozitívan gondolkodni, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗲𝘇 𝗮𝘇 é𝗿𝘇é𝘀 𝗲𝗴é𝘀𝘇 𝗻𝗮𝗽 𝘃𝗲𝗹𝗲𝗱 𝗺𝗮𝗿𝗮𝗱, ami sokkal nyitottabbá tesz téged és segít észrevenni a lehetőségeket, előnyöket.
.
2️⃣ „ℍá𝕝á𝕤 𝕧𝕒𝕘𝕪𝕠𝕜 𝕒𝕫 ú𝕛 𝕟𝕒𝕡é𝕣𝕥, 𝕒𝕞𝕖𝕝𝕪 𝕖𝕝ő𝕥𝕥𝕖𝕞 á𝕝𝕝.”
Az ébredés után az első gondolatunk lehet az, hogy „𝘮á𝘳 𝘮𝘦𝘨𝘪𝘯𝘵 𝘦𝘨𝘺 𝘯𝘢𝘱 😩„, de ha hálásak vagyunk azért, hogy újabb napot kaptunk az életben, akkor sokkal örömtelibben indulhat a napunk. Ráadásul 𝗮 𝗵á𝗹𝗮/𝗻𝗮𝗴𝘆𝗿𝗮𝗯𝗲𝗰𝘀ü𝗹é𝘀 é𝗿𝘇é𝘀𝗲 é𝘀 𝗮𝘇 í𝘁é𝗹𝗸𝗲𝘇é𝘀 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶á𝗷𝗮 𝗸é𝗽𝘁𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗴𝘆𝘀𝘇𝗲𝗿𝗿𝗲 𝗷𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗹𝗲𝗻𝗻𝗶 benned.
.
3️⃣ „𝕄𝕒 𝕤𝕚𝕜𝕖𝕣𝕖𝕤 𝕝𝕖𝕤𝕫𝕖𝕜!”
Mindenki szeretne sikeres és eredményes lenni. Ha te is így vagy ezzel, akkor már az ébredés pillanatában gondolj arra és add meg az alaphangját annak, hogy ma sikerülni fognak a dolgaid. 💪
.
4️⃣ „ℍá𝕝á𝕤 𝕧𝕒𝕘𝕪𝕠𝕜 𝕒𝕫é𝕣𝕥, 𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕒 𝕥𝕖𝕤𝕥𝕖𝕞 𝕖𝕘é𝕤𝕫𝕤é𝕘𝕖𝕤.”
Az egészség a legfontosabb érték az életünkben. Ez az alapja mindennek. 𝗛𝗮 𝗮 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗷ó𝗹 𝘃𝗮𝗻, 𝗮𝗸𝗸𝗼𝗿 𝗯á𝗿𝗺𝗶𝗿𝗲 𝗸é𝗽𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗴𝘆. Ezért fontos, hogy az ébredés pillanatában hálát, nagyrabecsülést érezz azért, hogy egészséges vagy és képesek vagy teljes életet élni.
.
5️⃣ „𝔹í𝕫𝕠𝕞 𝕞𝕒𝕘𝕒𝕞𝕓𝕒𝕟 é𝕤 𝕒 𝕜é𝕡𝕖𝕤𝕤é𝕘𝕖𝕚𝕞𝕓𝕖𝕟.”
Fontos, hogy higgy magadban és a képességeidben, mert csak így érheted el a céljaidat. A kétely önmagadban megöl minden lehetőséget, ami eléd kerül, sőt eléri azt, hogy észre se tudd venni, mi minden érkezett az életedbe, amivel élhetnél.
.
6️⃣ „𝕄𝕒 ú𝕛𝕣𝕒 𝕝𝕖𝕙𝕖𝕥ő𝕤é𝕘𝕖𝕞 𝕧𝕒𝕟 𝕒𝕣𝕣𝕒, 𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕓𝕠𝕝𝕕𝕠𝕘 é𝕤 𝕖𝕝é𝕘𝕖𝕕𝕖𝕥𝕥 𝕝𝕖𝕘𝕪𝕖𝕜.”
Számtalan különféle dolog és helyzet kerül eléd a napod során, épp ezért 𝗺á𝗿 𝗮𝘇 é𝗯𝗿𝗲𝗱é𝘀 𝗽𝗶𝗹𝗹𝗮𝗻𝗮𝘁á𝗯𝗮𝗻 á𝗹𝗹í𝘁𝘀𝗱 𝗯𝗲 𝗮 𝗳ó𝗸𝘂𝘀𝘇𝗼𝗱𝗮𝘁 𝗮𝗿𝗿𝗮, hogy észrevedd azon lehetőségeket, amikor boldog és elégedett lehetsz.
.
7️⃣ „𝕊𝕫𝕖𝕣𝕖𝕥𝕖𝕞 𝕒𝕫 é𝕝𝕖𝕥𝕖𝕞 é𝕤 𝕞𝕚𝕟𝕕𝕖𝕟 𝕝𝕖𝕙𝕖𝕥ő𝕤é𝕘𝕖𝕥, 𝕒𝕞𝕚𝕥 𝕒𝕫 𝕟𝕪ú𝕛𝕥.”
Az élet gyönyörű és tele van lehetőségekkel, emlékeztesd erre magadat minél többször, nehogy elsuhanjon melletted az életed, hanem inkább élvezd ki minden egyes pillanatát.
.
8️⃣ „𝕋𝕦𝕕𝕠𝕞, 𝕙𝕠𝕘𝕪 𝕜é𝕡𝕖𝕤 𝕧𝕒𝕘𝕪𝕠𝕜 𝕜ö𝕟𝕟𝕪𝕖𝕟 𝕞𝕖𝕘𝕠𝕝𝕕𝕒𝕟𝕚 𝕞𝕚𝕟𝕕𝕖𝕟 𝕙𝕖𝕝𝕪𝕫𝕖𝕥𝕖𝕥 é𝕤 𝕗𝕖𝕝𝕒𝕕𝕒𝕥𝕠𝕥 𝕒 𝕞𝕒𝕚 𝕟𝕒𝕡𝕠𝕟 𝕖𝕝é𝕞 𝕜𝕖𝕣ü𝕝.”
A “problémák”, a megoldandó feladatok a mindennapjaid része, de ha pozitívan állsz hozzájuk és bízol abban, hogy mindig rájössz a megoldásokra, akkor könnyebben boldogulsz velük.
.
9️⃣ „𝕊𝕫𝕖𝕣𝕖𝕥𝕖𝕞 é𝕤 𝕖𝕝𝕗𝕠𝕘𝕒𝕕𝕠𝕞 𝕞𝕒𝕘𝕒𝕞 𝕠𝕝𝕪𝕒𝕟𝕟𝕒𝕜, 𝕒𝕞𝕚𝕝𝕪𝕖𝕟 𝕧𝕒𝕘𝕪𝕠𝕜.”
Önmagad elfogadás a kulcs ahhoz, hogy egy teljes életet tudj élni. Ez nem azt jelenti, hogy beletörődsz olyan dolgokba, amik akadályoznak téged, amiket nem szeretsz, hanem azt jelenti, hogy bármilyen nehézség, probléma is van jelen az életedben, bármilyen döntést is hoztál eddig, attól te még egy csodálatos és szeretetre méltó ember vagy. 💚Azt se felejtsd el, hogy bármit képes vagy megváltoztatni önmagaddal kapcsolatban is, és az élethelyzeteiddel kapcsolatban is. 😊
.
🔟 “É𝕣𝕥é𝕜𝕖𝕤 é𝕤 𝕔𝕤𝕠𝕕á𝕝𝕒𝕥𝕠𝕤 𝕧𝕒𝕘𝕪𝕠𝕜.”
Minél inkább tudatosítod, hogy egy nagyszerű ember vagy, annál inkább lesz 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻á𝗹𝗹𝗵𝗮𝘁𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻 𝗮 𝗸𝗶𝘀𝘂𝗴á𝗿𝘇á𝘀𝗼𝗱. Minél inkább ellenállhatatlan a kisugárzásod, annál inkább meg fognak jelenni az életedben az elismerő és tápláló emberi kapcsolatok, a siker, az öröm és a bőség.
.
✅ Ö𝕤𝕤𝕫𝕖𝕗𝕠𝕘𝕝𝕒𝕝𝕧𝕒, ha pozitív megerősítésekkel indítod a napod, az jelentős hatással lesz az érzelmi és a mentális állapotodra és a termelékenységedre.
.
Én 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗴𝘆𝗲𝘀 𝗻𝗮𝗽𝗼𝗺𝗮𝘁 erőteljes pozitív megerősítések 🎧 hallgatásával indítom.
.
➡️ Van, hogy 𝗮 𝘃á𝗹𝗹𝗮𝗹𝗸𝗼𝘇á𝘀𝗼𝗺 𝘀𝗶𝗸𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀é𝗴éé𝗿𝘁 𝗳𝗲𝗹𝗲𝗹ő𝘀 hanganyagot indítom el (https://majorosmelinda.hu/valj-sikeresse-a-vallalkozasodban/),
➡️ és 𝘃𝗮𝗻, 𝗵𝗼𝗴𝘆 𝗮 𝗯ő𝘀é𝗴𝘁𝘂𝗱𝗮𝘁, 𝗴𝗮𝘇𝗱𝗮𝗴𝘀á𝗴𝗴𝗮𝗹 𝗸𝗮𝗽𝗰𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗼𝘀 intenzív megerősítéseket (https://majorosmelinda.hu/az-elmed-hatalma/) és erőt adó kérdéseket indítom el.
.
𝗠𝗶𝗻𝗱𝗸𝗲𝘁𝘁ő 𝗺á𝘀𝗸é𝗻𝘁 𝗵𝗮𝘁 é𝘀 hol az egyik, hol a másik az, amelyik nagyobbat teremt az életemben. 👌
.
✅ 𝗜𝗹𝗹𝗲𝘀𝘇𝗱 𝗯𝗲 𝘁𝗲 𝗶𝘀 𝗮 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁í𝘃 𝗺𝗲𝗴𝗲𝗿ő𝘀í𝘁é𝘀𝗲𝗸𝗲𝘁 𝗮 𝗻𝗮𝗽𝗶 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗻𝗼𝗱𝗯𝗮, és figyeld meg, ahogyan az életed jobbra fordul és a sikereid száma hatványozottan megnő.
.
.
Szeretettel,
Melinda

 

~~~
❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat 💬 írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️

 Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük