Access Bars – gyakori kérdések

MI A BARS?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

.
MILYEN HATÁSA VAN EGY BARS KEZELÉSNEK?

A Bars kezelés feloldja az összes negatív hitrendszert, elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést amelyet jelen életedben vagy előző életeidben vettél magadhoz. Az oldás akkor jön létre, amikor a bárokat finoman megérintik és futtatják őket.

.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más, de minden alkalommal megtörténik a tisztítás és elengedés. Van, hogy az illető nagyon erősen érzi az energiák áramlását és a Bar-ok futását, és van, hogy csak olyan érzése van, mintha egy nagyon jót relaxált volna, miközben egy fantasztikus fejmasszázst kapott.
Nagyon gyakori élményként jelenik meg a békesség és könnyedség érzése. Olyan, mintha egy friss szellő elfújta volna az addigi szorongásokat, rossz érzéseket, aggodalmakat. Minden békés, harmonikus és csodás.

Sokkal kevésbé reagálnak érzékenyen azokra a helyzetekre, amelyek azelőtt felzaklatták. Pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalnak.

 

.
MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?

Ez teljesen tőled függ.
Mennyire szeretnéd jól érezni magad?
Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben?
Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! 🙂 A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

.
LEHET-E GYEREKEK ÉS CSECSEMŐK BÁRJAIT FUTTATNI?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a bars kezelésre. Náluk sokkal gyorsabb a folyamat. Gyakran ők maguk érzékelik, hogy a kezelés közben mikor “van készen” az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. A csecsemők még ennél is gyorsabbak!

.
KI FUTTATHATJA MÁSOK BÁRJAIT?

Bárki meg tudja tanulni a Bars-t. Semmiféle előzetes egészségügyi tapasztalat, vagy anatómiai tudás nem szükséges hozzá. Csak annyi kell, hogy hajlandó legyél megtanulni és elvégezni egy egynapos tanfolyamot.

.
HONNAN ERED A BARS?

A barst 1990-ben csatornázta Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója. Azelőtt nem létezett.

.

JÓ HATÁSA LEHET-E AZ IDŐSEKRE/BETEGEKRE/FOGYATÉKKAL ÉLŐKRE?

Igen.

.
LEHET-E TERHESSÉG ALATT A BAROKAT FUTTATNI?

Igen. (Természetesen meg kell kérnünk, hogy konzultálj az orvosoddal.)
Azok a nők, akik rendszeresen kaptak Bars kezelést, rövidebb, könnyebb szülésről számoltak be, és sokan közülük elkerülték a császármetszést.

.

MENNYI IDEIG TART EGY BARS KEZELÉS?

 90 perc

.
MENNYIBE KERÜL EGY BARS KEZELÉS?

90 perc 15.000,-

.
MELYEK A BARS HOSSZÚTÁVÚ HATÁSAI?

A legtöbben, akik rendszeresen futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

.
EGYNÉL TÖBB KEZELÉS SZÜKSÉGES?

Az Access és a Bars teljes mértékben a szabad választásról szól. Nem kell tenned semmit. Azok profitáltak legtöbbet a Barsból, akik rendszeresen csinálták. Rajtad múlik, hogy mit választasz. Szabadon dönthetsz. Válaszd azt, amely a megkönnyebbülés érzését váltja ki benned! 🙂

.
VAN-E A BARSNAK HATÁSA A MENTÁLIS, ÉS PSZICHÉS PROBLÉMÁKRA?

Sok mentális és pszichés problémával küzdő embernek sikerült abbahagyni a gyógyszerek szedését, és fantasztikus változásokat éltek meg. Természetesen minden ilyen esetben feltétlenül konzultálj az orvosoddal!

.
ÁRTHAT-E A BARS?

Nem. A Barst nem lehet rosszul csinálni, és nem lehet vele ártani senkinek.

.

VAN-E OLYAN EMBER, AKINEK NEM TANÁCSOS A BÁRJAIT FUTTATNI?

Nincs.

.
HONNAN TUDOM, HOGY MIT VÁRHATOK EGY KEZELÉSTŐL?

Nem tudhatod! Minden Bars kezelés más, és nem lehet pontosan megjósolni, hogy mi fog “történni”. A legközelebbi támpont, amit mondani lehet róla az, hogy a legrosszabb esetben úgy érzed majd, mintha egy jó masszázst kaptál volna, a legjobb esetben az egész életed megváltozik. 🙂

.

TUD-E A BARS FIZIKAI SZINTEN BETEGSÉGEKET GYÓGYÍTANI, ÉS FÁJDALMAT MEGSZÜNTETNI?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni.
Vannak olyan fizikai betegségek, amik egyetlen Bars kezelés alatt megváltoztak, például gerincferdülés, aminek eredménye lett egy 1-2 cm-es magasságnövekedés, egy csámpás láb problémája megoldódott, amire az orvosok műtétet javasoltak, és mindenféle megkönnyebbülés és fájdalmak megszűnése a különféle testrészekben is előfordult már.
Sokan használták a Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el, mint pl. a rák, az arthritis, a krónikus fáradtság, a depresszió, vagy a bipoláris zavar.

.

HONNAN TUDOD, HOGY HÁNY KEZELÉS KELL AHHOZ, HOGY VALAMI MEGGYÓGYULJON?

Nem lehet tudni! A betegség tünetei akkor fognak eltűnni, amikor te és a tested hajlandóak lesztek elengedni minden elképzelést (bármelyik életedből származó gondolatot, érzelmet, érzést, hitrendszert, döntést, ítélkezést), ami a nem kívánt állapotot a helyén tartja.
Ez a folyamat nem lineáris, ami azt jelenti, hogy vannak olyanok, akik ugyanazt az állapotot egy kezelés alatt hajlandóak elengedni, míg másoknak ez sok alkalomba telik. Ez egyszerűen nem egyforma. Bár arra van lehetőség, hogy egy Bars kezelést egy bizonyos ügynek, vagy tünetnek szenteljünk. Az eredmények attól a személytől és annak a személynek a testétől függnek, aki a kezelést befogadja.

.

MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?

Valahányszor remekül akarod érezni magad! 🙂
Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.

.

LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ?

Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi.

Forrás: Békési Veronika
http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol/

Bejelentkezés:

Majoros Melinda
+36/20-411-7532
energiakapuk@gmail.com

 


 

Vissza az Acces Bars® oldalra >>