Vállalkozónők Szövetségben

Egy csapat, melynek tagja akarsz lenni!

Az új tartalmak, minden hónap 10.-től kerülnek fel.
Aktuális csatlakozás, november 15.-ig lehetséges.

MOTTÓNK: 'Minőségi tartalomgyártóvá válok, hogy értéket adhassak a közösségemnek!'

Vállalkozónőként az egyik legnyomasztóbb érzés az, amikor a Közösségi Média felületekre készített tartalmaidnak 0 az elérése. 
Nincs megosztás, nincs hozzászólás, nincs reakció. 🙁

Ez olyan érzés, mint amikor órákon keresztül szívvel-lélekkel készíted a barátaid számára a legínycsiklandozóbb ételt, hogy örömöt okozz nekik, de nem jut el hozzájuk a meghívód, így fogalmunk sincs arról a fantasztikus lehetőségről, amivel Te készültél.

Nem csak az elkészített étel megy a kukába, de az élmény, amit közösen élhettetek volna meg, az is örökre elveszik….

 

Számtalanszor átéltem én is azt a szívet marcangoló érzést, hogy „béna vagyok”, hogy képtelen vagyok hatékonyan működtetni a vállalkozásom közösségi média felületeit. Pedig olyan sokan csinálják jól, nem lehet az annyira nehéz…

Igen, sokszor sóhajtottam fel újra és újra vágyakozva:

 • De jó lenne, ha nekem is folyamatosan növekedne a követő bázisom…
 • Bárcsak az én posztjaimat, videóimat is megosztanák…
 • Olyan hálás lennék, ha mindegyik posztomra érkeznének dicsérő, értékes hozzászólások…
 • Bárcsak lennének lelkes követőim, akik messzire vinnék a híremet, melynek köszönhetően egyre több ideális ügyfél érkezne hozzám…

Lehet, hogy benned is ugyanezek a sóhajok kavarognak, és azt gondolod, csak hosszú évek kemény munkájával valósulhatnak meg, ráadásul nem tudod, hogy mit is kellene tenned…

 De mi van akkor, ha a megoldás nem is olyan nehéz?
Mi van akkor, ha a megfelelő tudás és a megfelelő közösség erejét használva, ezek a vágyaid 1 hónapon belül el tudnak indulni a megvalósulás útján?

Érdekelne?

El nem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy részese lehetek ennek a csapatnak! 🙂 Az oktató videókból rengeteget tanultam. Nem csak azt, hogy milyen elemekből áll össze egy jó ✍️ szöveg, de ahhoz is hatalmas segítséget kaptam, hogy egyáltalán hogyan kell használni a közösségi média felületeket.
A vállalkozás fejlesztéssel kapcsolatos gondolatok és a vállalkozónői önismeret, egész új világlátást ad, ami egyértelműen a siker útján tart.
A heti tervezőkben, számtalan jobbnál jobb ötlettel találkozom, amikben az a zseniális, hogy nem csak most, de a későbbiek során is újra tudom használni.
Megnyugtató a tudat, hogy végre nem nekem kell mindent egyedül kitalálnom. Az biztos, hogy a vállalkozásom fejlesztésével kapcsolatban, az idei egyik legjobb döntésem az volt, hogy csatlakoztam hozzátok!
Markovicsné Várszegi Tamara
mérlegképes könyvelő
"A jó pap holtáig tanul" a közmondás szerint. Lefordítva: soha ne hagyd abba a tanulást! 😉 Egy vállalkozó(nő) számára pedig elengedhetetlenül fontos, hogy folyamatosan fejlessze magát, és tágítsa az ismereteit. Bár én már egy hasonló programban részt vettem Melindánál, ahol szintén Énmárka építés, vállalkozás fejlesztés volt a téma, de ez a mostani program rengeteg új elemet is tartalmaz, mint például a közösségi médiákban való megjelenés technikai, és egyéb tudnivalói precíz és részletes bemutatása. Rengeteg téma ötlet, zseniálisan felépített és támogató háttéranyagok, és a többi vállalkozónővel való kölcsönös együttműködés. Hozzá teszem, meg is kell dolgozni az eredményért, de mindenképpen jó döntés volt, hogy választottam.

Sok vállalkozónő szenved attól, hogy magányos, hogy bizonytalan abban, hogy amit csinálni, az valódi eredményt fog-e hozni. Nincsenek körülötte olyan barátok, ismerősök és családtagok – de legfőképp mentorok -,  akik megértenék őt és mindazt, amin nap, mint nap keresztülmegy, hiszen az emberek többsége alkalmazottként dolgozik és gondolkozik. A meg nem értettség, és az ebből fakadó bizonytalanság és magányosság, hihetetlenül nyomasztó és frusztráló.  

Pedig az a vállalkozás, amiben szeretnél kiteljesedni, ami a szíved útja, igen komoly szándékot, elkötelezettséget és folyamatos fejlődést igényel. Egymagad több pozíciót is betöltesz, az összes felelősség a tiéd, minden egyes kudarcot és eredményt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Nálad nincs az, hogy valaki kikaparja majd helyetted, azt a bizonyos gesztenyét..

Hiszem és tudom, hogy a megoldás a megfelelő szakmai tudás mellett, az összefogásban van, a kisvállalkozók összefogásában!

A mai világban – legyél akár szolgáltató, kiskereskedő vagy kézműves -, akkor tudsz igazán érvényesülni és stabilan jövedelmező vállalkozást felépíteni, ha a Közösségi Média felületeken jelen vagy, mégpedig hatékonyan úgy, hogy látható vagy és érzelmileg megérinted az embereket, és megjegyezhetővé válsz!

Mégis az ezeken a felületeken történő elérés létrehozása és megtartása az egyik legizzasztóbb kihívás.

Az organikus elérés egyik alap pillére az, ha közösséged napi rendszerességgel, érdemben hozzá szól a posztjaidhoz, videóidhoz, like-olja és tovább osztja azokat. Ezek a reakciók folyamatosan és megállíthatatlanul tolják előre a tartalmaidat, és az algoritmus egyre több ember idővonalán jeleníti meg. 

Ahhoz, hogy ez veled is meg tudjon történni, a követőidnek érezniük kell, érték, amit adsz.
És ha érzik ezt, akkor bizony hozzá szólnak az írásaidhoz, megosztják azokat, ezzel is kifejezve, minőség, amit képviselsz. 

Igen, ennek a csodás eredménynek az elérése, izzasztóan hosszú és kőkemény munka, ha egyedül csinálod. 

De mi van akkor, ha nem kell egyedül küzdened?

Mit szólnál ahhoz, ha kihagyhatnád a szövevényes, szakadékokat tartalmazó tévutakat, kudarcokat, csalódásokat?

Érdekelne? 

Vállalkozónői közösség, mely megtart, támogat és inspirál!

Szia! Melinda vagyok.

2009 óta járom az önismereti utam, a vállalkozásomat pedig 2013 óta építem és a fejlesztem. Mindkét területen való elindulásomat a külső és belső válságom sürgette, és inspirálta. Elegem volt önmagamból, a kudarcaimból, és elegem volt az alkalmazotti élet szabadságot és lelket gyilkoló taposó malmából. 

Nem, nekem sem volt egyszerű, rózsaszín ködös és csillámpónis az előre haladás. Sok-sok kerülő utat tettem, sok-sok külső és belső kudarcot éltem meg.
De egy dolog mindig velem és bennem volt: NEM ADOM FEL!

Egyszerűen képtelen voltam a feladásra. Ma már tudom a számmisztika elemzésemből, hogy ezt a minőséget hoztam magammal, mint potenciális erőforrást – mindenkinek van legalább 1 ilyen erőforrása.

Az önismereti utamnak köszönhetem, hogy kristály tisztán kirajzolódott előttem az, hogy kikkel, és hogyan szeretnék együtt dolgozni a vállalkozásomban.

2 célcsoportra specializálódtam:

 1. női kisvállalkozók online megjelenése
 2. és azon nők, akik stabil,  válságálló életet akarnak élni, mégpedig úgy, hogy közben nőiségükben is kivirágoznak

Ezen célok eléréséhez használjuk a Life Coaching, a Business Coaching technikáit, valamint a személyiség fejlesztés, és az elménk programozását segítő eszközöket.

Mint sok vállalkozónő társam, én is sokat küszködtem a vállalkozásom beindításának első 2 évében azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogy nőként ne darálódjak be, miközben hiteles és sikeres vállalkozást építek fel, ahol valódi értéket adok, ahol az ügyfelekből közösség és aktív követő válik. Az én elsődleges közösség építő platformom a facebook zárt csoportom. Ide az embereket a facebook oldalamon keresztül irányítottam.

Addig, amíg felépítettem egy stabil követő és vásárló erővel bíró bázist, számos buktatón kellett keresztül mennem és bizony nem egyszer, nem kétszer ültem a padlón kétségbe esve, hogy: ‘Akkor most hogyan is tovább??? Mit tegyek, hogy a vállalkozásom eredményeket hozzon?’

Megértelek, ha most te is ezen a szakaszon mész keresztül. Nem könnyű.
De a jó hír, hogy neked nem kell hosszú hónapokat, ne adja isten éveket azzal az őrlődéssel és állandó kereséssel töltened, mint nekem, ahhoz, hogy sikeres legyél.

Miről is van szó?

Egy kisvállalkozókból álló közösség, melyet támogató vezetőként fogok össze, hogy a szövetség és egymás támogatása stabil legyen, miközben olyan marketing eszközöket tanulsz meg tőlem, mellyel hitelessé teszed a vállalkozásod megjelenését.

Mi mindent fogsz megismerni, birtokba venni?

A teljesség igénye nélkül:

Melinda remek érzékkel teszi össze mindig a legszükségesebb apró segítségeket, inspirációkat.
Minden téren kapunk támogatást:
- oktató videók tartalomról és technikáról is,
- ötlettár,
- aktív, kölcsönös támogatás megosztással,
- válaszok a kérdéseinkre
Kaptam minden téren új és hasznos tudást, és a mindennapi aktivitás - még ha én aznap épp nem is posztolok - folyamatosan inspirál, nem hagy kiesni, eltűnni (amire amúgy hajlamos vagyok).
Kosznai Réka
Access Bars facilitátor és kezelő

A közösségünk legnagyobb erejét - a hasznos tartalmak mellett - ezek adják:

 1. Heti forgóban, 5-ös csoportokban dolgozunk (azaz minden héten új csapatba kerülsz, így biztosítva, hogy egyre több helyre eljuss az online felületeken + épüljenek a kapcsolataid)
 2. Megfelelő struktúra szerint történik a csoport bontás
 3. A csoportok tagjai mastermind tanuló szobába rendeződnek (mindegyik csoportnak tagja leszek én is)
 4. Egymás hasznos tartalmaihoz (heti 3 poszt) érdemben hozzá szólunk.
  Lehetőség van arra is, hogy akik szeretnének még hatékonyabban és gyorsabban növekedni, ők egymás tartalmait storyban tovább osztják, így meghatványozva az organikus elérést.
  Tehát hetente 3x, a te közösségi oldaladon keletkezik 15 értékes hozzászólás, és ha a csapatoddal megegyeztek, akkor story megosztás. 
 5. Mielőtt a tartalmat megosztanád, lehetőséged van arra, hogy a zárt facebook csoportunkba behozd a posztot, hogy közösen átbeszéljük a szövegben és fotón lévő buktatókat. 
 6. Természetesen az alapokat a szövegíráshoz, a marketing trükkökhöz és a vállalkozás fejlesztéshez, oktató videók formájában tőlem kapják a csoport tagjai.
 7. Én mindenki posztját tovább osztom a facebook oldalam storyjában, így segítve, hogy egyre több, és egyre nagyobb elérést kapjon az adott poszt, az adott oldal (több, mint 9.000 fő követi az oldalamat)

Havi tematikával haladunk.

November hónapban folytatjuk a

 1. hatékony szövegírás titkait. Továbbra is nélkülözhetetlen a sikeres értékesítéshez és követőbázis növeléshez az, hogy az írásaid a monitorhoz szögezzék az olvasódat, és vágyat ébresszenek benne a vásárlásra!
  Hiszen hiába készíted a tartalmakat, ha lapos és unalmas a szöveged, ha hiányoznak belőle a kulcsfontosságú – vásárlásra ösztönző – elemek, csupán elvesztegetett lehetőség lesz, eredmények nélkül.
 2. tovább tisztázzuk a bemutatkozásod kialakítását, mert ez egy nélkülözhetetlen elem a vállalkozásodban.
  .
 3. pontként elkezdjük a stratégiai alapok lerakását, hiszen stratégia nélkül nem haladsz sehová kapsz hozzá egy csekklistát és önellenőrző kérdéssort
 4.  blokként pedig folytatjuk a vállalkozónői önismeretet, mert ugyebár a vállalkozásod szíve-lelke (motorja) Te vagy. És ahogy te érzed magad, amilyen az önmagadról alkotott képed, az határozza meg, hogy a vállalkozásod mekkorára képes (képes-e egyáltalán) nőni! 

Folytatódik a Canva használatát bemutató oktató videók feltöltése is. Bemutatásra kerül, miként tudod használni telefonon és laptopon is. 

 ~~~

Sokan azért nem kezdik el a Közösségi médiában való megjelenést, mert egyszerűen nem tudják, hogy miként is kell használni. Épp ezért a csoportunkba számos olyan oktató videó készült, ami ezt a hiányosságot segíti kiütni. 

Videók, amik azonnal elérhetőek számodra, amint beléptél a csoportba:

 

Szakmai videók:

 1. Az a bizonyos nulladik lépés a szövegírásban
 2. Szövegírás – kerüld el ezeket a szavakat
 3. Több pontos szavak – Izzítsd fel az olvasód elméjét
 4. Ha azt hitted, hogy csak a szöveg tartalma számít, akkor tévúton jártál!
 5. Vásárlói útvonal és a közösségi média szerepe benne
 6. Buyer Persona, az aranybányád.
 7. Az 1 soros bemutatkozás. – 4 db. oktató videó

Vállalkozónői Önismeret:

 1. Hogyan ne égj ki a közösségi média felületekre készített tartalomgyártásban
 2. Önszabotázs a vállalkozásodban
 3. 2 extrán fontos pont, amit minden egyes alkalommal figyelembe kell venned, amikor a közösségi média oldaladat építed.
 4. Két kardinális pont, ami miatt nem cselekszel a vállalkozásodban.

„Hogyan használd” videók:

 • Instagram posztok készítése, tovább osztás storyban és hogyan tudsz hozzá szólni.
 • Kérdésmatrica létrehozása Instagram és Facebook storyban. 
 • Szavazás létrehozása Instagram storyban. 
 • Szavazás létrehozása Facebook storyban.
 • Facebook bejegyzés statisztikájának elemzése.
 • Hogyan tudod tovább osztani a posztokat storyban.

Segítő pdf-ek:

 • 9 db. Közösségi Média megjelenést segítő pdf fájl, story és poszt ötletekkel megtűzdelve
 • 2 db. idézet gyűjtemény az ötlethiányos napokra

A tét nem más, mint a Te hitelességed,
a vállalkozásod sikeressége és az ügyfeleid elégedettsége! 

Technikai infók:

 1. A havi tagság díja: 7.480,- Ft.  csupán napi 249,- forint befektetés egy hónapban a vállalkozásod sikeréért, a bevételeid stabilitásáért.
 2. Az új tartalmak, minden hónap 10.-től kerülnek fel. 
 3. Minden héten 3 oktató videó kerül fel a csoportba és 3 poszt (hétfő, kedd, szerda) és 5 story ötlet (hétfőtől-péntekig).
 4. Minden hónapban van egy személyiségfejlesztő blokk is, hiszen a vállalkozásod csak és kizárólag akkor tud fejlődni, ha te is fejlődsz. 

Vajon megér neked napi 249,- forintot, hogy folyamatosan nőjön az organikus elérése az oldaladnak, és újabb és újabb vásárlók érkezzenek hozzád?

MELYIKET VÁLASZTOD?

HAVI TAGSÁG

7.480,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, mastermind csoport tagság, 

FÉL ÉVES TAGSÁG (6 hónap)

37.400,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, Mastermind csoport tagság,
 • 1 havi tagság ajándék

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára van módom számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen.

Várlak szertetettel, a céltudatos vállalkozónők közösségébe!

Melinda