Szívből jövő szokásátalakítás – játék

Véget ért a Szívből jövő szokásátalakítás és célkitűzés szemléletváltással mentor program nyereményjátéka! 🙂 

.

70-en vettetek részt rajta és ez csodálatos! Annak ellenére, hogy minimális mennyiségben ment ki erről információ, mégis ilyen sokan játszottatok mutatja, hogy mennyire fontos ez a téma az életünkben!

Érdekesen alakultak a számok, készítettem is róla egy diagramot, mert látványosan megmutatja az arányokat!

Nézd meg, hogy az elme és a szokásátalakítás mennyire hangsúlyos, szinte fej-fej mellett halad, míg a célkitűzés messze hátul kullog. 

Ez tökéletesen megmutatja azt, hogy mennyire nincs jelen a tudatunkban a célok értéke és fontossága. Egyszerűen nem tanították meg, hogy az életünk sikeressége és boldogsága a megfelelő célok kitűzésén és megvalósításán múlik.

Egészen másképp fogunk kapcsolódni az elme és a szokásátalakítás témájához, amint tisztába kerülünk azzal, hogy a célkitűzés készségének fejlesztése a fő prioritás. Természetesen a másik két témakör is extra fontos, nem kisebbedik az értékességük a célkitűzés fontossága miatt! Nem véletlen az, hogy a célkitűzés a 3. záró modul a mentor programban, hiszen az első kettő tisztába tétele után tudjunk igazán jól feldolgozni ezt a területet.

 

Most pedig nézzük, ki a szerencsés nyertes, aki már biztosan részt vesz a január 22-én induló, életet átalakító és sikeressé tevő mentor programban!

 

 

SZÍVBŐL GRATULÁLOK A NYERTESNEK! 

Mivel ilyen sokan érdeklődtetek a mentor program után, ezért szeretnék lehetőséget adni mindenkinek arra,
hogy részt tudjon venni rajta.

Január 17. szerda éjfélig az alábbi lehetőségek lépnek érvénybe mostantól:

A nyereményjátékban résztvevők közül

 • az első 15 jelentkező számára 50%-os kedvezmény él, azaz: 35.000 Ft. helyett, 17.500 Ft. a mentor program ára.
  Ha ma leadod a jelentkezésedet, akkor biztosan benne leszel az első 15-ben!
  A 15 helyből, 0 érhető el.
 • ha elfogyott az 50%-os kedvezmény, akkor a következő 10 jelentkező számára 40%-os kedvezmény él, azaz: 35.000 Ft. helyett 21.000 Ft.
  A 10 helyből, 0 érhető el!
 • és végül ha elfogy a 40%-os kedvezmény, akkor a következő 5 jelentkező számára 30%-os kedvezmény él, azaz: 35.000 Ft. helyett 24.500 Ft.
  A 5 helyből, 4 érhető el!

 

Ha január 12. éjfélig érkezik meg a megrendelésed és 1 napon belül megtörténik az utalás, akkor bizony még a 21.000 Forint értékű  „Tudatos évzárás és évindítás” oktató videó csomagot is megkapod ajándékba, mely tartalmaz

 • egy 4 alkalmas évzáró videósorozatot
 • egy 5 alkalmas évindító videósorozatot
 • és 5 db energiahúzás hanganyagot az évindító videósorozat minden egyes videójához

Ez a program legközelebb jövő év januárjában fog elindulni, így ilyen ajánlatot biztos, hogy 1 évig nem fogsz kapni!

Nem akarlak riogatni, nem akarlak meggyőzni. Felnőtt nő vagy, aki tökéletesen képes arra, hogy rálásson a saját életére és felmérje, hogy mit nyer ha választja a programot és mit veszít ha nem.

Én várlak téged nagy-nagy szeretettel!

A jelentkezésedet itt tudod leadni: Jelentkezem a Mentor Programra!

Ha pedig újra át szeretnéd nézni a mentor programról szóló oldalt, akkor azt itt tudod megtenni: Szokásátalakítás és célkitűzés szemléletváltással

Ahogy fogynak a helyek, azt itt, ezen az oldalon jelezni fogom, de természetesen nyugodtan írj rám és érdeklődj, hogy aktuálisan hol tartunk. 🙂

Szeretettel,
Melinda