A lehetetlen feloldása

❗️ Minden, ami a világodban teremtődik, az annak a függvénye, hogy te miként vagy önmagaddal, mit gondolsz magadról, a lehetőségeidről, az értékességedről, a szépségedről, a csodálatosságodról, hogy mennyire tartod magad olyannak, aki bármire képes, bármit meg tud teremteni teljes könnyedséggel. 

Bármennyire is bosszantónak és elkeserítőnek tűnik elsőre, de tényleg minden belőled fakad. Az ahogy az életed alakul, ahogyan teremtődik, az rajtad és a választásaidon múlik.

 

Viszont ha az első felindulásod lecsillapodott és újra ránézel erre az igazságra, akkor felfedezheted az ebben rejlő végtelen számú lehetőséget, hiszen ez azt jelenti, hogy bármit, BÁRMIT teremthetsz és választhatsz, még a lehetetlent is.

 

A facebook csoportban csináltam egy 7 napos videósorozatot, ahol az életünk különböző területein lévő lehetetleneket kezdtük el megvétózni, feloldani.

 

Mivel többen kértétek, ezért a 7 témakörre elkészítettem egy hanganyagot, amiben a 7 videóban szereplő – pluszba bele vettem még jó néhányat 😉 – tisztítás és kérdés található.

 

Az alap tisztítás így hangzik, ami aztán kibővítettem 7 életterületre:

Mi lehetséges számomra, amiről azt gondolom, hogy nem lehetséges, aminek ha megadnám a lehetőségét, az egy másik valóságot aktualizálna?
Mindent, amit ez felszínre hozott, az hajlandó vagyok semmissé és nem teremtetté tenni?
Helyes, helytelen, jó, rossz, Pod-Poc, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl

A tapasztalat az, hogy van akinek úgy hatásosabb, ha egyesszám első személyben hallja és van akinek úgy, ha egyesszám második személyben, ezért mindkét verzióban elkészítettem. 🙂

Mi lehetséges számodra, amiről azt gondolod, hogy nem lehetséges, aminek ha megadnád a lehetőségét, az egy másik valóságot aktualizálna?
Mindent, amit ez felszínre hozott, az hajlandó vagy semmissé és nem teremtetté tenni?
Helyes, helytelen, jó, rossz, Pod-Poc, mind a 9, rövidek fiúk és túlontúl

A 7 témakör:

– az önmagammal való kapcsolat
– a testemmel való kapcsolat
– szexualitás és intimitás
– párkapcsolat, szerelem
– pénz, bőség, karrier
– lehetőségek az életben
– képességek

 

A két hanganyag ára 12.500 ft.

Mindkét felvétel bő 23 perces. 

 

A MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE

 

Szeretettel,

Melinda