Önbecsülés lépésről-lépésre

videós mini tréning

Az önbecsülésed az a kincs, mely stabilitást ad az önszeretetednek és az önbizalmadnak.

A boldogság nem egy cél, soha nem is  volt az. A boldogság egy állapot, mely lehet egy pillanat, de fenntarthatod folyamatosan is, csak kell hozzá némi tudatosság.

Akinek az önbecsülése rendben van,
az sokkal könnyebben kezeli az élet változásait és kihívásait

A fentieket Te is elérheted!

Majoros Melinda vagyok, szemléletfejlesztő coach és önismereti tréner.

Tarts velem és alkosd meg Te is azt az életet, amiben egyszerre lehetsz önazonos, boldog és sikeres. Igenis jár neked az az örömteli élet, amire születtél, és képes vagy arra, hogy megvalósítsd!

11 éve inspirálom és segítem praktikus és jól használható módszerekkel a hozzám forduló Nőket, hogy ne csak az önismeretük mélyüljön, hanem a különböző életterületeik minősége is hatékonyan javuljon. 

Most az önbecsülésed megerősítésére hívlak téged. 
Miért fontos ez?

Megfelelő önbecsüléssel képes vagy megtartani a határaidat,
kezelni a konfliktusokat és harmóniában élni önmagaddal. 

Az önbecsülésed lényed legmélyéről fakad, épp ezért idő és kitartás kell ahhoz, hogy hozzáférj.
Ezt a terület nem tudod erősíteni a divatos pozitív gondolkodással. 

Félre értés ne essék, jó szolgálatot tesz a pozitív gondolkodás. Nagy segítség lehet az énképed alakításában és az önértékelésed erősítésében. Ugyanakkor a túltolt pozitív gondolkodás, realitás vesztéshez és kibillent élethez vezet. 

Ezzel szemben a pozitív önbecsülés belső forrásból táplálkozik, e miatt van, hogy munkát igényel az erősítése és fejlesztése. Az önbecsülés egy mély kapcsolódás önmagadhoz, mely a magadról alkotott hiedelmeknek az összessége. A megfelelő önbecsülésnek köszönhetően azt érzed, hogy egy értékes ember vagy, függetlenül attól, hogy milyen az életed aktuális állapota.

Ha a világodban történik valamilyen kellemetlenség pl. leszúr a főnököd, mert elrontottál egy kimutatást, ugyan az önbizalmad és az önértékelésed sérülhet és érezheted magad rosszul, de mindeközben az önbecsülésed önmagad felé, pozitív marad. Azt tudod mondani, hogy ettől még az élet és az életed rendben van, csak van itt egy helyzet, ami változtatásra szorul.

Ez az a csodálatos állapot, amire mindenki vágyik. A stabil belső önbecsülésre.

Amikor ez megvan, akkor többé nem hajszolod a tökéletest, mert megengedésbe tudsz kerülni azzal, hogy akár olyan elemek is vannak aktuálisan benned vagy az életedben, ami épp nem ideális. Nem hajszolod tovább az elérhetetlent, hanem békében és harmóniában vagy az élettel, tudván, hogy mindenen lehet változtatni. Az, ami van, a te értékességeden nem befolyásolja. 

A kulcs az őszinteségben van és a megengedésben, hogy nem kell mindenhol teljesítened, mert mindettől függetlenül, jó vagy. Ez a stabil és tápláló önbecsülés.

A mini tréning 11 oktató videót tartalmaz.

A videók 2 naponta érkeznek hozzád.

Mi mindent fogsz kapni a mini tréningen?

Miért érdemes az önbecsülésedet lépésrő-lépésre építeni?

Azért, mert az önbecsülésed határozza meg, hogy miként reagálsz az életben megjelenő különböző kihívásokra. Minden reakciód attól függ, hogy mit gondolsz magadról, milyennek és kinek érzed magad.

Az alacsony önbecsülés – akarva akaratlanul – ellehetetlenít téged. A számodra kellemetlen vagy nehéz helyzetekben gyengének fogod érezni magad és a reakcióidat, az érzelmeid pedig eluralkodnak rajtad, vagy le is bénulhatsz a szituációban. 

Megfelelő önbecsüléssel a nehéz érzelmeket, az őrlő gondolatokat és a kétségeket is gyorsabban tudod kezelni. Képes leszel uralni az adott helyzetet és tudni fogod, hogy mit tehetsz és milyen lehetőségek vannak a számodra. 

A magas önbecsülés lehetővé teszi, hogy harmóniában élj önmagaddal és többé ne kívülről – másoktól – várd a visszaigazolást, hogy értékes, okos, szép, kedves, szakmailag megfelelő stb. ember vagy és az életedet jól menedzseled.

Ez a fajta belső erő és tudás, hatalmas szerepet játszik az életed irányításban, legyen szó a karriered építéséről vagy határszabásról a magánéletedben. Ez az erő szabadságot és stabilitást ad neked.

Összefoglalva elmondható, hogy az önbecsülésed dönt arról, hogy mire viszed az életben és mennyi boldogságot engedsz meg magadnak.

Az önbecsülés mini tréninghez folyamatosan lehet csatlakozni.

A videókat egy zárt, jelszóval védett felületen fogod elérni, örökös hozzáféréssel.

A 11 részes videós mini tréning ára: 7.900 forint

Hogy döntesz, velem tartasz?


Kattints ide és töltsd ki az űrlapot.