Elveszett Női Energiáim visszaintegrálása

.
.
„Sokszor úgy tűnik, nem nő vagy, hanem a fény, amely a virágra vetül.”   Virginia Woolf
.
A NŐ
.
Régóta keressük, kutatjuk, hogy milyen is a NŐ. Szeretnénk megélni valódi Női létünk, próbálkozunk felszínre engedni azt, akik vagyunk.
Mégis milyen sokszor megéljük azt, hogy nincs elegendő energiánk, hogy fáradtak vagyunk, enerváltak vagyunk, kedvetlenek vagyunk…
 .

Miért is van ez?

 Azért, mert Női energiáink egy része másnál van. Azoknál a férfiaknál/nőknél, akikkel érzelmileg kapcsolódtunk. Akikbe szerelmesek lettünk, akikkel együtt jártunk, akikkel szeretkeztünk és azoknál is, akik vagy érzelmileg és/vagy fizikálisan bántottak minket. Akarva-akaratlanul oda adtuk nekik energiáink egy részét. Még most is ott vannak, most is távol vannak tőlünk és hiányzik belőlünk, a teljességünkből.
.
DE nem csak a mi energiáink vannak másnál, hanem mások energiái vannak minálunk. Olyan energiák ezek, melyek nem hozzánk tartoznak, így nem is szolgálhatják a mi javunkat, nem segítik az életünket.
.
Női egészségünk érdekében rendkívül fontos, hogy a negatív férfi emlékek kioldásra kerüljenek.
Ha meg akarjuk élni a Női egységünket és magabiztosságunkat és újra vonzóvá akarunk válni, akkor első lépésként vissza kell adnunk azokat az energiákat, melyek nem a miénk, majd vissza hívni önmagunkhoz azokat az energiákat, melyek a sajátunk és tőlünk távol van.
.
.
Erre az energia visszahívásra és visszaadásra született meg az „Elveszett Női Energiáim visszaintegrálása” című meditáció, mely egy biztonságos, tiszta térbe vezet téged, ahol ez az energia csere megtörténhet.
.
Igen, jól gondolod, nem mindegy, hogy milyen módon és milyen térben történik az energia visszaáramoltatás. Segítek Neked és végigkalauzollak ezen a meditációs utazáson, hogy visszakapd csodálatos Női Energiáidat!
 .
.

Azok a Nők, akiket végigvezettem ezen az utazáson az alábbi csodálatos visszajelzéseket adták:

– „Amíg el nem végeztem a meditációt, fogalmam nem volt arról, hogy milyen mély lelki fájdalmakat örzök. Ahogy elkezdtem napi szinten használni a meditációt, úgy váltam egyre boldogabbá és felszabadultabbá. Olyan érzés volt, mintha egy szürke felhő emelkedett volna fel rólam. ” Dezső Brigitta, Budapest

– „Sírtam, amikor először érkeztek vissza hozzám az elveszett részeim…” B. Kitti

– „Hihetetlen többlet energiám van! Még soha nem éreztem magam ilyen erősnek, energikusnak.” Kiss Gabi, Budapest

– „Elkezdtem élvezni, hogy NŐ vagyok! 🙂 Soha nem éreztem magam még ilyen felszabadultnak!” H. Andi, London

– „Megtisztultam. Valami ragacsos, koszos, lehúzó dolog távozott belőlem. Újra tiszta vagyok. Köszönöm Melinda!” É. Aletta – Pécs

– „Azt érzem, hogy elengedtem egy fájó érzést. Most már nem tud bántani. Nyugodt vagyok. Végre nyugodt vagyok!”

– „Egyszerűen elmúlt a ragaszkodásom és a kötődésem hozzá, és már nem szenvedek attól, hogy elhagyott. Újra tudok hinni a szerelemben.” Letti


Miről szól a meditáció?

» A testünkben – főként női szerveinkben – és az energiarendszerünkben lévő idegen energiák és minták elengedéséről és a saját energiáink visszahívásáról.

» Testünk és energiarendszerünk Életenergiával való feltöltéséről.

Milyen problémákra ad megoldást ez a meditáció?

» Segít a mások által bennünk hagyott energiák és minták visszaküldésében.

» Segít a saját energiáink – melyek másoknál maradtak – visszahívásában.

» Segít feltöltődni életenergiával.

Kiknek való ez a meditáció?

» azoknak, akiknek volt már szerelmi csalódása, rossz párkapcsolata

» azoknak, akik el akarják távolítani magukból a negatív férfi emlékeket

» azoknak, aki szeretnék megtisztítani női energiáikat

» azoknak, akik szeretné megtisztítani fizikai testüket, női szerveiket

» azoknak, akik szeretnének újra boldog, önazonos és magabiztos nők lenni

» azoknak, aki boldog párkapcsolatra vágynak

meditáció


GY.I.K. – gyakran ismételt kérdések:

Hogyan kapom meg a meditációt?

Az utalásod beérkezése után, 1 napon belül e-mailban küldöm el az „Elveszett Női Energiáim visszaintegrálása” című meditációt.

Át lehet-e venni személyesen:

Személyes átvételre nincs lehetőség, mert a meditáció jelenleg csak elektronikus formában érhető el.

Mi történik ha nem kapom meg 2 napon belül a meditációt?

Utalásod beérkeztétől számítva 1 napon belül küldöm a megadott e-mail címedre a meditációt. Ha valami oknál fogva még sem érkezne meg, akkor mindenképp írj nekem a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre

Hányszor kell meghallgatnom a meditációt, hogy használjon?

Én azt szoktam javasolni, hogy minden volt párodra legalább 4x csináld végig a gyakorlatot. Ha nehéz és sok fájdalommal járó kapcsolat volt, akkor legalább 7x.
Ha bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban, akkor írj nekem a a melinda@eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre és segítek Neked.


 

Mit kell tennem azért, hogy megkapjam a meditációt?

  1. Kattints és „Kérem a meditációt” gombra és töltsd ki a megrendelő űrlapot.
  2. A “Megrendelem” gomb megnyomásával tudod elküldeni a rendelésedet.
  3. Fontos! Meg kell erősítened a regisztrációdat! A megrendelésed után automatikusan kapni fogsz egy e-mailt, amiben találsz egy megerősítő linket. Kattints majd a levélben a linkre!
  4. Ezután érkezik meg e-mailben az utaláshoz szükséges információk.
  5. Az átutalást követően elektronikus számlát állítok ki, amelyet a regisztrációkor megadott e-mail címedre küldöm meg.
  6. Az összeg beérkezése után 1 munkanapon belül küldöm a regisztrációkor megadott e-mail címedre a megvásárolt meditációt.

meditáció

 

Az „Elveszett Női Energiám visszaintegrálása” című meditáció értéke felbecsülhetetlen, hiszen általa képes leszel minden olyan energiát eltávolítani a testedből, energiarendszeredből, ami ártalmas számodra és vissza kapod azon minőségeket, amik te magad vagy és eddig távol voltak tőled!

 

Az energiavisszahívó, speciális meditáció ára 6.500 forint.

 

Aki valamelyik személyes vagy online tanfolyamomon részt vett, vagy jelenleg is végzi, annak a meditáció kedvezményesen 5.500 forintba kerül. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba írd be az elvégzett kurzus nevét. Ha több kurzuson is részt vettél, elég csak az egyiket beírnod. 🙂

Fontos, hogy az energiáinkat vissza kapjuk és ami nem a miénk, azt vissza adjuk, de emellett arra is nagy szükség van, hogy kapcsolódjunk a méh terünkkel is.
.
Igen, az első lépés az energiacsere a Női teljességhez vezető úton a második lépés a medencénkben lévő női szerveink tudatosítása és tisztelete.
Ehhez ajánlom Neked a Méh meditációt.
A két meditáció együttes megrendelése esetén 13.000 forint helyett 10.500 forintba kerül.

 

meditáció
.
Megrendelés előtt kérlek olvasd el az ÁSZF-t és az Adatvédelmi nyilatkozatot. A „megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed és elfogadod az ÁSZF-ben valamint az Adatvédelim nyilatkozatban foglaltakat.

Ha 5 perc után sem érkezett még meg, akkor írj nekem az energikapuk[kukac]gmail.com e-mail címre.

Bármilyen  kérdés felmerül benned ezzel a témával kapcsolatban, keress bátran az energiakapuk[kukac]gmail.com e-mail címen.

Szeretettel,
Melinda