***

Döbbenetes mennyiségű információ, energia, nézőpont ömlik ránk másodpercenként.

 

Napról-napra tapasztaljuk, hogy egyre hangosabb és egyre nő a korlátozó nézőpontok, a félelmek és a szűkösség energiái. Nem szeretném rosszá tenni, hiszen ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy tudatosan válasszunk és nyíljunk önmagunk felé, az éberségünk felé. 

Ugyanakkor nem könnyű ebből a körből kitörni, hiszen keményen hozzá lettünk szoktatva a nélkülözés és a lemondás energiáihoz. Felülírni több évtizedes, több évszázados és több ezer éves mintákat itt ebben a pillanatban, sokszor lehetetlennek tűnik. DE a jó hír az, hogy számtalan eszköz eljutott már hozzánk, amik támogatnak minket ebben. 

Ilyen zseniális eszköz például a „Kihez tartozik?” kérdés.

Én is rengetegszer használtam és a mai napig használom. Mégis sokszor megtapasztaltam, hogy mennyire nehéz benne maradni abban, hogy tudatosan használjam. Állandóan mantrázni, állandóan választani – úgy, hogy eddig nem ebből működtem -, szinte lehetetlennek tűnik.

Én nagyon szeretem a hanganyagokat, megfizethetetlen az a támogatás, amit adni tudnak. Ezért úgy döntöttem – vagy akár mondhatnám azt is 😉 , hogy éberségből jött, hogy készítsek ezzel az eszközzel egy loop-ot, egy olyan felvételt, amin folyamatosan csak ezt az egy eszközt használom.

És mi lett az eredmény?

ELKÉPESZTŐ!!!

A saját tapasztalatom és az ügyfeleim tapasztalata is az, hogy enélkül már nem akarunk egyetlen napot sem eltölteni, mert akkora segítség a nézőpontok visszaküldésében és az éberségünk könnyed megtartásában – szinte nulla energia befektetéssel -, hogy az leírhatatlan.

 

Hallgasd meg Te is ezt a részletet és ha tetszik, akkor görgess lejjebb és töltsd le magadnak a loop-ot és fordítsd a javadra. 🙂

 

 

Én a munkám során segítek  vállalkozónőknek is és magánembereknek is.  Szeretem megosztani velük minden olyan tudásomat, eszközömet, amikkel még inkább tudnak haladni a témájukban. Így volt ez a „visszaküldöm” looppal is 🙂

 

Sok szeretettel osztok most meg veled néhány visszajelzést, hogy inspiráljanak téged és megmutassák, hogy igenis van megoldás és bármi lehetséges!

Melinda, elképesztő!!! Ahogy javasoltad éjszakára elindítottam a loop-ot és arra aludtam el. Az a könnyedség, az a határtalanság és erő amivel ébredtem, leírhatatlan. Azt éreztem, hogy bármire képes vagyok, bármit meg tudok teremteni és hogy az életem a legcsodálatosabb ajándék a világon! Aztán a reggeli rutinom során elindítottam a vállalkozásomat segítő pozitív megerősítéseket és úgy hatott rám, mint még eddig soha! Minden egyes mondatod, minden egyes erőt adó és teremtő kérdésed a lényem legmélyéig hatolt és azt éreztem, minden, amire valaha is vágytam, már az enyém. Nem voltak bennem kérdések, nem voltak bennem félelmek, nem jelent meg a szokásos kishitűség. Egy röpke pillanat erejéig megjelent bennem, hogy vajon ez meddig tart, de rögtön jött az éberség, hogy én választok és itt vannak a hanganyagaid, itt van ez a csodálatos loop és bármikor újra elővehetem őket, ha szeretném. Boldog vagyok és végtelenül hálás.  Köszönöm neked!

~~~

Addig, amíg nem kezdtem el hallgatni a loop-ot, fel sem tűnt, hogy milyen sötét felhő ül rajtam, a mellkasomon, az elmémen.  Először nem történt semmi. Aztán ahogy teltek a percek és ahogy egyre több visszaküldés történt, úgy jelent meg bennem és körülöttem a béke. Mintha újra körül ölelt volna a levegő, aminek a hiánya fel se tűnt nekem, annyira hozzászoktam a nélkülözéshez. Most csak pislogok és mint egy ma született bárány, tágra nyílt szemekkel csodálkozom rá az életemre és legfőképpen önmagamra. Nincsenek bántó gondolataim, nincsenek önostorozások. A bőségtudat önfejlesztő csomag hanganyaga, amit hallgatok tőled egy egészen másfajta szinten jut el hozzám. Olyan, mintha eddig teljesen süket lettem volna arra, amit mondtál. Úgy érzem, hogy reményt kaptam, hogy nem csak fényt látok az alagút végén, de már látom a napos tengerpartot is.

~~~

Nagyon köszönöm Melinda az ajándék loop anyagot. Mióta elküldted nekem szinte állandóan ez szól. Sokszor háttér „zajként” van jelen, de naponta 1x biztos leülök és veled együtt végzem a visszaküldéseket. Így 1 hét távlatából azt tudom mondani, hogy hatványozottan jobb a kedvem, egyfajta béke és hála érzés van bennem. Nem borítanak ki azok a dolgok, amikre ezelőtt robbantam és sokkal türelmesebb és megértőbb vagyok magammal is és másokkal is. Azok a dolgok, amikhez eddig makacsul ragaszkodtam és azt éreztem, nem tudom elengedni, azok mind feloldódtak és már nem nyomasztanak. Mintha nem is én akartam volna azokat. Elképesztően furcsa és egyben szuper érzés is. 

 

Ha szeretnéd te is használni ezt a zseniális eszközt, akkor kattints ide és töltsd le: Kihez tartozik ez? – loop

 

A végén pedig szeretném megosztani veled én is a tapasztalataimat.

Számomra nagyon fontos a személyes szabadság, a vállalkozásom eredményessége és az, hogy általa bőségesen legyen bevételem, pénzem. Mindezt úgy működtetve és megvalósítva, hogy valódi értéket és hathatós segítséget tudjak nyújtani az ügyfeleimnek. Ennek érdekében folyamatosan teszek azért, hogy a korlátozó nézőpontjaimat és kizárásaimat – ami jólét és a bőség útjába áll – felszámoljam.

Hogy is teszteltem a loop-ot: 

Először 1 héten keresztül éjszakára indítottam el úgy, hogy nagyon halkan szólt. Majd minden nap reggel a „Válj még sikeresebbé a vállalkozásodba” hanganyagot, melynek az a célja, hogy a vállalkozásom folyamatosan fejlődjön, egyre több bevételt és egyre több örömöt hozzon számomra úgy, hogy valódi értéket tudjak nyújtani az ügyfeleimnek.

A tapasztalatom pedig döbbenetes volt. Mindig is jó érzésekkel töltött el a vállalkozásomat támogató hanganyag hallgatása, de csak most vettem észre, hogy miközben hallgattam, mennyi korlátozó nézőpontom is futott a háttérben. Olyan mintha kétirányú munkát végeztem volna; 1-et előre, kettőt hátra; 2-őt előre, 1-et hátra… Rengeteg erőm, energiám, teremtésem zuhant szakadékba azáltal, hogy a háttérben könyörtelenül ellenem dolgoztak a negatív hitrendszerek.
Most, hogy előtte a loop-ot hallgattam, azt vettem észre, hogy nagyságrendekkel hatékonyabb mindaz, ami a hanganyagban van. Mintha eddig csak a mondatok fele jutott volna el hozzám, így a teremtő potenciálomnak is csak a fele. Leírhatatlanul csodálatos élmény az, amit most átélhetek. Úgy érzem nincs lehetetlen, úgy érzem, hogy az egész  világ mellettem áll és mérhetetlenül nagy lelkesedés és öröm van bennem.

Aztán kipróbáltam úgy is, hogy napközben véletlenszerű időpontokban indítottam el a loop-ot és minden egyes alkalommal azt tapasztaltam meg, hogy zseniális hatása van és hihetetlenül felerősíti a többi anyagom hatásfokát.

Csak ajánlani tudom neked, hogy élj ezzel a lehetőséggel, hallgasd a visszaküldöm loop-ot és hallgasd a megerősítéseket! Neked is lehet kiváltságos életed, neked is lehet bőséggel teli az életed. 

 

A vállalkozásodat támogató hanganyagot (megerősítések, kérdések) itt éred el: Válj még sikeresebbé a vállalkozásodban

A bőség és pénz témájában készült hanganyagot (megerősítések, kérdések) itt éred el: Tudatos teremtés, az elméd hatalma

 

Ölelés,
Melinda