Tréningezd az Elmédet sikerre és bőségre

hanganyag és e-book

Kevesen vannak azon szerencsések, akiket gyerekként megtanítottak arra, miként gondolkozzanak sikeresen. Sajnos a világunkban a panaszkodás és a nehézségek felemlegetése van értékké téve. Ennek köszönhető, hogy mire felnövünk, a kudarc-gondolkodásmód masszívan bevésődik. Ha nem a kevesek közé tartozol, akkor ennek a kőkemény következményét látod a mindennapjaidban. 

Az aki ma vagy, ahogy a tested kinéz, amilyen a kisugárzásod és amilyen életet élsz, az a múltbéli gondolkodásod és az abból fakadó cselekedeteid eredménye.

Eme összefüggés azonnal rávilágít arra, hogy később az leszel, úgy nézel ki, olyan lesz a kisugárzásod és olyan életet fogsz élni, amit ma a gondolataid és cselekedeteid által megteremtesz.

A Vonzás Törvénye nem azt fogja elhozni neked, amit szeretnél, amire vágysz, hanem azt, amivel összhangba rezegsz, amit zsigeri szinten hiszel, érzel és gondolsz.

A nagy kérdés az, hogy hanyag gondolkodó maradsz, vagy átváltasz tudatos gondolkodóvá és cselekvővé? 

„Az Elme tréning anyagai nem csak jobb életminőséghez segítettek hozzá, de ahhoz is,
hogy minden reggel úgy ébredjek „Élni öröm” és alig várom, hogy neki induljak a napomnak.”

Mindannyian érezzük és tapasztaljuk, hogy a mérgező negatív gondolatok testünkben és lelkünkben is fájdalmas tüzeket gyújtanak. Minél tovább teret engedünk nekik, annál súlyosabb következményeket okoznak. Emiatt nagyon fontos, hogy mihamarabb lépéseket tegyünk annak érdekében, hogy végleg leszámoljunk velük.

Az agykutatás korszakalkotó felfedezéseivel bebizonyította, hogy az elme csodálatosan alakítható és változtatható. Minden pillanatban lehetőségünk van hatni rá, megújítani és alakítani. Az összes döntésed, szavad és cselekedeted hat az agyadra. 

 

A kutatások során azt is bebizonyították, hogy a testi, érzelmi és mentális problémák több, mint 70%-a a gondolkodásmódunkból fakad. Ez pedig igazi örömhír a számunkra, hiszen mindenkiben ott szunnyad a potenciál – így benned is -, hogy megtörd és felold a mérgező gondolatok láncolatát.

Képes vagy kialakítani egy olyan mentális hozzáállást és gondolkodásmódot, ami nemcsak harmóniát hoz a zaklatottság helyére, hanem az önbecsülésed szintjét is drasztikusan megemeli – amiről ugye tudjuk, hogy kihat életed összes területére.

A nagy kérdés az, hogy felhasználnád-e a gondolataidat és szavaidat a céljaid és egy jobb élet eléréséhez?

.

Nézzünk meg néhány igen érdekes és beszédes adatot!

Elmédet döbbenetes mennyiségű információ éri – 400 milliárd Bit – másodpercenként. Ebből az extrém mennyiségű információ áradatból csak 2000 Bitnyi adatot érzékel a tudatos elméd. 
 

Azaz 399 999 998 000 Bitnyi információ az, amiről nem tudsz.
Ez monumentális mennyiség!

Az, hogy ezek közül a hatások közül melyek lesznek amik érvényesülnek, az attól függ, hogy milyen gondolatokat választasz tudatosan, mire irányítód a fókuszodat!

Az elméd programozása sokféle képen történhet.

Erről biztos te is olvastál már az interneten,
láttál youtube videókat,  hallgattál meditációkat, megerősítéseket…

De valami miatt mégsem történt meg az áttörés…

.

EZEN  VÁLTOZTATNI  AKAROK!

 

Elképesztően fontos, hogy az a hanganyag, amit ép hallgatsz, hogy van felépítve, milyen mondatok vannak benne és a mondatoknak milyen a szerkezete.

Önismereti utam kezdetén én is számtalan ilyen hanganyagot hallgattam végig – nem is 1x. De mindig éreztem, hogy valami nem stimmel. Ideig-óráig javított valamit a közérzetemen, de a valódi változás nem akart beindulni. Bosszantott, hogy nem érek el eredményt és azt hittem, hogy velem van a baj. Aztán egyszer csak felfigyeltem valamire, aminek hatására elkezdtem tudatosan figyelni és kielemezni a megerősítéseket tartalmazó hanganyagokat és dalokat.

Rá kellet jönnöm arra, hogy ezek a hanganyagok olyan dolgokat is tartalmaznak, amik a korlátozó hitrendszereket is bekapcsolják, felerősítik.
Ha jobban megfigyeled, te is észre fogod venni, hogy egyszerre vannak jelen a pozitív megerősítések és az akadályozó megerősítések. Így két ellentétes irányú erő hat az elmédre.

Hiába hallgatod a hanganyagot, mivel tartalmaznak korlátozó megerősítéseket, azok a – már fejedben lévő – hátráltató hitrendszerek táborát fogják erősíteni. Így a pozitív megerősítéseknek esélyük sincs, alul fognak maradni. 

.

Ezután a felismerés után nem maradt más választásom, minthogy én magam írjam meg a segítő mondatokat, erőt adó kérdéseket, fókuszban tartó megerősítéseket, hogy úgy tudjak hatni a gondolataimra, ahogy azt valóban szerettem volna.  

 

„Nem hittem, hogy tényleg ilyen mértékben képes az életemet megváltoztatni az, ha minden reggel csupán 20 percet arra szánok, hogy tudatos jelenléttel végig hallgassam a hanganyagodat.
Azt végképp nem gondoltam volna, hogy a változás mindössze 1 hét alatt képes megérkezni és pozitív értelemben fenekestül felforgatni az életemet.
Csak kapkodom a fejem. „
😃

 

A te életed is lehet könnyed, örömteli és sikeres, ahol azt érzed, bármi lehetséges. Ahol tudod, hogy képes vagy befolyást gyakorolni arra, hogy mi történjen veled.

Napi 20 perc reggel vagy este, amikor igazán önmagadra és a vágyott életedre fókuszálsz, a megfelelő eszközök segítségével és egy könnyed jelenléttel.

.

Megér neked naponta 20 percet tudatosan magadra és az életedre szánni azért, hogy az öröm, a siker, az egészség veled legyen életed végéig?

.

Most állj meg egy pillanatra és gondold végig:

– hogyan indítod a reggeleidet
– mivel töltöd az időd nagy részét napközben
– milyen gondolataid, cselekedeteid, rutinjaid vannak
– és hogyan zárod a napodat

Amennyiben a saját céljaid és vágyaid elérését előremozdítóak, akkor gratulálok, benne vagy a kivételes 10%-ban.  👌🌞 Tartsd továbbra is ezt az irányt!

De ha azt érzed, hogy nem jó irányba tartasz, akkor itt az ideje változtatni.

Ahogy eddig éltél, gondolkodtál, cselekedtél azzal az aktuális eredményeket tudod újra megteremteni. Ha boldogabb, örömtelibb, eredményesebb életet akarsz, akkor változtatnod kell.

Készen állsz rá?


Tudatos Teremtés

 • Tréningezd az elmédet Sikerre 17 oldalas e-book
  Melyben írok a mentális méreganyagokról és arról, miként tudod elkerülni őket. Továbbá a megerősítésekről és elhanyagolt jelentőségükről, a tükörgyakorlatokról és a valódi kérdésfeltevés erejéről.

 • Tréningezd az elmédet Sikerre 19 perces hanganyag: 
  Kétféle speciális kérdezés technika megfűszerezve megerősítésekkel, melyekkel felszabadíthatod elméd teremtő erejét.
  Ezt a hanganyagot napközben bármikor meg tudod hallgatni és segítségével a teremtő erőidet fókuszba és munkába tudod állítani.
  A hanganyag célja, hogy megtanítsa neked, miként tudsz Te magad, önállóan hatni az elmédre!

A csomag ára 11.900 Ft.

Fürgén fizetők kedvezménye: 50% -> 5.950 Ft.

Ráadásul „Fürgén fizetőként” nem csak pénzbeni kedvezményben részesülsz, hanem az alábbi tananyagokhoz is hozzáférést kapsz:

 • Kiteljesedett és Önazonos nő képzés első 6 leckéjéhez
 • Szemléletfejlesztő Self-Coaching első 5 leckéjéhez
 • Szívből jövő szokásátalakítás és célkitűzés első 5 leckéjéhez

.

Fürgén fizető az a megrendelő, aki a megrendelése után 1 napon belül befizeti/elutalja a ‘Tudatos teremtés’ csomag árát.

Bőségtudat és gazdagság

 • Tréningezd az elméd Bőségre 25 oldalas e-book 
  Melyben írok a mentális méreganyagokról, a pozitív gondolatok erejéről, a bőségtudatról a pénzről, az önbecsülésről és hogy milyen összefüggés van közte és a pénzáramlásod között.

 • Tréningezd az elmédet Bőségre 15 perces hanganyag
  Segítségével új és téged támogató hitrendszereket tudsz beépíteni az elmédbe, melyekkel képes lehetsz megteremteni a bőséget és a gazdagságot. Kétféle speciális kérdezés technika megfűszerezve megerősítésekkel, hogy megnyílj a jólétre és bőségre.
  Ezt a hanganyagot bármikor és bárhol meg tudd hallgatni. Hatalmas segítség, ha a nap folyamán kéznél van és csak el kell indítanod ahhoz, hogy újra pozitívan teremtő irányba állítsd az elmédet.

  A csomag ára 11.900 Ft.

  Fürgén fizetők kedvezménye: 50% -> 5.950 Ft.

Ráadásul „Fürgén fizetőként” nem csak pénzbeni kedvezményben részesülsz, hanem az alábbi tananyagokhoz is hozzáférést kapsz:

 • Önismereti számmisztika tanfolyam első 4 leckéjéhez
 • Szemléletfejlesztő Self-Coaching első 5 leckéjéhez
 • Szívből jövő szokásátalakítás és célkitűzés első 5 leckéjéhez

.

Fürgén fizető az a megrendelő, aki a megrendelése után 1 napon belül befizeti/elutalja a ‘Bőségtudat, gazdagság’ csomag árát.

KATA vállalkozóként csak magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani, cégeknek nem.
Megrendelés előtt kérlek olvasd el ide kattintva az Adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-t

„Addig, amíg nem változott meg az elmémben futó szalag, fel se tűnt, hogy milyen mértékben romboló és negatív volt a szöveg, ami a háttérben ment. Nem mondom, hogy teljesen eltűnt, de azt már az első hanganyagod meghallgatása után éreztem, hogy jelentősen megváltozott a hozzáállásom az élethez. 
Hihetetlen, de újra érzem a hitet, az erőt és a tenni akarást. Így 1 hét elteltével azt tapasztalom, hogy a közérzetem hatványozottan javult és valahogy az emberi kapcsolataim is sokkal nyugisabbak.”

Ha van benned még bármilyen kérdés, akkor írj nekem bátran a melinda{kukac}eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címre.

Ha pedig minden kérdésedre válaszoltam, akkor nincs más hátra, kattints a megrendelem gombra és vedd birtokba az életminőséged javulását hozó anyagokat!
.