kezdő Vállalkozónők Szövetségben

Egy csapat, melynek részese akarsz lenni!
Csatlakozás október 15-ig
Hónapkezdés október 10.

We can do it!

MOTTÓNK: 'Minőségi tartalomgyártóvá válok, hogy értéket adhassak a közösségemnek!'

Tanuld meg, hogy miként tudod megmutatni egyértelműen és meggyőzően a szolgáltatásod és/vagy terméked értékeit a legütősebb eszközökkel, miközben szövetségre lépsz vállalkozónő társaiddal! 

Tudom, hogy kezdő vállalkozóként az egyik legnyomasztóbb érzés az, amikor a Social Média platformra készített tartalmadnak 0 az elérése, a megosztása, az eredménye. 

Belül újra és újra vágyakozva felsóhajtasz:

 • De jó lenne, ha nekem is folyamatosan növekedne a követő bázisom…
 • Bárcsak az én posztjaimat, videóimat is megosztanák…
 • Milyen jó lenne, ha folyamatosan érkeznének az értékes hozzászólások…
 • Bárcsak lennének lelkes követőim, akik messzire vinnék a híremet, melynek köszönhetően egyre több ideális ügyfél érkezne hozzám…

Vágyak, melyekről azt gondolod, hogy csak hosszú évek kemény munkájával valósíthatóak meg.

 De mi van akkor, ha ez lehet másként is?
Mi van akkor, ha a megfelelő közösség erejét használva, ezek a vágyaid 1 hónapon belül el tudnak indulni a megvalósulás útján?

Érdekelne?

El nem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy részese lehetek ennek a csapatnak! 🙂 Az oktató videókból rengeteget tanultam. Nem csak azt, hogy milyen elemekből áll össze egy jó ✍️ szöveg, de ahhoz is hatalmas segítséget kaptam, hogy egyáltalán hogyan kell használni a közösségi média felületeket.
A heti tervezőkben, számtalan jobbnál jobb ötletekkel találkozom, amikben az a zseniális, hogy nem csak most, de a későbbiek során is újra tudom használni.
Megnyugtató a tudat, hogy végre nem nekem kell mindent egyedül kitalálnom. Az biztos, hogy a vállalkozásom fejlesztésével kapcsolatban, az idei egyik legjobb döntésem az volt, hogy csatlakoztam hozzátok!
"A jó pap holtáig tanul" a közmondás szerint. Lefordítva: soha ne hagyd abba a tanulást! 😉 Egy vállalkozó(nő) számára pedig elengedhetetlenül fontos, hogy folyamatosan fejlessze magát, és tágítsa az ismereteit. Bár én már egy hasonló programban részt vettem Melindánál, ahol szintén Énmárka építés, vállalkozás fejlesztés volt a téma, de ez a mostani program rengeteg új elemet is tartalmaz, mint például a közösségi médiákban való megjelenés technikai, és egyéb tudnivalói precíz és részletes bemutatása, rengeteg téma ötlet, zseniálisan felépített és támogató háttéranyagok, és a többi vállalkozónővel való kölcsönös együttműködés. Hozzá teszem, meg is kell dolgozni az eredményért, de mindenképpen jó döntés volt, hogy választottam.

Sok kezdő vállalkozónő szenved attól, hogy magányos, hogy bizonytalan abban, amit csinálni. Nincsenek körülötte olyan barátok, ismerősök és családtagok – de legfőképp mentorok -,  akik megértenék őt és mindazt, amin nap, mint nap átmegy, hiszen az emberek többsége alkalmazottként dolgozik és gondolkozik. A meg nem értettség és az ebből fakadó bizonytalanság és magányosság hihetetlenül nyomasztó és frusztráló.  

E mellett folyamatosan kapják a különböző “jó szándékú” megjegyzéseket:

 • Mi lesz veled, ha nincs rendes munkád?
 • Jó neked, te egész nap otthon vagy.
 • Ugyan már, hobbiból nem lehet megélni!
 • Itt az ideje, hogy felnőj!
 • Mit is csinálsz te? – és a mire az első mondatod végére érnél, ő már másról beszél…

Pedig az a vállalkozás, amiben szeretnél kiteljesedni, ami a szíved útja, igen komoly szándékot, elkötelezettséget és folyamatos fejlődést igényel. Egymagad több pozíciót is betöltesz, az összes felelősség a tiéd, minden egyes kudarcot és eredményt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Nálad nincs az, hogy valaki kikaparja majd helyetted azt a bizonyos gesztenyét..

Hiszem és tudom, hogy a megoldás az összefogásban van, a kezdő kisvállalkozók összefogásában!

A mai világban – legyél akár szolgáltató, kiskereskedő vagy kézműves -, akkor tudsz igazán érvényesülni és stabilan jövedelmező vállalkozást felépíteni, ha a Social Média felületeken jelen vagy, mégpedig hatékonyan úgy, hogy látható és megjegyezhető vagy!

Mégis az ezeken a felületeken történő elérés létrehozása és megtartása az egyik legizzasztóbb kihívás… 🙁

Az organikus elérés egyik alap pillére az, ha közösséged napi rendszerességgel, érdemben hozzá szól a posztjaidhoz, videóidhoz, like-olja és tovább osztja azokat. Ezek a reakciók folyamatosan és megállíthatatlanul tolják előre a tartalmaidat az algoritmusban. 

Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, a követőidnek érezniük kell: érték, amit adsz; érték, ha hozzá szólnak és tovább osztanak; és érték, hogy ők vannak Neked. De erre meg kell tanítanod őket, ami egy többlépcsős folyamat. 

Azt javaslom, ne csináld egyedül. Hagyd ki a tévutakat, kudarcokat, csalódásokat, és inkább csatlakozz hozzánk! 

Vállalkozói közösség, mely megtart, támogat és inspirál!

Szia! Melinda vagyok.

2009 óta járom az önismereti utam, a vállalkozásomat pedig 2013 óta építem és a fejlesztem. Mindkét területen való elindulásomat a külső és belső válságom sürgette, és inspirálta. Elegem volt önmagamból, a kudarcaimból, és elegem volt az alkalmazotti élet szabadságot és lelket gyilkoló taposó malmából. 

Nem, nekem sem volt egyszerű, rózsaszín ködös és csillámpónis az előre haladás. Sok-sok kerülő utat tettem, sok-sok külső és belső kudarcot éltem meg.
De egy dolog mindig velem és bennem volt: NEM ADOM FEL!

Egyszerűen képtelen voltam a feladásra. Ma már tudom a számmisztika elemzésemből, hogy ezt a minőséget hoztam magammal, mint potenciális erőforrást – mindenkinek van legalább 1 ilyen erőforrása.

Az önismereti utamnak köszönhetem, hogy kristály tisztán kirajzolódott előttem az, hogy kikkel, és hogyan szeretnék együtt dolgozni a vállalkozásomban.

2 célcsoportra specializálódtam:

 1. női kisvállalkozók online megjelenése
 2. és azon nők, akik stabil,  válságálló életet akarnak élni, mégpedig úgy, hogy közben nőiségükben is kivirágoznak

Ezen célok eléréséhez használjuk a Life Coaching, a Business Coaching, a számmisztika elemzés, és az elménk programozását segítő eszközöket.

Mint sok vállalkozónő társam, én is sokat küszködtem a vállalkozásom beindításának első 2 évében azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogy nőként ne darálódjak be, miközben hiteles és sikeres vállalkozást építek fel, ahol valódi értéket adok, ahol az ügyfelekből közösség és aktív követő válik. Az én elsődleges közösség építő platformom a facebook zárt csoportom. Ide az embereket a facebook oldalamon keresztül irányítottam.

Addig, amíg felépítettem egy stabil követő és vásárló erővel bíró bázist, számos buktatón kellett keresztül mennem és bizony nem egyszer, nem kétszer ültem a padlón kétségbe esve, hogy: ‘Akkor most hogyan is tovább??? Mit tegyek, hogy a vállalkozásom eredményeket hozzon?’

Megértelek, ha most te is ezen a szakaszon mész keresztül. Nem könnyű.
De a jó hír, hogy neked nem kell hosszú hónapokat, ne adja isten éveket azzal az őrlődéssel és állandó kereséssel töltened, mint nekem, ahhoz, hogy sikeres legyél.

Miről is van szó?

Egy kezdő – most induló, vagy 1-3 éve a piacon lévő – kisvállalkozókból álló közösség, melyet támogató vezetőként fogok össze, hogy a szövetség és egymás támogatása stabil legyen, miközben olyan marketing eszközöket tanulsz meg tőlem, mellyel hitelessé teszed a vállalkozásod megjelenését.

Mi mindent fogsz megismerni, birtokba venni?

A teljesség igénye nélkül:

A közösségünk legnagyobb erejét – a hasznos tartalmak mellett – ezek adják:

 1. heti forgóban, 5-ös csoportokban dolgozunk (azaz minden héten új csapatba kerülsz, így biztosítva, hogy egyre több helyre eljuss az online felületeken + épüljenek a kapcsolataid)
 2. megfelelő struktúra szerint történik a csoport bontás
 3. a csoportok tagjai mastermind tanuló szobába rendeződnek (mindegyik csoportnak tagja leszek én is)
 4. egymás tartalmaihoz érdemben hozzá szólunk, és storyba tovább osztjuk – így mutatjuk meg az algoritmusnak, hogy értékes tartalomról van szó, melyet érdemes minél több emberhez eljuttatni (ne aggódj, a konkurenciád tartalmait nem kell megosztanod 😉 )
 5. mielőtt a tartalmat megosztanánk, a zárt facebook csoportunkba behozzák a tagok, és közösen átbeszéljük a szövegben lévő buktatókat, és ötleteket adunk a javításhoz
 6. természetesen az alapokat a szövegíráshoz, oktató videók formájában tőlem kapják a csoport tagjai
 7. én mindenki posztját, minden nap tovább osztom a facebook oldalam storyjában, így segítve, hogy egyre több és egyre nagyobb elérést kapjon az adott poszt, az adott oldal

Havi tematikával haladunk.

Október hónapban folytatjuk a hatékony szövegírás elsajátítását. Továbbra is nélkülözhetetlen a sikeres érétkesítéshez és követőbázi növeléshez az, hogy az írásaid a monitorhoz szögezzék az olvasdóat!

Hiszen hiába osztjuk meg egymás tartalmait, hiába juttatjuk el minél több felületre, ha lapos és unalmas a szöveged, ha hiányoznak belőle a kulcsfontosságú – vásárlásra ösztönző – elemek, csupán elvesztegetett lehetőség lesz, eredmények nélkül. 

A tét nem más, mint a Te hitelességed, a vállalkozásod sikeressége és az ügyfeleid elégedettsége! 

Technikai infók:

 1. A havi tagság díja: 7.480,- Ft. 
 2. A havi téma, minden hónap 10.-vel indul. Csatlakozni mindig az aktuális hónap 15-ik napjáig lehet.  
 3. Az aktuális hónap tartalma – oktató videók, liveok, kreatív tartalmak – a következő hónap 9. napjáig maradnak a csoportban, utána törlésre kerülnek. 
 4. Minden héten 3 oktató videó kerül fel a csoportba és 5-5 poszt és story ötlet.
 5. Minden hónapban lesz egy személyiségfejlesztő blokk is, hiszen a vállalkozásod csak és kizárólag akkor tud fejlődni, ha te is fejlődsz. 

2 lehetőség közül tudsz választani

HAVI TAGSÁG

7.480,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, mastermind csoport tagság, 

FÉL ÉVES TAGSÁG (6 hónap)

37.400,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, Mastermind csoport tagság,
 • 1 havi tagság ajándék

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára van módom számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

Gyakran ismételt kérdések

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen.

Várlak szertetettel, a céltudatos vállalkozónők közösségébe!

Melinda