Tudatos teremtés és az elménk hatalma

~ megerősítések ~

Az aki ma vagy, ahogy a tested kinéz és amilyen most a kisugárzásod, az a múltbéli gondolkodásod és cselekedeteid eredménye. Ebből egyértelműen következik, hogy később az leszel, úgy nézel ki és olyan lesz a kisugárzásod, amit ma gondolsz és cselekszel.

A Vonzás Törvénye nem azt fogja elhozni neked, amit szeretnél, amire vágysz, amit vizualizálsz, hanem amivel összhangba tudsz kerülni és amit zsigeri szinten érzel és gondolsz.

Ezért életbe vágóan fontos, hogy ne hanyag gondolkodó legyél, hanem tudatos gondolkodó és cselekvő.

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, és egy olyan kérdezés technika, van, mely segít felszabadítani elméd teremtő erejét. 

Napközben bármikor meg tudod hallgatni és segítségével a teremtő erőidet fókuszba állíthatod és munkára foghatod.

Mivel ez egy zseniális technika, ezért 3 életterületre is elkészítettem az elménk és a szívterünk tudatos és előre vivő programozását.

Tudatos Teremtés és az Elménk Hatalma

  • 1 db. 18 oldalas pdf fájl, melyben többek között írok a mentális méreganyagokról, és arról, hogy miként lehet őket elkerülni. Írok a megerősítésekről és fontosságukról, a tükörgyakorlatokról és a kérdés feltevés titkairól.
  • 18 perces megerősítéseket és kérdéseket tartalmazó hanganyag (fenti videóban hallhattad)
  • 14 perces meditáció, mely a hanganyag megerősítéseit és kérdéseit tartalmazza
1

Önszeretet, Fizikai és Lelki harmónia

  • 1 db. 25 oldalas pdf fájl, Melyben többek között írok arról, hogy mikor és hogyan érdemes elkezdeni az életmódváltást. Írok a testtudatosság fontosságáról. Valamint a megerősítésekről és az erejükről, a tükörgyakorlatokról és még egy-két érdekes dologról
  • 18 perces hanganyag, melyben pozitív megerősítések, rávilágító információk és megfelelő kérdések vannak, melyek segítségével felismerd az elmédben és testedben rejlő minőségeket.
  • 14 perces meditáció, mely a hanganyag megerősítéseit és kérdéseit tartalmazza
2

Bőségtudat, gazdagság, kapcsolatom a pénzzel

  • 1 db. 26 oldalas pdf fájl, melyben többek között írok a mentális méreganyagokról; a pozitív gondolatok erejéről; arról, hogy milyen fontos az, ahogy a napodat indítod – ehhez kapsz jó néhány tanácsot és ötletet -; a tükörgyakorlatokról és fontosságukról – itt is ötletek és tanácsok -; a bőségtudatról és a pénzről; az önbecsülésről és hogy milyen összefüggés van közte és a pénzáramlásod között; valamint a jó kérdések teremtő erejéről.
  • 18 perces hanganyag, melyben pozitív megerősítések, rávilágító információk és megfelelő kérdések vannak, melyek segítségével új és előre vivő gondolatokat és hitrendszereket tudsz beépíteni az elmédbe.
  • 15 perces meditáció, mely a hanganyag megerősítéseit és kérdéseit tartalmazza

Eredetileg egy-egy önfejlesztő csomag külön-külön került 18.000,- Ft-ba. Azaz a 3 csomag együtt 54.000 forintot képvisel.

Ugyanakkor az elmúlt időszakban annyi kedvességet és törődést és támogatást kaptam tőletek + nagyon sokan írtátok, hogy szintén nehéz helyzeteken mentek/mentetek keresztül, hogy viszonzásként és támogatásként szeretném odaajándékozni Nektek ezt a 3 csomagot egy jelképes 6.000 forintért.

Tudom, hogy ezek az anyagok milyen nagyon sokat adnak, és hogy mennyi erőt, támogatást és tudatosságot hoznak az életedbe, ezért azt szeretném, hogy eljussanak hozzád! 💚

3