Tudatküszöb alatti üzenetek

A tudatküszöb alatti (szubliminális) érzékelés olyan észlelés, amikor az inger olyan rövid ideig, vagy olyan kis intenzitással jelenik meg, hogy az a tudatos érzékelés küszöbe alatt marad, épp ezért ezek segítségével rendkívül jó hatásfokkal lehet hatni a tudatalattira.

Számtalan olyan inger van, melyeket nem észlelünk tudatosan, mégis hatással vannak ránk, befolyással bírnak a választásainkra, cselekedeteinkre, értékrendünkre és a bizodalmunkra a jövőnk alakulásával kapcsolatban.

Ebben a videóban Derren Brown 2 megdöbbentő kísérletét láthatjuk arról, hogy miként is működik a Tudatküszöb alatti Érzékelés.

"Köszönöm, Melinda, ezt a különleges módszert, ajánlom mindenkinek, aki „csak úgy, zenehallgatás” közben szeretné szinte észrevétlenül jobbá tenni/teremteni az életét!" Láng Dia

Az, hogy mennyire hatnak ránk a tudatalatti impulzusok,  függ attól, hogy az üzenetek támogatják-e a céljainkat, vágyainkat, és benne vannak-e az értékrendünk és hitrendszerünk tartományában.

☝ Épp ezért, ha tudatosan választunk olyan szubliminális üzeneteket tartalmazó ingereket, amelyek egyeznek a céljainkkal, akkor azok hatásfoka nagymértékben megnő.

Röviden összegezve:

A tudatküszöb alatti üzenet akkor lesz hatásos, ha eleve „sóvárgunk” az adott dolog után.

Ami szintén meghatározza, hogy ezek a tudatküszöb alatti üzenetek hatnak-e és meddig hatnak, az az időmennyiség.
Minél többször jut el hozzánk az üzenet, az inger, annál nagyobb hatással lesz ránk.
Emiatt készültek a hanganyagok úgy, hogy kb. 1 órás időintervallumot tesznek ki, amiket természetesen a megfelelő hanglejátszó program segítségével végtelenre lehet állítani.

A szubliminális üzeneteket tartalmazó hanganyagok úgy épülnek fel, hogy a tudatos hallás küszöb értéke alatt van a hangereje a megerősítéseknek, kérdéseknek, invitálásoknak, amihez egy kellemes zene is társul.  

Tehát a hangomat nem fogod hallani, csak akkor, ha nagyon feltekered a hangerőt. Viszont pont az a lényeg, hogy tudatosan ne halld, ezért kérlek normál hangerővel hallgasd. 

Többféle módon is segítségül hívhatod a hanganyagokat:

👌 Minél többször elindítod, annál hamarabb jelentkeznek az eredmények.

4 témában tudod kérni a tudatküszöb alatti üzeneteket:

Egy hanganyag ára 5.500 Ft

Ilyen jellegű megerősítések és tudatos programozás vannak elrejtve a zene alá (részlet a bőség, pénz hanganyagból):

Ilyen az, amikor a zene is felkerül:

~~~

zene: incompetech Music Search

Skye Cuillin Kevin MacLeod (incompetech.com)
Creative Commons licenccel: Forrásmegjelölés szerint 3.0 licenc
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Visszajelzések:

Tudatküszöb alatti 11 perces meditációt és vizualizációt segítő ajándék hanganyag

A tapasztalat azt mutatja, hogy bizony szükség van a napi szintű, rendszeres gyakorlathoz ahhoz, hogy valóban megvalósuljanak a vágyaink.
Ehhez nélkülözhetetlen az elménk erőinek irányba állítása és meditáció, vizualizáció segítségével történő energia fókuszálásra.
 
Ez az ajándék hanganyag olyan megerősítéseket, kérdéseket és tisztításokat tartalmaz, mely hozzásegít Téged ahhoz, hogy ne csak képes legyél napi szinten meditálni, vizualizálni, hanem akard és azon túl is örömet, lelkesedést és tetterőt hozzon számodra.
 
Félreértés ne essék, a munkát bele kell tenned, de nem mindegy, hogy az megterhelő, nyögvenyelős és nehéz vagy örömtelien áramlós.

A test témájához több kérdés is érkezett:

Ennél a tudatküszöb alatti hanganyagnál a fókusz a testünkkel való jó viszony kialakításán van + azon korlátozó nézőpontok a feloldásán, amikkel torzítjuk, bántjuk esetlegesen megbetegítjük magunkat.

Értelem szerűen, ha a testünkkel való kapcsolatunk a helyére kerül és szeretetteljes lesz, az magával hozza a test alakulását is. Akinek túlsúlya van, ott fogyásban is megjelenhet. Ugyanakkor akinek a súlya rendben van, az nem fog fogyni, hanem megmarad a számára ideális formában. 

A hanganyaggal tudunk hatni:

  • a testünkkel való kapcsolatunkra
  • az öngondoskodásra
  • az étkezésünkre
  • a mozgásunkra
  • a testünk körüli hitrendszerekre
  • a kinézetünkre
  • önmagunk szeretetére és elfogadására

és még jó néhány dologra, amivel a harmónia, az egészség és boldogság jelenik meg bennünk a testünkkel kapcsolatban.

Visszajelzések:

Ezt a videót a facebook csoportomban készítettem. Érdemes végig nézni.