5 alkalomból álló ajándék kihívás

Az emberek azt hiszik, hogy ha változtatni akarnak az életünkön, a szokásaikon, akkor nagy dolgokban kell gondolkozniuk.

Pedig nem. 🙂

Néhány információ, egy kis tudatosság, apró lépések egymásra épülő sorozata, és láss csodát: Megszületett a változás, megérkezett a cél, átalakult a romboló szokás.

1. videó: ismerd meg az elméd

Kérdezhetnéd, hogy egy szokásátalakítás kihívásban miért van szükség arra, hogy megismerjük az elménket?

Végtelenül egyszerű erre a válasz.
Azért, mert amit logikailag megértünk, és amit logikailag alá tudunk támasztani, azt az elménk el tudja fogadni és erőforrássá tudja alakítani.

Ha érted és tudod, hogy miként működik pl. az agyad, akkor az a tudás létrehoz egyfajta hitet és elköteleződést az adott dologgal kapcsolatban és az eredményekkel kapcsolatban. 

Ez egy zseniális eszköz amúgy, amivel hatékonyan tudsz dolgozni a hiedelmeid felülírásán. 

2. videó: Szabotáló személyiségrészek

Bizony vannak… nem is kevesen!

Mit gondolsz magadról?
Vajon azok az eredmények, amiket elértél milyen önazonosságból születtek? 

Aztán: Az eredményre fókuszálsz, a folyamatra/rendszerre vagy az identitásodra?

Nem is gondolnánk, hogy mekkora szabotáló ereje van annak, hogy aktuálisan mit gondolunk magunkról, milyen meggyőződésekkel illetjük magunkat.  Sokat és sokszor beszéltem arról, hogy mennyire fontos a korlátozó hitrendszereinket, önítéleteinket feloldani. 

3. videó: A szokások kialakulásának folyamata

I. Identiás ⇔ cselekdet – egymásra oda-vissza ható minőségek

Minden egyes tapasztalat hatással van az identitásodra, ugyanakkor az identitásod inspirálja a cselekedeteidet – 22-es csapda? Megállítható és változtatható. 

A szokások kialakulása 4 elemből áll, melynek megvalósulása több tényezőtől függ.

  1. inspiráció
  2. vágyakozás
  3. cselekvés
  4. jutalom

4. videó:

A 4. vidónak is 2 témája va:

  1. A környezeted hatása a szokásaidra
  2. szokáshalmozás segítő ereje

5. videó:

Ebben a kihívásban sok alap dolgot megismerhettél, amivel el tudsz indulni egy olyan úton, ahol életedet jobbá teheted, szokásaid megváltoztatását könnyedebbé varázsolhatod.

Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy te is érzed, ez még csak a jéghegy csúcsa és ahhoz, hogy igazán könnyed legyen és valódi rutint szerezz a szokásátalakítás területén, szükségedvan tovvábi inspirálásra, gyakorlati és elméleti tudásra, mentorálás. 

Ennek a hiánynak a betöltésére hoztam létere a január 10-én induló mentorporgramomat, amihez decemberben igen nagy kedvezménnyel tudsz csatlakozni. 

Kattints ide és nezd meg mi mindent választhatsz most magadnak >>  Szívből jövő szokásátalakítás és célkitűzés, kudarcok és gyomorgörcs nélkül.

Bízom benne, hogy ott is találkozhatom Veled és segíthetlek abban, hogy 2022 egy sokkal nagyszerűbb évvé változhasson, mint amilyen 2021 volt. 

Szeretettel,
Melinda