Vállalkozónők Szövetségben

Egy csapat, melynek részese akarsz lenni!

A csatlakozási lehetőség jelenleg zárva.

MOTTÓNK: 'Minőségi tartalomgyártóvá válok, hogy értéket adhassak a közösségemnek!'

Tanuld meg, hogy miként tudod megmutatni egyértelműen és meggyőzően a szolgáltatásod és/vagy terméked értékeit a legütősebb eszközökkel, miközben szövetségre lépsz vállalkozónő társaiddal! 

Tudom, hogy vállalkozóként az egyik legnyomasztóbb érzés az, amikor a Social Média platformra készített tartalmadnak 0 az elérése, a megosztása, az eredménye. 

Belül újra és újra vágyakozva felsóhajtasz:

 • De jó lenne, ha nekem is folyamatosan növekedne a követő bázisom…
 • Bárcsak az én posztjaimat, videóimat is megosztanák…
 • Milyen jó lenne, ha folyamatosan érkeznének az értékes hozzászólások…
 • Bárcsak lennének lelkes követőim, akik messzire vinnék a híremet, melynek köszönhetően egyre több ideális ügyfél érkezne hozzám…

Vágyak, melyekről azt gondolod, hogy csak hosszú évek kemény munkájával valósíthatóak meg.

 De mi van akkor, ha ez lehet másként is?
Mi van akkor, ha a megfelelő közösség erejét használva, ezek a vágyaid 1 hónapon belül el tudnak indulni a megvalósulás útján?

Érdekelne?

El nem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy részese lehetek ennek a csapatnak! 🙂 Az oktató videókból rengeteget tanultam. Nem csak azt, hogy milyen elemekből áll össze egy jó ✍️ szöveg, de ahhoz is hatalmas segítséget kaptam, hogy egyáltalán hogyan kell használni a közösségi média felületeket.
A heti tervezőkben, számtalan jobbnál jobb ötletekkel találkozom, amikben az a zseniális, hogy nem csak most, de a későbbiek során is újra tudom használni.
Megnyugtató a tudat, hogy végre nem nekem kell mindent egyedül kitalálnom. Az biztos, hogy a vállalkozásom fejlesztésével kapcsolatban, az idei egyik legjobb döntésem az volt, hogy csatlakoztam hozzátok!
"A jó pap holtáig tanul" a közmondás szerint. Lefordítva: soha ne hagyd abba a tanulást! 😉 Egy vállalkozó(nő) számára pedig elengedhetetlenül fontos, hogy folyamatosan fejlessze magát, és tágítsa az ismereteit. Bár én már egy hasonló programban részt vettem Melindánál, ahol szintén Énmárka építés, vállalkozás fejlesztés volt a téma, de ez a mostani program rengeteg új elemet is tartalmaz, mint például a közösségi médiákban való megjelenés technikai, és egyéb tudnivalói precíz és részletes bemutatása, rengeteg téma ötlet, zseniálisan felépített és támogató háttéranyagok, és a többi vállalkozónővel való kölcsönös együttműködés. Hozzá teszem, meg is kell dolgozni az eredményért, de mindenképpen jó döntés volt, hogy választottam.

Sok vállalkozónő szenved attól, hogy magányos, hogy bizonytalan abban, hogy amit csinálni,az valódi eredményt fog-e hozni. Nincsenek körülötte olyan barátok, ismerősök és családtagok – de legfőképp mentorok -,  akik megértenék őt és mindazt, amin nap, mint nap átmegy, hiszen az emberek többsége alkalmazottként dolgozik és gondolkozik. A meg nem értettség és az ebből fakadó bizonytalanság és magányosság hihetetlenül nyomasztó és frusztráló.  

Pedig az a vállalkozás, amiben szeretnél kiteljesedni, ami a szíved útja, igen komoly szándékot, elkötelezettséget és folyamatos fejlődést igényel. Egymagad több pozíciót is betöltesz, az összes felelősség a tiéd, minden egyes kudarcot és eredményt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Nálad nincs az, hogy valaki kikaparja majd helyetted, azt a bizonyos gesztenyét..

Hiszem és tudom, hogy a megoldás az összefogásban van, a kisvállalkozók összefogásában!

A mai világban – legyél akár szolgáltató, kiskereskedő vagy kézműves -, akkor tudsz igazán érvényesülni és stabilan jövedelmező vállalkozást felépíteni, ha a Social Média felületeken jelen vagy, mégpedig hatékonyan úgy, hogy látható és megjegyezhető vagy!

Mégis az ezeken a felületeken történő elérés létrehozása és megtartása az egyik legizzasztóbb kihívás… 🙁

Az organikus elérés egyik alap pillére az, ha közösséged napi rendszerességgel, érdemben hozzá szól a posztjaidhoz, videóidhoz, like-olja és tovább osztja azokat. Ezek a reakciók folyamatosan és megállíthatatlanul tolják előre a tartalmaidat az algoritmusban és egyre több ember idővonalán jeleníti meg. 

Ahhoz, hogy ez veled is meg tudjon történni, a követőidnek érezniük kell: érték, amit adsz.
És ha érzik ezt, akkor bizony hozzá szólnak az írásaidhoz, megosztják azokat, ezzel is kifejezve, minőség, amit képviselsz. é

Igen, ennek a csodás eredménynek az elérése izzasztóan hosszú és kőkemény munka, ha egyedül csinálod. 

De mi van akkor, ha nem kell egyedül küzdened?

Mit szólnál ahhoz, ha kihagyhatnád a szövevényes, szakadékokat tartalmazó tévutakat, kudarcokat, csalódásokat?

Érdekelne? 

Vállalkozónői közösség, mely megtart, támogat és inspirál!

Szia! Melinda vagyok.

2009 óta járom az önismereti utam, a vállalkozásomat pedig 2013 óta építem és a fejlesztem. Mindkét területen való elindulásomat a külső és belső válságom sürgette, és inspirálta. Elegem volt önmagamból, a kudarcaimból, és elegem volt az alkalmazotti élet szabadságot és lelket gyilkoló taposó malmából. 

Nem, nekem sem volt egyszerű, rózsaszín ködös és csillámpónis az előre haladás. Sok-sok kerülő utat tettem, sok-sok külső és belső kudarcot éltem meg.
De egy dolog mindig velem és bennem volt: NEM ADOM FEL!

Egyszerűen képtelen voltam a feladásra. Ma már tudom a számmisztika elemzésemből, hogy ezt a minőséget hoztam magammal, mint potenciális erőforrást – mindenkinek van legalább 1 ilyen erőforrása.

Az önismereti utamnak köszönhetem, hogy kristály tisztán kirajzolódott előttem az, hogy kikkel, és hogyan szeretnék együtt dolgozni a vállalkozásomban.

2 célcsoportra specializálódtam:

 1. női kisvállalkozók online megjelenése
 2. és azon nők, akik stabil,  válságálló életet akarnak élni, mégpedig úgy, hogy közben nőiségükben is kivirágoznak

Ezen célok eléréséhez használjuk a Life Coaching, a Business Coaching, a számmisztika elemzés, és az elménk programozását segítő eszközöket.

Mint sok vállalkozónő társam, én is sokat küszködtem a vállalkozásom beindításának első 2 évében azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogy nőként ne darálódjak be, miközben hiteles és sikeres vállalkozást építek fel, ahol valódi értéket adok, ahol az ügyfelekből közösség és aktív követő válik. Az én elsődleges közösség építő platformom a facebook zárt csoportom. Ide az embereket a facebook oldalamon keresztül irányítottam.

Addig, amíg felépítettem egy stabil követő és vásárló erővel bíró bázist, számos buktatón kellett keresztül mennem és bizony nem egyszer, nem kétszer ültem a padlón kétségbe esve, hogy: ‘Akkor most hogyan is tovább??? Mit tegyek, hogy a vállalkozásom eredményeket hozzon?’

Megértelek, ha most te is ezen a szakaszon mész keresztül. Nem könnyű.
De a jó hír, hogy neked nem kell hosszú hónapokat, ne adja isten éveket azzal az őrlődéssel és állandó kereséssel töltened, mint nekem, ahhoz, hogy sikeres legyél.

Miről is van szó?

Egy kisvállalkozókból álló közösség, melyet támogató vezetőként fogok össze, hogy a szövetség és egymás támogatása stabil legyen, miközben olyan marketing eszközöket tanulsz meg tőlem, mellyel hitelessé teszed a vállalkozásod megjelenését.

Mi mindent fogsz megismerni, birtokba venni?

A teljesség igénye nélkül:

Melinda remek érzékkel teszi össze mindig a legszükségesebb apró segítségeket, inspirációkat.
Minden téren kapunk támogatást:
- oktató videók tartalomról és technikáról is,
- ötlettár,
- aktív, kölcsönös támogatás megosztással,
- válaszok a kérdéseinkre
Kaptam minden téren új és hasznos tudást, és a mindennapi aktivitás - még ha én aznap épp nem is posztolok - folyamatosan inspirál, nem hagy kiesni, eltűnni (amire amúgy hajlamos vagyok).

A közösségünk legnagyobb erejét – a hasznos tartalmak mellett – ezek adják:

 1. heti forgóban, 5-ös csoportokban dolgozunk (azaz minden héten új csapatba kerülsz, így biztosítva, hogy egyre több helyre eljuss az online felületeken + épüljenek a kapcsolataid)
 2. megfelelő struktúra szerint történik a csoport bontás
 3. a csoportok tagjai mastermind tanuló szobába rendeződnek (mindegyik csoportnak tagja leszek én is)
 4. egymás hasznos tartalmaihoz (heti 3 poszt) érdemben hozzá szólunk, és storyba tovább osztjuk – így mutatjuk meg az algoritmusnak, hogy értékes tartalomról van szó, melyet érdemes minél több emberhez eljuttatni (ne aggódj, a konkurenciád írásait nem kell megosztanod 😉 )
 5. mielőtt a tartalmat megosztanánk, a zárt facebook csoportunkba a poszt behozható, és közösen átbeszéljük a szövegben és fotón lévő buktatókat, és ötleteket adunk a javításhoz
 6. természetesen az alapokat a szövegíráshoz, a marketing trükkökhöz és a vállalkozás fejlesztéshez, oktató videók formájában tőlem kapják a csoport tagjai
 7. én mindenki posztját, minden nap tovább osztom a facebook oldalam storyjában, így segítve, hogy egyre több és egyre nagyobb elérést kapjon az adott poszt, az adott oldal (több, mint 9.000 fő követi az oldalamat)

Havi tematikával haladunk.

Október hónapban folytatjuk a hatékony szövegírás elsajátítását. Továbbra is nélkülözhetetlen a sikeres értékesítéshez és követőbázis növeléshez az, hogy az írásaid a monitorhoz szögezzék az olvasódat és vágyat ébresszenek benne a vásárlásra! 

Hiszen hiába osztjuk meg egymás tartalmait, hiába juttatjuk el minél több felületre, ha lapos és unalmas a szöveged, ha hiányoznak belőle a kulcsfontosságú – vásárlásra ösztönző – elemek, csupán elvesztegetett lehetőség lesz, eredmények nélkül. 

Ezen felül elmélyedünk a Buyer Persona kialakításában, mert ez egy nélkülözhetetlen elem a vállalkozásodban.

3. blokként pedig folytatjuk a vállalkozónői önismeretet, mert ugyebár a vállalkozásod szíve-lelke (motorja) Te vagy. És ahogy te érzed magad, amilyen az önmagadról alkotott képed, az határozza meg, hogy a vállalkozásod mekkorára képes (képes-e egyáltalán) nőni!

 ~~~

Sokan azért nem kezdik el a Közösségi médiában való megjelenést, mert egyszerűen nem tudják, hogy miként is kell használni. Épp ezért a csoportunkba számos olyan oktató videó készült, ami ezt a hiányosságot segíti kiütni. 

Videók, amik azonnal elérhetőek számodra, amint beléptél a csoportba:

 • Instagram posztok készítése, tovább osztás storyban és hogyan tudsz hozzá szólni.
 • Kérdésmatrica létrehozása Instagram és Facebook storyban. 
 • Szavazás létrehozása Instagram storyban. 
 • Szavazás létrehozása Facebook storyban.
 • Facebook bejegyzés statisztikájának elemzése.
 • Hogyan tudod tovább osztani a posztokat Facebook storyban.

A tét nem más, mint a Te hitelességed, a vállalkozásod sikeressége és az ügyfeleid elégedettsége! 

Technikai infók:

 1. A havi tagság díja: 7.480,- Ft. 
 2. A havi téma, minden hónap 10.-vel indul. Csatlakozni mindig az aktuális hónap 15-ik napjáig lehet.  
 3. Az aktuális hónap tartalma – oktató videók, live-ok, kreatív tartalmak – a következő hónap 9. napjáig maradnak a csoportban, utána törlésre kerülnek. Ebben a hónapban ajándékként elérhető az előző hónap teljes anyaga. Ez egy egyszeri lehetőség, amivel csak most tudsz élni. 
 4. A csoportban a különböző közösségi média használatát bemutató videók és a vállalkozónői önismereti (személyiségfejlesztő) blokkok bent maradnak.
 5. Minden héten 3 oktató videó kerül fel a csoportba és 3 poszt (hétfő, kedd, szerda) és 5 story ötlet (hétfőtől-péntekig).
 6. Minden hónapban lesz egy személyiségfejlesztő blokk is, hiszen a vállalkozásod csak és kizárólag akkor tud fejlődni, ha te is fejlődsz. 

2 lehetőség közül tudsz választani

HAVI TAGSÁG

7.480,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, mastermind csoport tagság, 

FÉL ÉVES TAGSÁG (6 hónap)

37.400,- Ft.

 • teljes csomag: havi videók, oktató anyagok, kreatív tartalmak, Mastermind csoport tagság,
 • 1 havi tagság ajándék

A csatlakozási lehetőség jelenleg zárva.

KATA vállalkozóként magánszemélyek számára van módom számlát kiállítani, vállalkozásoknak nem. 

Gyakran ismételt kérdések

Bármilyen kérdés esetén keress bátran a melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu e-mail címen.

Várlak szertetettel, a céltudatos vállalkozónők közösségébe!

Melinda