Hívd meg a sikert az életedbe és a vállalkozásodba!

~ megerősítések, kérdések, tisztítások ~

Az, hogy most mennyire sikeres a vállalkozásod/üzleted és milyen az anyagi helyzeted, az mind a múltbéli gondolkodásod, választásaid és cselekedeteid eredménye. 

Ebből egyértelműen következik, hogy a jövőbeni eredményeidet az határozza meg, hogy itt a jelenben minek és hogyan adod a figyelmedet. 

Mindig emlékezz rá, hogy amit gondolsz (amilyen feltételezések vannak az elmédben) az meghatározza azt, amit érzel és az érzéseid pedig meghatározzák azt, hogy mit cselekszel, illetve mit nem cselekszel. 

Amíg ugyanazt gondolod,

addig ugyanazt fogod érezni

ennek következményeként ugyanúgy fogsz cselekedni

ami által ugyanazokat az eredményeket fogod elérni.

A mai világban rengeteg külső impulzus ér bennünket, és ezek miatt iszonyat nehéz megtartani a belső fókuszunkat, a gondolataink tisztaságát és a változtatás utáni igényünket. Bármerre is nézünk, mindenhonnan ömlik ránk a korlátozó hitrendszereket erősítő üzenetek áradata. 

Épp ezért minden egyes nap tennünk kell azért, hogy a gondolati erőnk gyeplője a mi kezünkben maradjon és nem mások rángassák. 

Használd fel gondolataidat és szavaidat céljaid sikeres eléréséhez!

Elménket döbbenetes mennyiségű információ éri – 400 milliárd Bit – másodpercenként! Ebből az extrém mennyiségű információ áradatból mindösszesen csak 2000 Bitnyi adatot érzékel a tudatos elménk.

Azaz 399 999 998 000 Bitnyi információ az, amiről nem tudsz!
Ez iszonyat nagy mennyiség!

Az, hogy ezek közül a hatások közül melyek lesznek amik érvényesülnek, az attól függ, hogy milyen gondolatokat választasz tudatosan, mire irányítód a fókuszodat!

Az elméd programozása sokféle képen történhet.

Erről biztos te is olvastál már az interneten, láttál youtube videókat,  hallgattál meditációkat, megerősítéseket, de valami miatt mégsem történt meg az áttörés.

Ez azért van, mert nem mindegy, hogy az a hanganyag, amit ép hallgatsz, hogy van felépítve, milyen mondatok vannak benne és a mondatoknak milyen a szerkezete.

Önismereti utam során én is számtalan ilyen hanganyagot hallgattam végig újra és újra, de mindig éreztem, hogy valami nem stimmel. Ideig-óráig javított valamit a közérzetemen, de a változás nem nagyon akart beindulni. Míg nem elkezdtem tudatosan kielemezni ezeket a pozitív megerősítéseket tartalmazó hanganyagokat és dalokat.

Rájöttem, hogy ezek a hanganyagok olyan dolgokat is tartalmaznak, amik a korlátozó hitrendszereket is bekapcsolják, felerősítik.
Ha jobban megfigyeled, te is észre fogod venni, hogy egyszerre vannak jelen a pozitív megerősítések és az akadályt elénk gördítő megerősítések, így két ellentétes irányú erő hat az elmédre.

Mivel azért hallgatjuk ezeket a hanganyagokat, mert az életünk nem a legszuperebb, ezért egyértelmű, hogy jelenleg az elménkben a hátráltató erők vannak túlsúlyban. Hiába hallgatod a hanganyagot, mivel tartalmaznak korlátozó megerősítéseket, azok a – már fejedben lévő – hátráltató hitrendszerek táborát fogják erősíteni. Így a pozitív megerősítéseknek esélyük sincs, alul fognak maradni. 

Ezután a felismerés után nem maradt más választásom, minthogy én magam írjam meg a segítő mondatokat, erőt adó kérdéseket, fókuszban tartó megerősítéseket, hogy úgy tudjak hatni a gondolataimra, ahogy azt valóban szerettem volna.  

Ezeket a megerősítéseket, kérdéseket , tisztításokat már 7 éve használom. A céljuk az, hogy segítsenek nekem abban, hogy az elmém teremtő erejét én használjam és ne tudják külső behatások szétcincálni.

Rendkívül értékes kincsei az életemnek ezek a hanganyagok, hiszen nekik köszönhetem azt, hogy ma ott tartok ahol.
Szabad, független és boldog vállalkozónő vagyok.

Most neked is lehetőséged van arra, hogy a javadra fordítsd az általam használt hanganyagokat és a vállalkozásod még eredményesebbé, még sikeresebbé tedd. 

A sikeres vállalkozás megteremtését támogató 36 perces hanganyagomba te is bele tudsz hallgatni, ha szeretnél. 

Indítsd el az alábbi videót és figyeld meg, milyen hatással van rád, a gondolataidra és ezáltal a közérzetedre mindaz, amit hallasz.
⇓⇓⇓

Ebben a hanganyagban pozitív megerősítések, rávilágító információk, kérdések és tisztítások találhatóak, melyek segíteni fognak neked abban, hogy a vállalkozásod/üzleted sikerességét akadályozó nézőpontokat felismerd és elengedd. 

Minél többször hallgatod meg, annál hamarabb megérkezik a várva várt eredmény és változás az életedbe. 

De nem csak hanganyagot kapsz tőlem, hanem egy segítő pdf-et is, melyben olyan fontos és nélkülözhetetlen információkat osztok meg veled, amik nagymértékben felerősítik az elméd programozásának hatékonyságát.

A 36 perces hanganyag és a segítő pdf ára 11.900 Ft. 

A hanganyagot megkapod kellemes aláfestő relaxációs zenével és zene nélkül is. 

Megrendelés előtt kérlek olvasd el ide kattintva az Adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-t

Ahogy eddig éltél, gondolkodtál, cselekedtél az az aktuális eredményeket tudja csak megteremteni. Ha boldogabb, örömtelibb, eredményesebb életet akarsz, akkor változtatnod kell.