Tudatosan a tudatalattiddal

Programozd hatékonyan a tudatalattidat!

Tudtad, hogy vannak olyan impulzusok, amik a tudatküszöb alatti tartományban jutnak el hozzád?

Az a zseniális ebben, hogy azért, mert nem tudatosul benned az, hogy hallod és látod – azaz tudat alatt érzékeled -, attól még megtörténik és elképesztő erővel hat rád.

Nézzük meg, hogy pontosan mit is jelent a tudatküszöb alatti (szubliminális) érzékelés:

Az az észlelés, amikor az inger olyan rövid ideig, vagy olyan kis intenzitással jelenik meg, hogy a tudatos érzékelés küszöbe alatt marad, azaz nem figyelsz fel rá, nem tudatosul az információ, csak a tudatalattid számára.

Ez egy zseniális lehetőség, amit használhatunk támogatóan és használhatunk befolyásolásra, amit a média, a reklámipar már réges-rég a javára fordította.

Milliónyi olyan inger van, melyeket nem érzékelünk tudatosan, mégis hatással vannak ránk, befolyással bírnak a döntéseinkre, cselekedeteinkre, értékrendünkre, személyiségünkre és az életünk alakulására.

Ebben a videóban Derren Brown 2 borzongató kísérletét láthatjuk arról, hogy miként is működik a Tudatküszöb alatti Érzékelés.

Az, hogy mennyire hatnak ránk a tudatalatti impulzusok,  függ attól, hogy az üzenetek támogatják-e a céljainkat, vágyainkat, és benne vannak-e az értékrendünk és (pozitív vagy negatív) hitrendszerünk tartományában.

☝ Épp ezért, ha tudatosan választunk olyan szubliminális üzeneteket tartalmazó ingereket, amelyek egyeznek a céljainkkal, akkor azok hatásfoka nagymértékben megnő.

Röviden összegezve:

A tudatküszöb alatti üzenet akkor lesz hatásos, ha eleve „sóvárgunk” az adott dolog után, vagy tartunk az adott dologtól (a reklámok kedvenc területe)

Ami szintén meghatározza, hogy ezek a tudatküszöb alatti üzenetek hatnak-e és meddig hatnak, az az időmennyiség.
Minél többször jut el hozzánk az üzenet, az inger, annál nagyobb hatással lesz ránk.
Emiatt készültek a hanganyagok úgy, hogy kb. 1 órás időintervallumot tesznek ki, amiket természetesen a megfelelő hanglejátszó program segítségével végtelenre lehet állítani.

A szubliminális üzeneteket tartalmazó hanganyagok úgy épülnek fel, hogy a tudatos hallás küszöb értéke alatt van a hangereje a megerősítéseknek, kérdéseknek, invitálásoknak, amikhez egy kellemes zene is társul.  

Tehát a hangomat nem fogod hallani, csak akkor, ha nagyon feltekered a hangerőt. Viszont pont az a lényeg, hogy tudatosan ne halld, ezért kérlek többnyire normál hangerővel hallgasd és engedd a relaxációs zenének, hogy ellazítson téged. 

Többféle módon is segítségül hívhatod a hanganyagokat:

👌 Minél többször elindítod, annál hamarabb jelentkeznek az eredmények.

Ezeket tartalmazza a Tudatosan a tudatalattiddal csomag:

Egy csomag ára 17.800 Ft

3 lehetőség közül választhatsz 

 
5/5

Azért, hogy ne maradj egyedül és folyamatos inspirációt és támogatást kapj, ezért létre hoztam egy zárt facebook csoportot.
Napi, támogató posztok, inspiráló kihívások, élő videók és közös beszélgetések várnak itt téged.

Ennek a csoportnak Te is a tagja leszel és velünk együtt, közösen fogsz teremteni. 

A világban sokan vannak, akik el akarják hitetni velünk, hogy csak kemény munkával, sok szenvedéssel és lemondással lehet eredményeket elérni.

De mi már tudjuk, hogy nincs igazuk, mert igenis lehet könnyed, örömteli és sikeres az élet, a teremtés, az eredmények létrehozása.

Légy tagja azon belső körnek, ahol a tudatosság és a könnyed teremtés a természetes.

Az alábbi videóban egymás mögé tettem részleteket a hanganyagokból.
A legelső részben csak a szöveg hallható, melyben vannak kérdések, megerősítések, tisztítások.
Majd utána következik zenével, ahol engem már nem lehet hallani – bár ha fülest használsz és eléggé felhangosítod, akkor felismerheted a hangom. 😉

Visszajelzések:

Tudatküszöb alatti 11 perces meditációt és vizualizációt segítő hanganyag

A tapasztalat azt mutatja, hogy bizony szükség van a napi szintű, rendszeres gyakorlathoz ahhoz, hogy valóban megvalósuljanak a vágyaink.
Ehhez nélkülözhetetlen az elménk erőinek irányba állítása és meditáció, vizualizáció segítségével történő energia fókuszálásra.
 
Ez a hanganyag olyan megerősítéseket, kérdéseket és tisztításokat tartalmaz, mely hozzásegít Téged ahhoz, hogy ne csak képes legyél napi szinten meditálni, vizualizálni, hanem akard és azon túl is örömet, lelkesedést és tetterőt hozzon számodra.
 
Félreértés ne essék, a munkát bele kell tenned, de nem mindegy, hogy az megterhelő, nyögvenyelős és nehéz vagy örömtelien áramlós.

Két hanganyag témája igényel részletezést, erre többen is rákérdeztetek.

Párkapcsolat, szerelem

Felmerült kérdésben, hogy szingliknek vagy párkapcsolatban élőknek jó-e ez a hanganyag.
A válasz erre az, hogy mindkét csoportnak.
Több területet ölel magába az anyag, de az nincs benne, hogy új pár bevonzása, így azok is hallgathatják, akik a meglévő kapcsolatukat szeretnék javítani.

A hanganyaggal hatunk a:

 • a párkapcsolathoz való viszonyunkra – bizalom, megengedés, hit
 • a befogadásunkra
 • a női önbecsülésünkre
 • arra, hogy nőként ellenállhatatlanok vagyunk 
 • mások tiszteletének beengedése, megengedése, azaz, hogy minket tiszteljenek és nagyra becsüljenek
 • elismerő szavak fogadása
 • kölcsönösség a kapcsolatba
 • önazonosság a kapcsolatban
 • a társunk elismerése és nagyrabecsülése

és ehhez hasonló finomságok.

 MEGRENDELEM!

Testi, ideális alak, egészség

Itt a fókusz a testünkkel való jó viszony kialakításán van és azoknak a korlátozó nézőpontoknak a feloldásáról, amikkel torzítjuk, bántjuk esetlegesen megbetegítjük.

Értelem szerűen, ha a testünkkel való kapcsolatunk a helyére kerül és szeretetteljes lesz, az magával hozza a test alakulását is. Akinek túlsúlya van, ott fogyásban is megjelenik ez. Ugyanakkor akinek a súlya rendben van, az nem fog fogyni, hanem megmarad a számára ideális formában. 

A hanganyaggal hatunk a:

 • a testünkkel való kapcsolatunkra
 • az öngondoskodásra
 • az étkezésünkre
 • a mozgásunkra
 • a testünk körüli hitrendszerekre
 • a kinézetünkre
 • önmagunk szeretetére és elfogadására

és még jó néhány dologra, amivel a harmónia, az egészség és boldogság jelenik meg bennünk a testünkkel kapcsolatban.

Egy csomag ára 17.800 Ft.

Visszajelzések:

Ezt a videót a facebook csoportomban készítettem. Érdemes végig nézni.