Durrognak a petárdák, a tüzijáték fénygömbökké robban szét az égen. 
A színek kavalkádja és a vidám kurjongatások téged is magával ragadnak.
Lelkes és bizakodó vagy az új évvel, az új életeddel kapcsolatban.
Szinte szét feszíti a mellkasodat az érzés:
„Igen, most meg fogom csinálni! Olyan lesz az életem, amilyennek akarom.”
Január 3-án elkezdem a változást.

Aztán vége az ünneplésnek. Másnap kicsit fáradtan, kómásan – talán még másnaposan is 😉 – ébredsz. Tudod, ma csak lazulás lesz. DE holnap, na majd akkor!

Hétfő van. Visszakerültél a megszokott rutin környezetébe. A szilveszteri éjszaka során benned zubogó elhatározás és erő már sehol nincs. De azért még fogadkozol, hogy „Akkor is meg fogom csinálni”.

Február 1.  Az újévi fogadalmad már sehol nincs. Talán még halvány emlékként él benned, de igyekszed elhesegetni magadtól az emlékét, mert csak az újabb kudarcodat tolja az arcodba.

Már rég bele törődtél: Ez az év is olyan lesz, mint az előtte lévők….

Ez a sztori nekd is ismerős ?

Bizony én sokszor végig csináltam ezt a kálváriát a 20-as, 30-as éveim során. Aztán a sok csalódás és keserűség hatására lemondtam a szilvszteri fogadalmakról.

Ma már nem teszek fogadalmat, mert tudom, hogy nincs értelme. Sokkal tudatosabban és józanabbul állok a szokások átalakítása és a céljaim kitűzéséhez.
Ma már nincsenek kudarcélményeim. Ma már nem kell átélnem azt, hogy amit eltervezek az nem sikerül.

Tény, nem minden célomat valósítom meg, de az azért van, mert menet közben módosul vagy rájövök, hogy nem is valódi cél volt. 😉 

Az emberek azt hiszik, hogyha változtatni akarnak az életünkön, a szokásaikon, akkor nagy dolgokban kell gondolkozniuk.

Pedig nem. 🙂 

Néhány információ, egy kis tudatosság, apró lépések egymásra épülő sorozata, és láss csodát: Megszületett a változás, megérkezett a cél, átalakult a romboló szokás.

Megtanultam és megtapasztaltam, hogy az életem akkor lesz boldog, sikeres, örömteli eredményekben bővelkedő, ha hajlandó vagyok tudatosságot csempészni a gondolataim, cselekedeteim és szokásaim hálójába.  😉
 

Tudd, te is képes vagy a változásra, a változtatásra. Ehhez csak a megfelelő információkra és technikákra van szükséged. 

Ha velem tartasz ebben a kihívásban, akkor Te is elérheted a saját, vágyott sikereidet, ahogy én is elértem az enyémeket. 
 
Nincs mit veszítened. Itt most csak nyerhetsz! 
  • 5 nap 
  • 5 videó
  • 1 indító facebook live
  • és számtalan tudás és technika a változásért, a szokásaid könnyed alakításáért.

Ez a kihívá már véget ért, de ne csüggedj, mert ide még tudsz jelentkezni:

Szeretettel,
Melinda