Ragyogj

Egyszerű tippek változtatni akaró Nőknek hétfőtől-péntekig.

Hatékony praktikák a testi-lelki-szellemi harmóniádért, egészségedért.

Biztosan te is rengeteget olvastál már arról, hogy mennyire fontos a testi és lelki méreganyagoktól való megszabadulás, főleg így tavasz köszöntével.
Ebben a témában rengeteg recept, diétás módszer és tisztítókúra érhető el a neten.

Lehet, jó néhányat le is töltöttél és nagy elánnal belefogtál volna mindegyikbe, de amikor megláttad, hogy mi minden kell hozzá, rögtön elment tőle a kedved.

Megértelek, én is így voltam ezzel. 

Én hiszek az apró lépések és a fokozatosság erejében. Többszörösen megtapasztaltam magamon és az ügyfeleimen is, hogy minidig nagyobb és örömtelibb eredményeket értünk el, ha ez a fontos tételt betartottuk.

Ajándék e-book Neked!

Ennek az ingyenes e-booknak az a célja, hogy a hétköznapokra – reggelre és estére – olyan egyszerűen kivitelezhető (pár-perces) technikákat adjon át számodra, amiket könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Mivel egyszerűek és könnyűek, ezért a változások nem tiszavirág életűek lesznek, hanem valóban tartósak maradnak hosszú távon is. 

Tény, hogy a változások nem lesznek drasztikusan látványosak ha rövid távon nézzük őket. Ugyanakkor napról-napra, hétről-hétre azt fogod észre venni, hogy szinte észrevétlenül megváltozott mindaz, ami eddig elszomorított.

Majoros Melinda vagyok, szemléletfejlesztő coach, női jóga oktató és Access Bars kezelő. Számtalan e-bookot írtam már, mely több száz nőnek segített eddig.

Ezzel a mostanival a szépségünk fokozásához, az egészségünk megőrzéséhez és egy kis szemléletváltáshoz szeretnék adni neked néhány praktikus és hasznos eszközt.

Csak kattints a ‘regisztráció’ gombra, töltsd ki a feliratkozási űrlapot és máris tiéd az ajándék e-book.

Az űrlap kitöltésével Te is bekerülsz a hírlevél adatbázisomba, ahonnan bármikor le tudsz iratkozni. Minden általam küldött levél alján megtalálod a leiratkozás gombot.

Én sem szeretem a SPAM-eket, ezért mindig minőségi tartalmakat készítek és küldök ki a hírlevél olvasóimnak.

Szeretettel,
Melinda