Számaidban rejlő titkok

Tudtad, hogy egész életed lehetőségei és buktatói el vannak rejtve a születési dátumodban? 

A numeroszkóp segítségével végzett elemzésem megmutatja neked, hogy hol van energia többlet és hol van energia hiány az életedben. Ránézünk arra is, hogy miért szabotáltad eddig magad, és értékes útmutatókat kapsz tőlem az orvoslásukra.

De nem csak ezeket a nélkülözhetetlen információkat kapod meg, hanem tisztába kerülsz azzal is, hogy mi a sorsutad és mi az életfeladatod.

Szia! Melinda vagyok.

2009 óta foglalkozom önismerettel és számmisztikával. Az én életemben a számok üzeneteinek megismerése óriási előrelépést és könnyebbséget hozott.

Amikor végre megértettem, hogy melyik minőség miért van jelen, vagy épp miért hiányzik, és mit tehetek velük és értük, az óriási lelki nyomás alóli felszabadulást hozott. 
A megkönnyebbülés mellett, rövid időn belül igen látványos és örömteli eredmények kezdtek megjelenni az életemben.

De nem csak önmagam megértésében és megszeretésében segített a számmisztika, hanem abban is, hogy a lányomat igazán megismerjem és tudjam, mire van szüksége, mi inspirálja őt.

Ma már könnyedén tudom motiválni, támogatni, hogy az ő saját útján haladjon.

Őszinte leszek veled… egyáltalán nem biztos, hogy e nélkül a tudás nélkül felismertem volna mindezt és azzá a támogató édesanyává váltam volna, aki most vagyok, és felismertem volna-e azt, hogy mi az életfeladata…
Igen, hajlamosak vagyunk abba az irányba terelni a gyermekünket, amiről mi azt gondoljuk, hogy jó.

Vajon mi mindent adhat neked, ha ismered a saját titkaidat...?

Lehet, eddig negatívan megbélyegzett téged a befelé fordultságod, a másoktól való elzárkózás és azt hitted, hogy nem vagy elég jó, elég ügyes, elég nyitott az élethez és ez a te hiányosságod…

De mi van akkor, ha ez nem hiba, hanem egy minőség, amit születésedtől fogva, mint alap állapotot működtetsz, mert ott van a képletedben?

Mi van akkor, ha az introvertáltságod az elszigetelt számodból működik, amiről ha tudsz, akkor már egészen másként hatna rád és az életedre, hiszen már tudsz róla és ezáltal tudod kezelni, sőt felfejleszteni?

Az is lehet, hogy te nem introvertált, hanem extrovertált vagy, ami időről időre túlpörget és úgy érzed, soha nem leszel képes lecsendesedni és az emberektől mindig megkapod azt, hogy „túl sok vagy”. Lehet eddig azt gondoltad rosszul működsz… De mi van akkor, ha nem vagy rossz, csak ép túlsúlyban van néhány szám a képletedben… talán a 3-as, vagy az 5-ös 😉

Ha tudnád, hogy nem vagy rossz, csak nem ismered magad, a hozott energiáidat és készségeidet, vajon nőne az önbecsülésed?

Az én születési képletemben 4 db 1-es szám van és még az életfeladatom is 1-es. 😀  Ráadásul az 1-es szám nálam rejtett elszigetelt 1-es. 

Ez amellett, hogy egy nagyfokú szabadságot és önállóságot hozott, megtűzdelte az életemet rendesen kétségekkel, jobban mondva erős hajlamot arra, hogy kételkedjek magamban, a lehetőségeimben és mindent 1000%-os maximalizmussal akartam csinálni. Nem kicsit merített ki ez az örökös külső és belső harc, ráadásul az önbizalom hiány keményen megkeserítette az életemet… és ha nem figyelek oda, akkor bizony újra és újra bekavarhat ez az energia mintázat még a mai napig. 

Ugyanakkor 𝐚𝐛𝐛𝐚𝐧 𝐚 𝐩𝐢𝐥𝐥𝐚𝐧𝐚𝐭𝐛𝐚𝐧, 𝐡𝐨𝐠𝐲 ezt a metódust felismertem, már tudtam és értettem, hogy mit kell tennem a harmóniám megteremtéséért + azért, hogy a számaim által hozott erőket birtokba vegyem és működtessem. Mert bizony a 4 db. 1-es szám rendkívüli készségeket is magában rejt. 😉 

Természetesen a többi szám is, de az én képletemben az 1-es, az egy nagyon meghatározó szám. 

Nézz bele, hogy milyen is egy elemzés

 • Pitagoraszi számhálóba beillesztem a születési képletedet
 • kiszámolom a sors utad (életfeladatodat ezen keresztül valósítod meg) és a sors feladatodat 
 • megnézzük, hogy a sors utadból miként tudod kiteljesíteni az életfeladatodat
 • megnézzük a hiány számokat (energiahiány) és a többlet számokat (energia többlet) 
 • üres síkok nehezítései, tanításai
 • teli síkok erősségei, készségei
 • múlt, jelen, jövő oszlopok kielemzése
 • test, lélek, szellem síkok kielemzése
 • összefüggések, útmutatások, önfejlesztési stratégia kialakítása, hogy igazán nagyszerű életet tudj megalkotni magadnak

A számmisztika elemzés ára 22.000 Ft.

Az ár tartalmaz:

 • Egy kb. 60-90 perces beszélgetést. Az időtartam függ a numeroszkóp összetettségétől. Minél bonyolultabb és sokrétbűbb, annál több időt vesz igénybe az, hogy átbeszéljük. 
 • Az elemzés során bemutatom a Numeroszkópodat és mindazt, amit a számaid magukkal hoznak. Nem csak a rejtett üzeneteket tárom fel, de a megoldókulcsokat is oda adom Neked. 
 • A beszélgetésünket bátran rögzítheted, hogy bármikor újra és újra vissza tudd hallgatni. Ezt javasolni is szoktam, mert olyan hatalmas információ mennyiséget és összefüggésrendszert kapsz magadról, hogy annak integrálása nem tud megtörténni első alkalommal.

Addig is ajánlom figyelmedbe az „önismereti számmisztika” tanfolyamot, ahol megtanulhatod, hogy miként kell számmisztika elemzést készíteni.

Nem vagyunk a sors kiszolgáltatott bábjai

Mi magunk választottuk azt, hogy milyen számokat, milyen bolygó energiákat aktiválunk az életünkben és milyen célt, életfeladatot akarunk megvalósítani!

Amikor erre újra ránézünk és tudatosítjuk, akkor képessé válunk arra, hogy amit erre az életre választottunk, azt valóban működtessük és teremtsünk általuk.  Ez a boldogságunk kulcsa!

Mit kaphatsz, ha megismered születési dátumod számainak üzenetét?

Azon túl, hogy megismered önmagad, rejtett motivációidat, megtalálhatod a helyes utat társadhoz, gyermekedhez, családtagjaidhoz, barátaidhoz, munkatársaidhoz, jobbá tudod tenni életminőségedet és emberi kapcsolataidat. 

Ahogy megismered a számok mögött rejlő pozitív és negatív energiákat, kihozhatod magadból a legjobbat. És ha te jobbá válsz, akkor hatványozottan jobb lesz az életed, az emberi kapcsolataid, és az egész világod. 

Mi mindent tudsz meg az elemzés során önmagadról:

 1. a számmátrix segítségével értelmezem a születési dátumodban rejlő titkokat
 2. megismered a képletedben szereplő számok pozitív és negatív tulajdonságait, melyek erőteljesen hatnak a viselkedésedre
 3. megtudod, hogy van-e energia hiány és/vagy energia többlet a számaidnál, és az mit okoz az életedben, illetve mit kezdhetsz velük és hogyan kompenzálhatod a hiányt
 4. üres síkok üzenete és feladatok általa
 5. teli síkok üzenete és erősségek, amikkel megajándékoz téged
 6. kereszt a számhálóban
 7. a yin és yang energia állapota (harmónia vagy diszharmónia van-e a képletedben)
 8. életfeladatod, melytől a boldogságod, kiteljesedésed és a jóléted függ
 9. sorsút, mely mentén meg tudod valósítani az életfeladatodat
 10. karakter számod, mely meghatározza a jellemedet, karakteredet (ezt látja a külvilág rólad)
 11. a számhálóban ránézünk a 𝐦ú𝐥𝐭, 𝐚 𝐣𝐞𝐥𝐞𝐧 é𝐬 𝐚 𝐣ö𝐯ő 𝐨𝐬𝐳𝐥𝐨𝐩𝐚𝐢r𝐚, valamint a test, lélek, szellem 𝐬í𝐤𝐨𝐤𝐫𝐚.

Addig is ajánlom figyelmedbe az „önismereti számmisztika” tanfolyamot, ahol megtanulhatod, hogy miként kell számmisztika elemzést készíteni, akár saját magad részére, akár ismerőseid számára.

Az elemzés menete

 • A jelentkezem gomb megnyomása után látni fogsz egy űrlapot, melynél a számlázási adataidat és a pontos születési dátumodat kell megadnod (év-hónap-nap).
 • A visszaigazoló levélben fogod megtalálni az utalási információkat.
 • Az utalásod beérkezte után 1 napon belül e-mailben megküldöm a számlát és a konzultáció lehetséges időpontjait el kezdjük egyeztetni.
 • A beszélgetés messengeren, meet-en, vagy skype-on keresztül történik.