Így készíts hiteles FB live videót

Közel egyórányi hanganyag a FB live videók készítéséről. Vedd meg most és fejleszd tovább a vállalkozásodat ezzel az ingyenes és hatékony online eszközzel.

Elmondom mire figyelj, hogyan alkalmazd, hogy a kívánt hatást érd el!

Ha a fenti négy kérdésből háromra igen a válaszod, akkor jó helyen jársz! 

Majoros Melinda vagyok, 2009 óta foglalkozom önismerettel és azzal, hogy az életemet minél jobbá tegyem. A vállalkozásom fő motivációja az, hogy mindazt a gyakorlati és elméleti tudást, amit utam során megszereztem, tovább adjam nőtársaimnak, akár személyes, akár vállalkozói területeken.

A Life és Business Coaching és a női önismeret eszközeinek ötvözésével számos sikeres nő útját támogathattam. Saját vállalkozásomban működő, kipróbált tudást és technikákat adok át neked képzéseimben hiszen

célom, hogy

Nézel vagy inkább olvasol?

Manapság a mozgóképnek, a videóknak hatalmas szerepe van a kommunikációban.

Gondold végig! Te milyen tartalmakra vagy fogékonyabb?

Ma a legtöbben az instant tartalmakra szánunk időt. Ha mosogatás közben meg tudsz hallgatni egy előadást vagy, ha ugyanezt az előadásanyagot el kell olvasnod, Te melyiket választod?

Nem csoda, hogy a videós tartalmak elképesztő sebességgel terjednek az online térben,
hiszen ez az eszköz:

Készíts „live” videókat, jelentkezz be élőben a Facebook oldaladon!

A live adásokat a megjelenésük óta használom a vállalkozásom zárt csoportjában. Eddig több, mint 200 live-ot készítettem. Van köztük másfél órás és van köztük 10 perces is.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy a vásárlói kapcsolattartás kiemelten hatékony felülete a Facebook live adás!

Hogy miért szeretem ezt az eszközt?

Ebben a műfajban azonban sok olyan buktató van, amik elsőre talán jelentéktelennek tűnnek, de a végeredmény szempontjából elképesztően fontosak!

Az eszköz előnye ugyanaz, mint a hátránya: nincs második esély, nincs javítási lehetőséged.

Az élő adás készítésének a spontaneitás adja a „szépségét” ettől izgalmas ez a technika, de fontos, hogy a célod elérése érdekében
használd tudatosan!

Mint minden online eszköz ez is

igényel a felhasználótól. Hiszen, ha átgondolatlanul készítesz élő bejelentkezéseket a termékedről vagy szolgáltatásodról,

Ezért készítettem egy kis segítség hozzá!

Nem is „kis segítség” ez, hiszen összeszedtem minden szempontot, amit érdemes figyelembe venned ahhoz, hogy már elsőre is a célodnak megfelelő élő adásokkal jelentkezz!

Mivel a saját vállalkozásom Facebook csoportjában számtalanszor jelentkeztem be élőben, ezért sokrétű tudással és tapasztalattal lettem gazdagabb az évek során.

Igen, sokat hibáztam az elején.

Igen, én sem tudtam minden technikai trükköt.

Igen, én is bizonytalankodtam, vagy bakiztam. DE ez természetes. Ha valaki összefoglalta volna nekem, hogy mire figyeljek, a negyedét sem kellett volna a saját bőrömön megtapasztalnom. Hosszú tanulási és tapasztalási folyamat után ma már az egyik kedvenc online eszközöm a live adás!

Ennek a tanulásnak az eredménye az, hogy átadhatom számodra ezt a tudást, nem kevés időt és energiát spórolva neked!

Készítettem egy egyórás videót arról, hogyan tudod megfelelőn használni a vállalkozásod fellendítésében ezt az eszközt!

Az videó instrukciói mentén haladva

Kommunikálj vásárlóiddal közvetlenül, online, használd ki az internet nyújtotta elképesztő lehetőségeket és szerezz minimális pénzből új vásárlókat!

A live adás, amiben elmondom az élő bejelentkezéshez az évek során összegyűjtött tudnivalókat, most 20.000 Ft-os áron a tiéd lehet + ajándékot is küldök mellé: egy összegző pdf-ben megkapod a legszükségesebb szempontokat „kijegyzetelve”. Nyomtasd ki, segíteni fog, hogy mindenre figyelni tudj bejelentkezéseid során, már a kezdetektől!

Ha Te ennél többre vágysz és nemcsak a Facebook live adásokkal, de az online kommunikáció teljes tárházával szeretnél magabiztosan kommunikálni ügyfeleiddel

VAGY van egy másik ajánlatom számodra:

A „Hogyan dolgozz online, ha vállalkozó nő vagy” tréningem, most 100.000 Ft-ért a tiéd lehet. Ez a képzés a szövegírás, az online tartalomgyártás, a Facebook csoport hatékony használatán felül számos nélkülözhetetlen tudásanyagot tartalmaz. A díját 2 kamat mentes részletben is fizetheted.

Hogy mi mindent kapsz ebben a képzésben?

Használj minél szélesebb eszköztárat, érj el minél több vevőt és virágoztasd fel a vállalkozásodat könnyedén! Örömmel támogatlak céljaid, álmaid megvalósításában!

Ha úgy érzed bizonytalan vagy abban, hogy ez a videó a hasznodra válna, akkor töltsd le az ingyenes e-bookomat ebben a témában. Kattints ide érte!

Szeretettel,
Melinda