Egyszerű tippek, hogy Te is ragyogó és ellenállhatatlan Nővé válj!

Hatékony praktikák tested szépségéért,
lelked harmóniájáért, szellemed frissességéért és belső ragyogásodért.

Biztosan te is rengeteget olvastál már arról, hogy mennyire fontos a testi és lelki méreganyagoktól való megszabadulás, főleg így tavasz köszöntével.
Ebben a témában rengeteg recept, diétás módszer és tisztítókúra érhető el az interneten.

Lehet, jó néhányat le is töltöttél és nagy elánnal belefogtál volna mindegyikbe, de amikor megláttad, hogy mi minden kell hozzá, rögtön elment tőle a kedved.

Megértelek, én is így voltam ezzel. 

Én hiszek az apró lépések és a fokozatosság erejében. Többszörösen megtapasztaltam magamon és az ügyfeleimen is, hogy mindig nagyobb és örömtelibb eredményeket érünk el, ha ezt a fontos tételt betartottuk.

Ennek az ajándék e-booknak az a célja, hogy a hétköznapokra – reggelre és estére – olyan egyszerűen kivitelezhető (pár-perces) technikákat adjon át Neked, amiket könnyedén be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Mivel egyszerűek és könnyűek, ezért a változások nem tiszavirág életűek lesznek, hanem valóban tartósak maradnak. 

Napról-napra, hétről-hétre egyre nagyobb mértékben fogod megtapasztalni azt, hogy megváltozott mindaz, ami eddig elmozdíthatatlannak tűnt.

Majoros Melinda vagyok, szemléletfejlesztő coach, női jóga oktató és Access Bars kezelő. Számtalan e-bookot írtam már, mely több száz nőnek segített eddig.

Ezzel a mostanival a szépséged kiteljesítéséhez, az egészséged megőrzéséhez és egy kis szemléletváltáshoz szeretnék átadni neked néhány praktikus és hasznos eszközt.

Csak kattints a ‘regisztráció’ gombra, töltsd ki a feliratkozási űrlapot és máris tiéd az ajándék e-book.

Az űrlap kitöltésével Te is bekerülsz a hírlevél adatbázisomba, ahonnan bármikor le tudsz iratkozni. Minden általam küldött levél alján megtalálod a leiratkozás gombot.

Én sem szeretem a SPAM-eket, ezért mindig minőségi tartalmakat készítek és küldök ki a hírlevél olvasóimnak.

Szeretettel,
Melinda