Anyaként mi az a hozzájárulás, ami lehetsz

Édesanyaként én is megéltem azt, hogy mennyire szívfacsaró érzés az, amikor nem tudjuk enyhíteni a gyermekünk fájdalmát, szorongását.

Többen tudjátok, hogy egy elég speciális helyzetben élünk Dórikámmal – sokmindenen átmentünk már eddig, sokmindent túléltünk már eddig…

Ezért is értem meg azon szülők önmarcangoló félelmét és fájdalmát, akik úgy érzik hogy – szinte mindent kipróbáltak már – mégsem tudnak enyhülést hozni gyermeküknek.
És ezért is vagyok végtelenül hálás az Access eszközeiért. Nem csak a mi életünkbe hozott enyhülést – sőt fellélegzést – hanem sorra kapom a visszajelzést aszülőtársaimtól.

Szeretném veletek megosztani a legutóbbit:

“Drága Melinda!
Elmondhatatlanul hálás vagyok neked és érted és mindazért a segítségért, amit tőled kaptam, kaptunk. Sokat beszélgettünk arról – köszönöm a rengeteg jótanácsot, új nézőpontot -, hogy Gábor fiamnak miként tudnék segíteni az iskolai szorongás oldásában és abban, hogy ki tudjon állni magáért, ne bántsák a többiek.
Miután elvégeztem nálad a Bars tanfolyamot minden este elalvás előtt futtattam neki kb. 20 percig a pontokat és beszélgettem vele arról, hogy ami történik és az arra adott reakciója csak egy érdekes nézőpont és választhat helyette mást. Beépítettem azokat a “trükköket” a beszélgetésbe, amiket javasoltál és így végtelenül könnyedén tudta fogadni az új nézőpontokat.
Az eredmény 1 héten belül jelentkeztek. Azt vettem észre, hogy már nem rágja a körmét és a tartása is el kezdett változni. Majd a következő héten már arról számolt be, hogy az amit az osztálytársai mondanak nem érdekli (vissza a feladónak ) 2 hónappal az első Bars futtatás után elmondhatom, hogy az iskolai szekálások megszüntek, Gábor jókedvű és, amire nem is számítottam, elkezdtek javulni a jegyei!!!
Most már csak hetente 2x-3x futtatom a Barokat és mindig ő kéri.
Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm neked a segítséget és kívánom, hogy minél több szülőhöz jusson el ez a csodálatos lehetőség!”

Az ilyen visszajelzésekkor érzem azt, hogy a Bars az egyik legcsodálatosabb ajándék, amit eddig a Földön kaptunk! Megadja nekünk a lehetőséget arra, hogy tényleg megváltoztassuk a világunkat, az életünket!

Ha te is megtanulnád önmagadért, a gyermekedért, az ügyfeleidért, akkor ne habozz, nincs mire várnod!
Janurás 26-án vasárnap Neked is lehetőséged van megtanulni.

ACCESS-BARS-TANFOLYAM

Gyere, várlak!

Szeretettel,

Melinda

Елизавета Кардасева képe a Pixabay -en.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük