ajándék e-book

Ez a feliratkozás nem egy megszokott hírlevél listára való feliratkozás számodra.

Olyan, mintha a naplómhoz kapnál egy hozzáférést, ahova folyamatosan bele írom a gondolataimat, tapasztalataimat, aktuális megdolgozni valóimat. 

  • A stílus egyszerű, közvetlen, sallang mentes.  Még megszólítás sincs.

Azért írok, mert szeretek írni, és mert szeretem megosztani a gondolataimat, a világlátásomat. Bízom benne, hogy ezzel képes vagyok másokat inspirálni, támogatni és az önszabotázs gondolatokat felülírni.

Hiszek abban, hogy bármi megváltoztatható.

A téma nagyon sokszínű, sokrétegű. Szerelem, párkapcsolat, gondolkodásmód, önmegvalósítás, korlátok, félelmek, megfelelések, bőség és pénz, a világ megváltoztatása az egyénen keresztül… és még sok minden más, ami aktuálisan az életemben megjelenik bármilyen módon is. A lényeg az, hogy megmozdít bennem valamit és gondolat, érzés, tett születik általa.

Szeretettel köszöntelek téged is a naplóolvasóim között 🙂 

Adatvédelmi nyilatkozat és ÁSZF

U.i: Minden kedves feliratkozónak ajándékba jár az „Egyszerű tippek, hogy Te is ragyogó és ellenállhatatlan Nővé válj!” e-book. 😉

Az űrlap kitöltésével Te is bekerülsz a hírlevél adatbázisomba, ahonnan bármikor le tudsz iratkozni. Minden általam küldött levél alján megtalálod a leiratkozás gombot.

Én sem szeretem a SPAM-eket, ezért mindig minőségi tartalmakat készítek és küldök ki a hírlevél olvasóimnak.

Amennyiben 5 percen belül nem érkezik meg az első levelem az ajándék e-bookkal, akkor mindenképp nézd meg a SPAM és promóciós mappádat. Ha ott sincsenek, akkor írj nekem e-mailt ide: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu

Szeretettel,
Melinda