6+1 egyszerű tipp az önismereted mélyítéséért

Az önismeret mélyítésével sokkal nagyszerűbbé tudjuk tenni az életünket nőként is. ?

?+? ???????ű ????, ???? ???é?? ????? ??? ????????

Lehet, lesznek olyan eszközök, amiket már ismersz, én mégis arra biztatlak, hogy olvasd végig a bejegyzést, mert kincsekre lelhetsz és táplálóbb, kedvesebb nézőpontokra.

?. Í?? ????ó?

A naplóírás zseniális módja annak, hogy jobban megértsd önmagadat, az érzéseidet és gondolataidat. Rendszeresen írj le mindent, ami az eszedbe jut, és idővel észre fogod venni az összefüggéseket és boldogsággal fog eltölteni az, hogy mennyire sokat fejlődtél az önismereted terén.

?. ?????? ú? ????????

Első körben elindulhatsz úgy is, hogy elkezded mélyíteni a tudásodat azokon a területeken, amik érdekelnek téged. Ez azért tud remek választás lenni, mert könnyebb elindulni olyan területen, ami nem teljesen idegen számodra.

Kétszeresen is nyerni fogsz:

➡️  90% az esélye annak, hogy tényleg elindulj, hiszen nem ismeretlen terepre merészkedsz. Ennek köszönhetően nagymértékben erősödni fog az önbecsülésed.

➡️   A másik pedig az, hogy amikor új készségeket sajátítasz el, vagy egy meglévőt mélyítesz egy már ismert területen, azzal még több mindent fedezel fel önmagadról.

Amikor már az ismert terepen sikerélményeid vannak, akkor jöhet az izgalmasabb rész, mégpedig az, hogy kipróbálsz olyan területeket is, amiket eddig sosem próbáltál. Ha szeretnél rálátást kapni az eddig rejtve lévő oldalaidról, tulajdonságaidról és elakadásaidról, akkor ez lesz az adu ász technika számodra.

?. ???????????? ???ü??????á????

Az emberek, akikkel kapcsolatban vagy, nagyon nagy hatással vannak rád akarva-akaratlanul. Épp ezért fontos önismereti pont az, hogy átgondolod, valóban olyan emberekkel töltöd-e az idődet, akik hozzájárulnak az életedhez, emelik azt, vagy esetleg olyanokkal töltöd, akik negatívak, felszínesek és ezáltal rombolják a lehetőségeidet, az életedet.

?. ?????? ???????? ??? ???????

Az olyan mentor, akivel rendszeresen beszélgetsz, és akinek a tapasztalatait és tanácsait megfogadod, sokat segíthetnek neked abban, hogy jobban ráláss önmagad rejtett részeire (mind a pozitív, mind a negatív oldalra), így még teljesebb képet kapsz önmagadról, ami hozzájárul ahhoz, hogy valóban elérd a céljaidat.

?. ????????? ?? ö????????ó?

Az önreflexió elképesztően fontos abból a szempontból, hogy jobban megismerd önmagad. És ez az, amit az emberek 99%-a nem tesz meg – pedig a jólétük függ tőle. Ha te szeretnél kitörni ebből a körből, akkor állj meg néha, és gondold át, hogy mit érzel és miért éppen úgy érzel, ahogy. Ez segít abban, hogy jobban megértsd, mi mozgat téged.

?. ????? ??ü?????

Az időnk nagy részét általában másokra fordítjuk és elfelejtjük, hogy néha szükségünk van pár pillanatra, hogy csak magunkkal legyünk. Épp ezért teremts időt arra, hogy egy kicsit eltávolodj a mindennapi teendőktől és önmagaddal légy.

+? ??????? ?? ????í??ó???!

Az intuíciód, ha  figyelsz rá, megad neked mindent, ami ahhoz kell, hogy megtaláld a helyes utat, a megfelelő irányt az életedben. Épp ezért figyelj rá és merj bízni a belső hangodban.

Bízom benne, hogy te is találtál a fentiek között több olyan lehetőséget is, amivel el tudsz indulni.

Szeretettel,
Melinda

 

~~~
❤️ Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg, vagy küld el annak, akivel szeretnél jót tenni,
és a gondolataidat ? írd meg nekünk hozzászólásban. ❤️

 

A női önismereted mélyítésében hatalmas segítség tud lenni a számodra a „fókuszban a Nő online program.
Keresd fel ezt az oldalt és nézd meg, mi mindent kaphatsz általa: https://majorosmelinda.hu/fokuszban-no/

 

 

 Önismeret Nőknek és Vállalkozónőknek

 

E-mail: melinda[kukac]eletorom-onismeretnoknek.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük